Barbarossa Filmi ATV Rutger Hauer Raz Degan

Etiketler: | 0 yorum
Bu arada Milano’lu genç bir adam, farklı şehirlerden gelen dokuz yüz askerlik bir “Ölüm Birliği” kurmaktadır. Bu genç adamın adı Alberto Da Giussano’dur. Onun tek isteği; Milano’yu ellerinden alıp, yerle bir eden ve halkını yersiz yurtsuz bırakan “Kızıl Sakal” Barbarossa’yı mağlup etmektir. Bu sayede tüm Lombardiya toprakları özgürlüğe kavuşacaktır.
Yönetmen Renzo Martinelli Barbarossa Filmini İzle ATV
Oyuncular Rutger Hauer, Raz Degan, F. Murray Abraham, Kasia Smutniak
Senaryo Giorgio Schottler Yapım Martinelli Film Company International Yapım Yılı 2009
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Cehennem Melekleri Filmi ATV Sylvester Stallone Jason Statham

Etiketler: | 0 yorum
Yeni görevleri nedeniyle ülkeye gizlice giriş yapan özel birlik, kısa sürede hiçbir şeyin kendilerine anlatıldığı gibi olmadığını fark eder. Ekip, kendini büyük bir yanılsamanın ve ihanetin içinde bulur. Olaylar kontrolden çıkmaya başladığında ve masum hayatlar tehlike altına girdiğinde ise çok daha büyük bir düşmana karşı mücadele etmeye başlarlar.
Orijinal Adı The Expendables Cehennem Melekleri Filmini İzle ATV
Yönetmen Sylvester Stallone
Oyuncular Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren
Senaryo Dave Callaham Yapım Millennium Films Yapım Yılı 2010
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Bir Şarkısın Sen 30 Haziran 2012 İzle

Etiketler: , | 0 yorum
Bir Şarkısın Sen 30 Haziran 2012 İzle, Bir Şarkısın Sen 30.06.2012 İzle, Bir Şarkısın Sen'in konukları Türk müziğinin sevilen ismi Ahmet Özhan, oyuncu Hande Katipoğlu ve radyocu Cem Ceminay...

Türkiye genelinde yapılan elemelerde binlerce çocuk arasından seçilen güzel sesli çocuklar, son yılların en çok beğenilen şarkılarını seslendiriyor. Ajda Pekkan’dan Cem Karaca’ya, Zeki Müren’den Sezen Aksu’ya kadar pek çok unutulmaz ismin eserleri Bir Şarkısın Sen'de seslendiriliyor. Programı başarılı oyuncu Pınar Altuğ sunuyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280