Star Akademi 23 Ağustos 2011 İzle

Geçtiğimiz hafta sürpriz elemelerle tüm dengelerin değiştiği Star Akademi’de, bu hafta elenme heyecanını Akademi’nin öne çıkan isimlerinden Burak ve Gürkan paylaşıyor. Star Akademi 23.08.2011 izle, Burak ve Gürkan, Akademi’de aldıkları eğitime devam etmek ve Türkiye’nin starı olmak için hafta boyunca çalıştılar. Star Akademi 23 Ağustos 2011 Salı akşamı ekranlara gelecek bölümde Akademi’ye ve tüm hayallerine veda edecek isim, izleyici oylarıyla belli olacak. Somali’ye özel şarkı!
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Hababam Sınıfı Askerde Filmini İzle Mehmet Ali Erbil, Hülya Avşar

Hababam Sınıfının haylaz öğrencilerinden iyi birer asker yaratmak isteyen Bedri Binbaşı ile Hababam arasında amansız bir mücadele başlar. Birlikteki diğer komutan Zehra Binbaşı’nın kızları askere alınmasıyla ile ilgili Genel Kurmay Başkanlığı’na verdiği dilekçe kabul edilince Hababam Sınıfı birliğine ilk kız taburu gelir.
Bedri Binbaşı komutasındaki Hababam Sınıfı ve Zehra Binbaşı komutasındaki kızlar taburu rekabeti ile ortalık bir anda karışır...
Künye :

Yönetmen : Ferdi Eğilmez
Oyuncular: Mehmet Ali Erbil, Hülya Avşar, Halit Akçatepe, Memet Ali Alabora
Yapım Yılı: 2004
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Duymayan Kalmasın Sinan Özen İzle

Duymayan Kalmasın 23 Ağustos 2011 izle, Sunuculuğunu Hürriyet Gazetesi yazarı İpek Durkal ve Yelda Kırçuval’ın yaptığı Duymayan Kalmasın’ın Salı günkü konuğu; SİNAN ÖZEN

Sinan Özen, hakkında merak edilen her şeyi Duymayan Kalmasın’da anlatacak. Sanatçı yeni albümünü, özel hayatı ve evliliğe bakışını Star izleyicilei ile paylaşacak.
Hafta içi her gün ekrana gelen programda, ünlülerin merak edilen ev yaşantıları, dizi setlerinin perde arkası ve eğlence dünyasının kalbinin attığı Bodrum, Çeşme, Antalya, Kıbrıs ve İstanbul gecelerinden merak edilen en son haberler de yer alıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280