Telegol 13.11.2010 Cumartesi

Haftanın spor olayları, ayrıntılarıyla masaya yatırılıyor!Bursaspor-Trabzonspor ve Gaziantepspor-Fenerbahçe maçları Telegol'de konuşuluyor. Türkiye'de futbolun gündemini belirleyen programlardan biri olan, konuşulmayanları konuşan, konuşmayanları konuşturan Telegol, futbolseverleri ekrana bağlıyor.

Her hafta futbola ilişkin önemli dosyaların açıldığı programda, eskiden olduğu gibi yine olay yaratacak konular tek tek masaya yatırıyor.Serhat Ulueren'in moderatörlüğünü yaptığı Telegol'de, Erman Toroğlu, Ahmet Çakar, Ziya Şengül ve Gökmen Özdenak yorumlarıyla ekrana geliyorlar...

Telegol 13 kasım 2010 izle, Telegol 13 kasım izle, Telegol 13 kasım 2010 izle, Telegol 13 kasım bölümü, Telegol 13 kasım yayını, 13 Kasım Telegol izle full
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Kalpten Kalbe Changing Hearts

Hayat ve Aşk üzerine etkileyici bir dram. Kalpten Kalbe filmini izle, Daniel Wright'ın ödüllü romanından uyarlanan film, aynı kasabada yaşayan iki kadının hayat, aşk ve kaybediş üzerine etkileyici maceralarını anlatıyor.
Program Bilgileri
Yayın Tarihi Cumartesi 13 Kasım 2010
Orijinal Adı Changing Hearts Kalpten Kalbe filmi izle Kanal D
Yönetmen Martin Guigui
Oyuncular Lauren Holly
Faye Dunaway
Ian Somerhalder
Tom Skerritt
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Ocean's 13

Ülkenin en büyük soygun çetelerinden biri haline gelen Danny Ocean ve ekibinin artık kendi kumarhaneleri de vardır. Ocean's 13 filmini izle, Fakat şimdi, yapacakları soygun kadar, kendi kumarhanelerini korumak da önemli hale gelmiştir.

Dünyanın en acımasız kumarhane sahiplarinden biri olan Willie Banks, Ocean'ın ekibinden Reuben Tishkoff'a büyük bir kazık atar. Bunun sonucunda, Danny ve ekibinin yeniden bir araya gelerek belki de şimdiye kadar giriştikleri en tehlikeli soyguna hazırlanma vakitleri gelmiştir.
Orijinal Adı Ocean's 13 filmi izle Kanal D
Yönetmen Steven Soderbergh
Oyuncular Brad Pitt
Al Pacino
Matt Damon
George Clooney
Andy Garcia
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Akasya Durağı 96. Bölüm İzle 20 Kasım 2010

Akasya Durağı 96. bölüm izle, Akasya Durağı 20.11.2010 izle, Akasya Durağı 20 kasım fragmanı izle, Akasya Durağı 20 kasım bölümü izle, Akasya Durağı 96. bölüm fragmanı izle, 20 kasım Akasya Durağı bölümü izle

Sinan'la girdiği iddiayı kaybeden Osman, duraktakilerle birlikte eğlenmeye gider. Hesap çok gelince deliren Osman gazino patronunun odasına gider. Osman'ı düşmanının adamı zanneden patron silahına davranır. Osman silahı patrondan alır, bu sırada silah patlar ve patron ölür. Arkadan biri ateş etmiştir fakat Osman bunu bilmez.

Mahallenin balıkçısı Temel, Şaziment'e sürekli bir kısmet istediğini söyler. Kuaförde kaynanasından yakınan ve nasıl kurtulacağını bilemeyen Narin konuşurken, Şaziment'in aklına çok güzel bir fikir gelir.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Macera Avcıları Hindistan'da Zoo Rangers in Indıa

Bir grup genç; Macera Avcıları Hindistan'da filmini izle, Hindistan'da bulunan filleri kaçırarak fil dişi ticareti yapan ekibi yakalamak için Hindistan'da macera dolu bir serüvene atılır.

Fil dişi ticareti yapan kişi ise bir Bollywood starıdır. Tek grup olarak çıktıkları bu macerada, ekiplerden biri filleri kurtarmaya çalışırken, diğer ekipte fil dişi tüccarlarının peşine düşer. Fakat bu macera onlar için hiç de kolay olmayacaktır...
Orijinal Adı Zoo Rangers in Indıa Macera Avcıları Hindistan'da filmi izle Kanal D
Yönetmen Johan Nijenhuis
Oyuncular Nicolette van Dam
Vivienne van den Assem
Patrick Martens
Monique van der Werff
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Akıl Makinesi TKKG Mind-Machine

İcat ettiği Akıl Makinesi'nin ödül kazanmaya hak kazanan Kevin, arkadaşlarının ve öğretmenlerinin alkışları eşliğinde sahneye çıkar. Akıl Makinesi filmini izle, Sarf ettiği birkaç karışık cümleden sonra bir anda ortadan kaybolan Kevin'in ardından arkadaşı Nadine de yok olur.

Bekleyecek vakit yoktur: tam da TKKG'ye göre bir olay patlak vermiştir. TKKG üyeleri Tim, Klumpling, Karl ve Gabby kayıp çocukları bulmak için gözü pek bir araştırma sürdürmektedir. Kevin'in ailesine ait olan yıkık dökük eve gizlice giren çocuklar, nefeslerini kesecek bir durumla karşılaşırlar: Akıl Makinesi'nin asıl kopyası. Dörtlü ortadan kaybolma olaylarını bu makineye bağlamaktadır.
Orijinal Adı TKKG Mind-Machine Akıl Makinesi filmi izle Kanal D
Yönetmen Tomy Wigand
Oyuncular Jannis Niewöhner
Jonathan Dümcke
Lukas Eichhammer
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Mutsuz Gelinler Tears for Sale

Yaşadıkları köyün kötü kaderini değiştirmeye karar veren iki kardeş.. 1930'ların Sırbistan'ında küçük bir köy... Mutsuz Gelinler filmini izle, Savaşlarda talan edilmiş bu köyün toprakları, uzun yıllar boyunca kana bulanmıştır ve köyde bir tane bile erkek kalmamıştır. Ognjenka ve Mala Boginja kardeşler, büyük şehre gidip, bir erkek kaçırmaya ve köye yıllardır uğramayan şansı tersine çevirmeye karar verir. Böylece topraklarında hayat başlayacaktır. Ama bu iş, hele de büyük şehirde umdukları gibi kolay değildir. İki güzel kızı şehirde büyük bir macera beklemektedir.
Orijinal Adı Tears for Sale Mutsuz Gelinler filmi izle Kanal D
Yönetmen Uros Stojanovic
Oyuncular Ana Malijevic
Ana Bretsnajder
Bojana Malkanovic Udicki
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Yahşi Cazibe 18. Bölüm Fragmanı İzle 20.11.2010

Sosyetik Simge, Cazibe'ye koca arıyor! Cazibe'ye acıyan Simge, ona istediği gibi bir koca bulmaya karar verir ve şirketlerindeki çaycıyla tanıştırır Cazibe'yi... Bu duruma çok bozulan Kemal, Simge'ye sert çıkar ve ikili kavga eder.

Yahşi Cazibe 20 kasım bölümü izle, Yahşi Cazibe 18. bölüm izle, Yahşi Cazibe 20 kasım fragmanı izle, 20 kasım Yahşi Cazibe fragmanı izle, Yahşi Cazibe 18. bölüm fragmanı izle, Yahşi Cazibe 20.11.2010 18. bölüm izle

Hulusi Bey, sağlık sorunları yüzünden emekli olmaya karar verir ve şirketin başına Simge'yi geçirir. Kavga yüzünden Kemal'e bozuk olan Simge, Kemal'le Cazibe'ye ayarlamaya çalıştığı çaycının pozisyonlarını değiştirir ve Kemal kendisini şirketin çaycısı olarak bulur.

Öte yandan Peker Pekmez, Kemal'in ağzından laf alması için onu bir eskort kızla anlaşır ve kız Kemal'i bir otele davet eder.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Bitmeyen Şarkı 12. Bölüm Fragmanı İzle

Bitmeyen Şarkı 12. bölüm izle, Bitmeyen Şarkı 20 kasım bölümü izle, Bitmeyen Şarkı 12. bölüm fragmanı izle, Bitmeyen Şarkı 20 kasım fragmanı izle, 20 kasım bitmeyen şarkı izle, Bitmeyen Şarkı 20 kasım 12. bölüm izle

Feraye'nin ağzından Toprak'ın onun oğlu olduğunu öğrenen Kevser, önce buna inanmak istemez. Kanıtlamak için DNA testi yaptırmaya karar verir. Bu sırada babasının baskısından bunalan Servet, Kevser'i eve dönmek için ikna etmeye çalışır.

Kadir Akkovan için çalışmaya başlayan Necip, bu haberi beklenmedik bir anda ailesiyle paylaşır. Bu hamlesiyle evdeki ilişkileri de altüst eder. Diğer tarafta iste Feraye'den istediği parayı koparamayan Hasan, Yaman'a ulaşıp Feraye'nin sırrını ona anlatmaya karar verir. Toprak'ın kimliğinin Hasan tarafından ortaya çıkarılma ihtimaliyle köşeye sıkışan Feraye'yi daha acı bir sürpriz beklemektedir.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Bucaspor – Ankaragücü maçı canlı izle maç özeti golleri video

Ligin kupaya göre daha zor geçtiğini vurgulayan Teknik Direktör Aybaba, “Ankaragücü iyi kontratak yapıyor. Çok özellikli oyuncuları var. Biz de bir şeyleri daha iyi yapmaya başladık. Bir yerden dönmek mecburiyetindeyiz. Arkadaşlarda bu inanç artmaya başladı. Futbolun içindeki her şeyi yapıp 3 puan almak istiyoruz. Oyuncularım, Ankaragücü maçını final olarak gördüğünde problem kalmayacak.” dedi.

Bucaspor-Ankaragücü karşılaşması, bugün saat 14.30′da Alsancak Stadı’nda oynanacak.
Bucaspor-Ankaragücü izle, Bucaspor Ankaragücü maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda, Bucaspor-Ankaragücü maçını canlı izle,Buca-Ankaragücü maçını izle,Bucaspor-Ankaragücü maçı izle,Bucaspor – Ankaragücü maçını canlı internetten full izle 13 kasım 2010, Bucaspor – Ankaragücü maçını canlı izle 13 kasım 2010,Bucaspor – Ankaragücü maçı-internetten-online-bedava-şifresiz-justin-lig-tv-fulhd-izle-seyret,Bucaspor – Ankaragücü maç özeti ve golleri video izle 13 kasım 2010,Bucaspor – Ankaragücü maç sonucu ve geniş özeti full-donmadan-izle-seyret
09.09_2013 Image Banner 336 x 280