Muhabbet Kapısı Kutlu Doğum Özel 18 Nisan 2011

Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi’nde düzenlenen gece canlı yayınla Kanal 7’de ekrana gelecek. Mustafa Karataş’ın Hz. Peygamberin örnek hayatından enstantanelerle süsleyeceği özel sohbetinde doğumundan vefatına kadar Hz. Muhammed (SAV) bütün yönleriyle programda anlatılacak.

Muhabbet Kapısı Kutlu Doğum Özel yayınında ayrıca ünlü hafızların okuyacağı Kur’an-ı Kerim ve başta tasavvuf müziği sanatçısı Mustafa Demirci ve birbirinden değerli sanatçıların sesinden ezgi ve ilahilerle manevi bir ortam ekrana gelecek.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Ezo Gelin Filmi İzle Kadir İnanır Fatma Girik

Dul kalan güzel Ezo’ya köyün ağası talip olur. Dinar usta oğlu Ali’nin tek yadigârı Ezo’yu evde tutabilmek için küçük oğlu ile evlendirir. Ancak bir süre sonra Ali’nin sapasağlam çıkıp gelmesi tüm aileyi şaşkına çevirecektir.

Yönetmen : Orhan Elmas
Oyuncular : Fatma Girik, Kadir İnanır, Suphi Tekiner, Reha Yurdakul, İhsan Yüce, Yeşim Tan
Yapım : 1973
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

İkbal İle Hayatın İçinden 18 Nisan 2011

Haftanın ilk programında çok özel dini bilgiler ve görüntüler ekrana geliyor. Kocaeli Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, çeşitli dini bilgiler üzerine verdiği hoş sohbetiyle izleyicilere manevi bir atmosfer yaşatıyor. Programda, abdest, namaz, dua, yalan söyleme, kul hakkı,

aile hukuku, aile ile çocuklar arasındaki iletişim, miras, zekât, umre, hac gibi merak edilen çeşitli dini konular cevap buluyor. Dini konularda akıllara takılan bütün sorular bugünkü programda en yetkili isimlerden biri olan Kocaeli Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu tarafından canlı yayında cevaplanıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280