Arım Balım Peteğim Adnan Şenses, Hatice, Bülent Serttaş, Ziya Mocan

Türkiye'nin önde gelen sanatçıları Arım Balım Peteğim'de! Arım Balım Peteğim 16 kasım 2010 salı Dinçöz'ün bugünkü konukları, Adnan Şenses, Hatice, Bülent Serttaş, Ziya Mocan oluyorlar...

Her sabah farklı ünlülerin katıldığı programa, Petek Dinçöz hem şovları hem de şarkılarıyla renk katıyor.

Birbirinden farklı hayat hikâyeleri, sokak röportajları, birbirinden ünlü konuk sanatçılarıyla Arım Balım Peteğim, her gün kadınların saatinde, kadınların karşısına çıkıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

2. Sayfa Nuri Sesigüzel

Hayatın tüm renkleri, 2. Sayfa'da! 2. Sayfa 16 kasım 2010, İkilinin bugünkü konuğu Nuri Sesigüzel oluyor...
Türkiye ve dünyadan gazetelere yansıyan en yeni, en taze magazin haberleri, hayata dair en renkli konular 2. Sayfa'da ekrana geliyor. Deneyimli magazin gazetecileri Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu programda, ünlü konuklarla tadına doyulmaz sohbetler gerçekleştiriliyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Sahibinden Satılık For Sale By Owner

Bir adamın geçmişini araştırmaya başlaması, Sahibinden Satılık filmini izle Star TV, onu Amerika'nın en gizemli sırlarından birinin kalbine kadar götürecektir...
Orijinal Adı For Sale By Owner
Yönetmen Robert J. Wilson
Oyuncular Rachel Nichols
Kris Kristofferson
Tom Skerritt
Scott Cooper
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Papatyam 79. Bölüm Fragmanı İzle 23 Kasım 2010

Eyvah Seyfo'nun ailesi geliyor! Yaklaşan Kurban Bayramı Seyfo'ya, kendi ailesini Özge'nin ailesi ile tanıştırma fırsatı verir. Herkes bunu bayram ziyareti sanmaktadır ama Seyfo'nun annesi Özge'yi oğullarına isteme planları yapmaktadır. Ziyaret sırasında ortalık karışır.
Papatyam 79. bölüm izle, Papatyam 23 kasım bölümü izle, Papatyam 79. bölüm fragmanı izle, Papatyam 23 kasım fragmanı izle, Papatyam son bölüm izle,
Necati çarşıda satılan Elazığ'ın cevizli sucuğunu fazla kaçırınca müthiş bir enerji patlaması yapar. Bu enerjiyi atmanın ise tek bir yolu vardır.

Bayramın sürpriz ziyareti ise Necati'nin gelini Fulya'nın gelişidir. Bütün aile duygusal anlar yaşar...
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Tuhaf İkili Management

İki sevgili birbirine ne kadar zıt olabilir? Tuhaf İkili filmini izle, Sue Claussen disiplinli ve aşırı düzenli bir hayatı olan bir kadındır. Bir gün iş için geldiği motelde Mike Cranshaw ile tanışır. Mike Sue'nin tam tersine ailesinin Arizona'da ortak işlettiği bu otoyol motelinde çalışan, amaçsız bir hayalperesttir. Birbirlerine bu kadar zıt olmalarına rağmen Mike götürdüğü bir şişe şampanya ile Sue ile iletişimin yollarını arar. İş gezisi bitip geri dönen Sue'yi bir sürpriz beklemektedir. Sue'nin hayatında böyle süprizlere yer olmasa da Mike onun hayatından çıkmaya hiç niyetli değildir.
Orijinal Adı Management
Yönetmen Stephen Belber
Oyuncular Jennifer Aniston Tuhaf İkili filmi izle Kanal D
Steve Zahn
Margo Martindale
Fred Ward
Woody Harrelson
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Acı Aşk Filmini İzle Kanal D

Eskişehir'de bir üniversitede edebiyat öğretmenliği yapmakta olan Orhan, evlenmeyi planladığı Ayşe'yle beklenmedik bir anda yollarını ayırıp İstanbul'a gelir ve Oya ile tanışır. Acı Aşk filmini izle, Fotoğrafçılık yapan Oya ile belki de hayatının en mutlu günlerini geçirirken daha evliklerinin ilk günlerinde yaşadıkları kötü olaylar ile birlikte kendini zor bir aşk üçgeninin ortasında bulur.

Bir yandan da yeni tanıştığı öğrencisi Seda, Orhan'ı çıkılması güç bir yola sürüklemektedir. Üç kadın arasında kalan ve hayatı alt üst olan Orhan'ı zor günler bekler.
Halit Ergenç
Cansu Dere
Songül Öden Acı Aşk filmi izle
Ezgi Asaroğlu
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Sesler Voices, A Near Death Experience

Ölüleri görebilen ve duyabilen bir kadın! Sesler filmini izle, Genç kocasının ölümüyle harap olan Ellie, bu acı yetmezmiş gibi, ölümcül bir alerji geçirir. Gözünü hastanede açtığında, artık istemeden kazandığı olağanüstü bir yeteneği vardır. Ölüleri görebiliyor ve duyabiliyordur!

Başlangıçta, birtakım huzursuz ruhlar onu rahatsız etse de; Ellie bu yeteneğini bir avantaja dönüştürmeye çalışır. Onlardan, geride kalan sevdiklerine mesajlar vermeye karar verir.
Orijinal Adı Voices, A Near Death Experience Sesler filmi izle ATV
Yönetmen Don Terry
Oyuncular Amy Acker
Bronwen Booth
Steve Cumyn
John Ralston
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Sokak Yarışçıları Streetracers

Stepan, ordudan ayrılarak evine geri döner. Sokak Yarışçıları filmini izle, Babasının araba tamir dükkanı artık Doker'e aittir ve burada sokak yarışları organize edilmektedir.

Stepan ve Doker'ın görünürde birçok ortak noktası vardır. İkisi de arabaları çok sevmekte ve hızsız bir hayatı asla düşünmemektedir. Ancak bu ortak noktalara rağmen ikili arasında zamanla fikir ayrılıkları ve anlaşmazlık ortaya çıkar.
Orijinal Adı Streetracers Sokak Yarışçıları filmi izle ATV
Yönetmen Oleg Fesenko
Oyuncular Aleksei Chadov
Marina Aleksandrova
Lev Prygunov
Stanislav Bondarenko
09.09_2013 Image Banner 336 x 280