Derin Dünya Belgeseli 1 - 2 Bölüm İzle

Derin Dünya

CNN TÜRK, 17 Kasım Cumartesi günü saat 21.00’de BBC yapımı, 2 bölümden oluşan, Derin Dünya belgeselinin ilk bölümünü ekrana getiriyor.Farkında olsanız da olmasanız da derin dünyanın hareketleri yaşamınızı etkiliyor…
Akıl almaz bir makine olan, yaşam kaynağımız dünyanın merkezine akıl almaz bir yolculuk Derin Dünya belgeselinin 1. bölümünde ekrana taşınacak.CNN TÜRK’te, Derin Dünya belgeselinde yerkürenin gücüne tanık olacaksınız.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Rıdvan Akar'la Hayatın Tanığı Başbağlar Katliamı İzle

Rıdvan Akar’la Hayatın Tanığı

CNN TÜRK’te, 17 Kasım Cumartesi günü saat 22.00’de “Rıdvan Akar'la Hayatın Tanığı” belgeselinde, Başbağlar Katliamı anlatılıyor.Bir gecede tüm kaderi değişen, o baskınla yanan, yıkılan, katledilen ve artık hiç gülmeyen bir köy...Başbağlar Köyü'nde o gece neler yaşandı?Teröristlerce camiden toplanan köylüler ölüm yürüyüşünde neler düşündü?Erkekleri katledilen kadınlar 19 yıl öncesini ve katliamdan sonrasını nasıl anlattı?
Rıdvan Akar'la Hayatın Tanığı 17 Kasım 2012 İzle CNN TÜRK Dönemin Başbakanı Bülent Ecevit Başbağlar Katliamı'yla ilgili hangi çarpıcı açıklamayı yaptı?Tüm bu soruların cevabı ve daha fazlası Rıdvan Akar'la Hayatın Tanığı'nda ekrana gelecek.Her hafta başka bir konunun anlatılacağı Rıdvan Akar’ın hazırlayıp sunduğu belgeselin yönetmenliğini Özgül Ören, muhabirliğini ve araştırmalarını Ezgi Cankurtaran, Yasemin Gül ve Özgen Aydos yapıyor.Hayatın Tanığı belgeseliyle ilgili bilgileri ve kaçırdığınız eski bölümleri tv.cnnturk.com/hayatintanigi sayfasından izleyebilirsiniz. Ayrıca, tüm CNN TÜRK programlarıyla ilgili bilgileri twitter.com/cnnturkprogram sayfasından takip edebilirsiniz.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Tarihin Arka Odası Türkmen aşiretleri, İran’ın Şiileşmesi, Şah İsmail, Çaldıran Savaşı İzle

Tarihin Arka Odası

Murat Bardakçı’nın hazırlayıp Erhan Afyoncu ile birlikte sunduğu Tarihin Arka Odası’nda bu hafta Türkmen aşiretleri, İran’ın Şiileşmesi, Şah İsmail, Çaldıran Savaşı ve Anadolu’dan göçler ele alınacak. Türkmen boyları uzmanı Prof. Dr. Tufan Gündüz’ün konu olarak katılacağı programda Şah İsmail’in bazı nefesleri de seslendirilecek. 
Tarihin Arka Odası 17 Kasım 2012 İzle, Tarihin Arka Odası 17.11.2012 İzle Anadolu’ya göçeden Türkmen aşiretleri nerelere yerleştiler? Şiiliğin İran’ın resmî mezhebi olması... Yavuz Sultan Selim ile Şah İsmail’in birbirlerine gönderdikleri mektupların gerçek metinleri... İran kaynaklarına göre Çaldıran savaşı... Şah İsmail’in maceralı hayatı... Anadolu’dan tekrar doğuya göçeden Türkmen aşiretleri... Küpeli resmin öyküsü... Akkoyunlular, Karakoyunlular...Tarihin az bilinen ve üzerinde üzerinde pek durulmamış konularının ele alındığı Tarihin Arka Odası, Habertürk’te Cumartesi günü 23.15’te.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Alt Üst Muhabbetler Siber Üresin, Ebru Şallı, Hakan Akaya, Şenay Düdek

Sibel Üresin'le alt üst muhabbet

Özge Ulusoy, Oben Budak ve Esin Övet'i bir araya getiren “Alt Üst Muhabbetler”, renkli bir muhabbete daha ev sahipliği yapacak. Ekranların yeni üçlüsünün bu haftaki konukları; Ebru Şallı, Bugün Ne Giysem? programının sunucusu Hakan Akaya, manken Şenay Düdek ve açıklamalarıyla olay yaratan davranış bilimleri uzmanı Sibel Ürein olacak. 

Alt Üst Muhabbetler 17 Kasım 2012 İzle, Alt Üst Muhabbetler 17.11.2012 İzle, Moda, magazin, sosyete, dedikodu, müzik ve televizyon dünyasını muhabbetleriyle altüst eden Ulusoy, Budak ve Övet üçlüsü, konuklarıyla keyifli bir sohbete imza atacaklar.
Habertürk 20.30
09.09_2013 Image Banner 336 x 280