Tarihin Arka Odası Meral Okay Kanunî Sultan Süleyman Hürrem Sultan

Murat Bardakçı'nın hazırlayıp Erhan Afyoncu ile birlikte sunduğu Tarihin Arka Odası 16 Nisan 2011 bu akşam, Kanunî Sultan Süleyman, Hürrem Sultan ve Osmanlı İmparatorluğu'nun 16. yüzyıldaki durumu ele alınıyor.

Programa konuk olarak ise "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin senaristi Meral Okay katılıyor. Programda, seyircilerden gelen istek üzerine Atatürk'ün 1953'teki cenaze töreninin görüntüleri de yeniden yayınlanıyor.

Kanuni'nin Hürrem'e, Hürrem'in Kanunî'ye yazdığı mektuplar...
Hürrem'in kocasını diğer kadınlardan kıskanmasının belgeleri...
Kanunî'nin İran'a sığınan şehzadesinin acı sonu...

Kanuni, Hürrem'i ilk defa nerede gördü?
Şehzade Mustafa niçin ve nasıl öldürüldü?
Bir padişah torunlarını niçin öldürtür?
Padişahın kızı Mihrimah Sultan ile Mimar Sinan arasında bir aşk yaşandı mı?
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

HT Kulüp 16 Nisan 2011 İzle

Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ve kız arkadaşı Ronit Gülcan'ın ev sahipliğini yaptığı ünlü tasarımcı Stephen Jones'un "Stephen Jones & The Accent of Fashion" isimli sergisinin açılış davetinden çok özel görüntüler...

Cemiyet hayatının genç temsilcilerini bir araya getiren, Twigy Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel'in ev sahipliğinde düzenlenen, yeni sezon koleksiyonunun bir defileyle beğeniye sunulduğu davetten kameralara yansıyanlar...

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katılımıyla İstanbul Kemer Golf & Country Club'ın her yıl geleneksel olarak üyelerine düzenlediği Antalya golf gezisinden kameralara yansıyanlar...

Merhum İş Adamı Sakıp Sabancı'nın ölümünün yedinci yılında şarkılarla anıldığı törenden ayrıntılar...
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Burası Haftasonu Canan Tan Bülent Kayabaş Nur Gürkan

Burası Haftasonu 16 Nisan 2011, Türkiye'nin ödüllü ilk kadın mizah yazarı olan ve ilk romanı "Piraye" ile 2003 yılından bu yana çok satan listelerinden düşmeyen ayrıca çok okunanlar alanında pek çok ödülün sahibi Canan Tan'ı son romanı "İz" ile ağırlıyor.

Oylum Talu ardından TV'deki Televole programlarının sahne uyarlaması niteliğindeki, magazin basınını eleştiren "Az Sonra" oyunuyla Bülent Kayabaş ve Nur Gürkan'ı ağırlıyor. Teşhir ve röntgencilik duygularına da vurgu yapan oyun üzerine hoş bir sohbet gerçekleşiyor.

Kırk yaşını geçmiş kişilere ünlü olma fırsatı sunan "Geç gelse de gelsin şöhret!" sloganıyla hayata geçen KoroStar Yarışması'nın jüri üyeleri Coşkun Sabah ve Osman İşmen, Burası Haftasonu'nda Oylum Talu'nun konuğu oluyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Yıldızlar Gece Parlar Vedat Sakman

Yıldızlar Gece Parlar 16 Nisan 2011 her hafta ünlü konuklar ile müzik ve sohbet keyfi yaşanıyor. Genç sanatçı Serap Yenici programda Türk sanat müziği, sevilen türküler, güncel ve nostaljik Türkçe şarkılar ile izleyenlere müzik ziyafeti çektiriyor. Programa bu hafta Besteci - Müzisyen Vedat Sakman konuk oluyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Davetsiz The Intruder Filmini İzle

New York'a taşınan Fransız asıllı Catherine, burada tanışıp aşık olduğu Nick ile evlenir. Kocasının evine yerleşen genç kadın, bir süre sonra doğaüstü olaylara şahit olmaya başlar. Dehşete kapılan Catherine, zamanla bu olayların Nick'in öldürülmüş olan eski karısı Stella ile bağlantılı olduğunu keşfeder.

Filmin başrollerinde oynayan Charlotte Gainsbourg ve Nastassja Kinski, sergiledikleri üstün performanslarıyla göz dolduruyor.
Orijinal Adı The Intruder
Yönetmen David Bailey
Oyuncular Charlotte Gainsbourg
John Hannah
Nastassja Kinski
Molly Parker
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Gazino Bülbülü Filmi İzle Aydemir Akbaş Ayşen Gruda

Hayat pahalılığında geçim sıkıntısı çeken ve oturacak evleri bile olmayan gençler ev kiralamak için arayışa girerler. Bu sırada başlarına olmadık işler açarlar.
Yönetmen Engin Temizer
Oyuncular Aydemir Akbaş
Ayşen Gruda
Bülent Kayabaş
Senaryo Aydemir Akbaş
Yapım Burak Film
Yapım Yılı 1985
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Arda'nın Mutfağı Pazar Kahvaltıları 16 Nisan

Arda Türkmen bu hafta, tadına doyulmayan pazar kahvaltıları için hazırlık yapıyor.

Karaköy Namlı Gurme'den alışveriş yapan Arda Türkmen, zeytinli ekmek, croissant, milföy hamurunda yumurta, smoothie ve meyveli pancake hazırlayarak; uzun ve keyifli bir pazar kahvaltısı için lezzetli tariflerini izleyicilerle paylaşıyor.

Gizli adresler, farklı lezzetler ve özel sunumların yeni adresi "Arda'nın Mutfağı", yemek yapmaktan keyif alan herkes için CNN Türk ekranında...
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

İncir Çekirdeği Uğur Derman

İncir Çekirdeği'nin bu haftaki konuğu Prof. Uğur Derman oluyor. İzleyicilerin elektronik posta yoluyla sorularını yöneltikleri programın konusu ise lale çiçeğinin kültür derinliği, İstanbul beyefendiliği ve ömrümüzün bereketi...
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Keşke Olmasaydı Hayata Dönüş Operasyonu

Hayata Dönüş operasyonunu 11 yıl sonra tekrar gündeme taşıyor. Keşke Olmasaydı bu hafta üzerindeki soru işaretleri ortadan kalkmamış olan Hayata Dönüş operasyonunu dönemin tanıkları ile ele alıyor.

Ölüm orucunu sürdüren tutuklu ve hükümlülerle görüşmeler yürüten dönemin milletvekilleri Kamer Genç, Mehmet Bekaroğlu, dönemin Türk Tabipler Birliği Başkanı Metin Bakkalcı ve İstanbul Barosu Başkanı Yücel Sayman, Operasyonda Binbaşı rütbesi ile görev alan Zeki Bingöl ve operasyonda yaralanan tutuklular yaşadıklarını anlatıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280