Adam The Man

Bu ikili hem çok hızlı hem de çok komik... Adam filmini izle Bir grup silah tüccarının peşine düşen özel ajan Derrick Vann'ın yolu bir yanlış anlama sonucu tıbbi araçlar tedarik eden geveze satıcı Andy Fiddler ile kesişir.

Fakat Derrick Vann, bu silah satıcılarını yakalamak için bu çaylak satıcıyı da oyunun bir parçası yapmaya karar verir. Peki, Vann mı Fiddler'ı yoksa Fiddler mı Vann'ı kendisine benzetecektir?
Orijinal Adı The Man Adam filmi izle TNT
Yönetmen Les Mayfield
Oyuncular Samuel L.Jackson
Eugene Levy
Luke Goss
Miguel Ferrer
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Korku Burnu Cape Fear

On dört yılın bedelini ödetmek için her yolu denemeye hazırdı! Korku Burnu filmini izle, Avukat Sam Bowden, suçlu olduğuna inandığı Max Cady'nin ağır bir ceza alması için elinden geleni yapmaktadır. Hatta Max'in lehine olan bir belgeyi mahkeme heyetinden saklar. Sonuçta Sam'in savunması etkili olur ve Max ağır bir cezaya çarptırılır.

Aradan on dört yıl geçer. Tecavüz zanlısı Max Cady cezasını doldurur ve intikam almak üzere Sam Bowden'in peşine düşer. Sam için gerilimli ve kabus dolu günler başlamıştır
Orijinal Adı Cape Fear
Yönetmen Martin Scorsese
Oyuncular Robert De Niro Korku Burnu filmi izle
Nick Nolte
Jessica Lange
Juliette Lewis
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Yaşamın Kıyısında

Emekli bir dul olan Ali, yalnızlığını paylaşacak bir eş ararken fahişelik yapan Yeter ile tanışır. Yaşamın Kıyısında filmini izle, Para karşılığı kendisine hayat arkadaşlığı yapmasını öneren Ali'nin bu teklifini, Alman Dili ve Edebiyatı Profesörü olan oğlu Nejat hiç olumlu karşılamaz.

Nejat, Yeter'in asıl amacının İstanbul'da üniversite öğrencisi olan kızı Ayten'e maddi destek sağlamak olduğunu öğrenince Yeter'e karşı daha sıcak duygular beslemeye başlar. Yaşamın Kıyısında filmi izle STAR TV, Yeter'in beklenmedik bir şekilde hayatını kaybetmesi üzerine kızı Ayten'i bulmak için Türkiye'ye gitmeye karar veren Nejat'ın hayatında bambaşka bir pencere açılacaktır.
Nurgül Yesilçay
Tuncel Kurtiz
Baki Davrak
Nursel Köse
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Kimseye Güvenme Slow Burn

En yakınındakine bile tam olarak güvenemezsin... Kimseye Güvenme filmini izle, Başarılı bir bölge savcısı olan Ford Cole, yetenekli asistanı Nora Timmer'ın başındaki bir dertten ötürü sıkıntıdadır.

Nora, saldırıya uğramış ve kendini savunurken saldırganı öldürmüştür. Asistanını bu durumdan kurtarmak için çabalayan Ford Cole'un tüm planları, olaya şahit olduğunu iddia eden bir yabancının, polise verdiği farklı ifade yüzünden alt üst olur.Cole, güzel asistanına mı yoksa olaya şahit olan kişiye mi inanacaktır?
Orijinal Adı Slow Burn Kimseye Güvenme filmi izle Kanal D
Yönetmen Wayne Beach
Oyuncular Ray Liotta
LL Cool J
Mekhi Phifer
Jolene Blalock
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

32.Gün Ahmet Kaya

Kürtçe'nin önünü açanlar 32.Gün'de... Mehmet Ali Birand ve Rıdvan Akar'ın birlikte hazırlayıp sundukları 32.Gün'de bu hafta, Ahmet Kaya'nın 10. ölüm yıldönümü özelinde Kürtçe halk müziği ve özgürlükler tartışılıyor.
32.Gün 25 kasım 2010, 32.Gün Kürt bölümü izle, 32.Gün 25.11.2010 izle,
Ahmet Kaya'nın dostları, sevenleri ve halk müziğinin duayenleri 32.Gün stüdyosunda Ahmet Kaya'yı ve Kürt müziğini konuşuyor. Halk şarkıları içindeki Kürtçe kelimelerin yasaklandığı dönemlerden Kürtçe yayın yapan devlet televizyonuna, sosyal alanda Kürtçe 32.Gün'de tartışılıyor.

Ölümünden sonra Ahmet Kaya ile ilgili yapılan belgeselden görüntüler ilk kez 32.Gün ekranında geniş kitlelerle buluşuyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Son Samuray Last Samurai

Yaşama tutunmaktan vazgeçerek alkole bağlanan sivil savaş gazisi Yüzbaşı Woodrow Algren, ihtiyacı olan parayı kazanabilmek için kendisine gelen iş teklifini kabul eder. Son Samuray filmini izle, Algren, 1870'lerin sonunda Winchester silahlarının sözcüsü sıfatıyla Japonya'yı ziyaret eder.

Amacı; İmparator Meiji'nin askerlerini eğitmek ve onlara silahlarının tanıtımını yapmaktır. Meiji'nin silahlarla donatılmış ordusu, kalan son samurayları yok etmek için hazırlık yapmaktadır. Algren bir çatışma sırasında sakatlanır ve samuraylara esir düşer.
Orijinal Adı Last Samurai Son Samuray filmi izle Kanaltürk
Yönetmen Edward Zwick
Oyuncular Tom Cruise
Ken Watanabe
Shin Koyamada
Tony Goldwyn
09.09_2013 Image Banner 336 x 280