DYO renk kataloğu

Dyo 2009 renk kataloğunda şimdiye kadar ki alışılmış renklerin dışına çıkarak sıradışı renk kartelasıyla karşınıza çıkmıştır.
Yaşadığımız ortamların geniş ve aydınlık görünmesi seçtiğiniz renkle alakalı. Dyo renk kataloğundaki çeşitlilikle tüketicinin tarzına ve isteğine uygun renk seçeneğiyle göz dolduruyor.
Dyo kuruluşundan bu yana tüketicilerin güvenini kazanmış her zaman sınırlarını aşmaya çalışmış bir firmadır. İş ya da evinizin güzelliğine güzellik katmak için kendini geliştimeye devam etmektedir.
dyo renk kataloğu
dyo boya, dyo boya renkleri, dyo renk kartelası, dyo renk pınarı
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

İstikbal Mobilya Trend 2011

stikbal mobilya sektöründe adından söz ettirmeye her zaman başarmış firmalardan biridir.
İstikbal Trend 2011, mobilya piyasasına yeni tasarımları ve dizaynlarıyla çok farklı bir hava yaratacağa benziyor. Trendlerin ve yeniliklerin öncüsü olan İstikbal evlerimize şık, modern tarzdaki mobilyalarıyla süsleyecek.
istikbal trend 2011
İstikbal Trend 2011 modelleri, renkleri, tarzı, konsepti ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.istikbal mobilya, istikbal trend 2011
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Sallanan mobilya yatak modeli

Sallanan mobilya modelleri modern ve sıradışı görüntüsüyle beğeni kazanmaktadır. Ev dekorasyonunda klasik tarzda dekorasyondan hoşlanmayan, yaşadığı alana farklılık katmak, sıradışı kişiliğini ortaya koymak isteyenlerin en çok tercih ettikleri mobilya modelleri arasındadır.
sallanan yatak
sallanan yatak
Mobilya sektöründe modayı takip eden yeni trendler çıkaran firmalar arasında rekabet oldukça fazla. Teknolojinin gelişmesi ve tüketicilerin ilgisini çekecek ürünler üretmek bu sektörün vazgeçilmezi oldu. Bu anlayışla Alman Private Cloud firması ilginç tasarımlarıyla 2010 yatak modelleriyle dikkatleri çekmeyi başarmıştır.
Sallanan yatak modelini isterseniz sabit isterseniz sallanan özelliğiyle kullanabilirsiniz. Sallanan yatak modeli fiyatı 1800- 2000TL. arasında değişmektedir.
salıncak resimleri, sallanan mobilya, sallanan yatak
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Akıllı kapı sistemleri

Son yıllarda konut sektörünün hızla ilerlemesiyle kişilerin tercihleri de artmıştır. Firmalar bu rekabet ortamında tüketicisine en iyiyi sunmak için akıllı evleri inşa etmeye başlamışlardır.
Yaşadığımız yerlerde görsellik kadar güvenlikte çok önemlidir. Akıllı kapılar bu anlamda üretilmiş kapılardır. Avuç içini analiz ederek açılan akıllı kapılar oldukça tercih edilen ürünlerdir.
Akıllı kapı sistemleri, Fujitsu firması tarafından üretilmiş olup PalmSecure tekniğine sahip bir üründür. Özelliği avuç içindeki toplardamarların haritasını çıkarıp buna göre kimlik doğrulaması yapan biyometrik tanımlama teknolojisidir.
akıllı kapı sistemleri
akıllı kapı, akıllı kapılar, kapı çeşitleri, kapı kilitleri, kapı modelleri
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Gardrop modelleri ve fiyatları

Gardrop modellerini seçerken sadece görünümüne değil iç kullanım alanınada dikkat etmemiz gerekir. Özellikle raf sayısı ve çekmecelerine dikkat etmeliyiz. Ne kadar çok raf olursa o kadar çok eşyalarımızı yerleştirebiliriz. Gardroplarda bir diğer önemli kullanım alan yüklükler. Oralara kullanmadığımız ya da mevsim sonlarında kaldıracağımız kıyafetleri, yorgan ve battaniyelerimizi
yerleştirebiliriz. Böylelikle ortalıktan bir çok eşyalarımızı sıkıştırabileceğimiz bir alan olur. Oldukça kullanışlı bir bölüm olduğunu düşünüyorum.


gardrop modelleri
gardrop, gardrop çeşitleri, gardrop fiyatları, gardrop modelleri
09.09_2013 Image Banner 336 x 280