Kayıp Zihin / The Lost Filmini İzle

Etiketler: | 0 yorum
Kayıp Zihin / The Lost Filmini İzleKevin, kitapları çok satanlar listesine girmiş Amerikalı bir psikiyatristtir. Son kitabının promosyon gezisi sırasında, eski bir hastasının kız kardeşi onu ziyaret eder. Ondan, üç yıl önce teşhis koyduğundan beri bir akıl hastanesinde tehlikeli hastalar bölümünde yatan kardeşini görmek için Barcelona'ya gelmesini ister.
Bir zamanlar yaşadığı ve çalıştığı şehre dönüşüyle bilinç altındaki sis perdesini aralamaya ve geçmişinde gizli kalmış hatıraları bir bir hatırlamaya başlar.
Orijinal Adı The Lost Kayıp Zihin Filmi İzle Kanaltürk
Yönetmen Bryan Goeres
Oyuncular Armand Assante, Dina Meyer, Lacey Chabert, Sergi Mateu, Ferran Lahoz
Senaryo Dan Dworkin Jay Beattie Yapım Manuel Corbi Yapım Yılı 2009
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Derya'nın Dünyası Miki Oshita Hazım Körmükçü İzle

Etiketler: , | 0 yorum
Derya Baykal'ın konukları başarılı oyuncu Hazım Körmükçü ve Japon ebru sanatçısı Miki Oshita oluyor.

Derya'nın Dünyası 6 Ağustos 2012 İzle Türk kadını, aklın ve becerinin ulaştığı, hünerlerin kapıştığı yerde Derya Baykal’la buluşuyor.

Sevilen sanatçı, el işlerinde en ince ipuçlarını, yemek tariflerinde lezzetin sırlarını, dekorasyon ve daha nice konuda bilinmeyenleri Kanaltürk izleyicisiyle paylaşıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Ender Saraç'la Sağlıklı Ramazanlar Didem Taslan Burçin Bildik İzle

Etiketler: , | 0 yorum
Didem Taslan, düşünce gücüyle migreni yendiPrograma bugün başarılı oyuncu Burçin Bildik ve Didem Taslan konuk oluyor. Ender Saraç'la Sağlıklı Ramazanlar 6 Ağustos 2012 İzle

Dr. Ender Saraç'ın sunumuyla ekrana gelen programda, Ramazan ayında sağlıkla ilgili dikkat edilmesi gereken noktalar ve doğru beslenme formülleri ekrana taşınıyor. Uzman konukların da ağırlandığı yayında, birbirinden faydalı bilgilere yer veriliyor. Programda şu soruların yanıtları veriliyor:
09.09_2013 Image Banner 336 x 280