Av Partisi Filmini İzle TV8

Av Partisi filmini izle, Yıllar boyunca bir savaştan diğerine koşturarak savaş muhabirliği yapmakta olan gazeteci Simon Hunt, Av Partisi filmini izle TV8, Bosna savaşı sırasında yaptığı bir canlı yayın esnasında kendisini kaybeder. Bundan sonra kariyeri tepe taklak gitmeye başlarken, uzan zamandır kameramanlığını yapmakta olan Duck’ın durumu ise tersine işlemeye başlar. Av Partisi filmini izle 20 haziran 2010, Ancak Duck, yıllar sonra Bosna’ya geri döndüğünde eskiden yaptığı atılgan savaş kameramanlığını hatırlar.

Av Partisi Filmi, Orijinal Adı : The Hunting Party Yönetmen : Richard Shepard Oyuncular : Terrence Howard, Richard Gere, Godana Vunkres, James Brolin, Sanela Seferagic. Yapım : 2007 Macera-Savaş
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Son Durak 174 Filmini İzle 24 TV

Son Durak 174 filmi, Uyuşturucu bağımlısı bir anne olan Marisa, daha bebekken borçlu olduğu çete adamının kucağından koparıp aldığı oğlu Alessandro'yu Rio'nun gecekondu mahallelerinde arayıp durmaktadır. Son Durak 174 filmi kanal 24, Çete adamı tarafından yetiştirilen Alessandro yaşadığı ortam gereği şiddetle içiçe büyür. Son Durak 174 filmini izle, Onu yetiştiren adamın bir baskın sonucu, Son Durak 174 filmini izle 20 haziran 2010 ölmesiyle kendi ayakları üzerinde durmak zorunda kalır ve bunu da o yaşa kadar gördüğü usul ile yapmaya çalışır.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Görev Mars Filmini İzle KanalTürk

Görev Mars filmini izle, Graham bağlantı kopmadan hemen önce dünyaya son bir şifreli mesaj göndermeyi başarır. Mars ekibinden gelen son mesajın gizemiyle şaşıran NASA, Görev Mars filmini izle KanalTürk, Mars'da olan trajedinin kaynağını bulmak ve hayatta kalanları geri getirmek üzere hemen bir kurtarma görevi planlar.
Görev Mars filmini izle 20 haziran 2010, Kumandan Woody Blake ve Kim McConnel komutasındaki gemi, bu ikiliye ek olarak Dr. Terri Fisher ve bilim adamı olan Phil Ohlmyer'dan oluşan ekiple birlikte Mars'a doğru altı ay sürecek yolculuğuna başlar. Görev Mars filmi, Astronotlar onları bekleyen şeyden tamamen habersizdir. Yönetmen: BRIAN DE PALMA Oyuncular: GARY SINISE, TIM ROBBINS, DON CHEADLE, CONNIE NIELSEN, JERRY O’CONNEL, KAVAN SMITH
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Evrenin Askerleri 2: Silah Arkadaşlığı Filmini İzle

Evrenin Askerleri 2: Silah Arkadaşlığı filmi, Evrenin Askerleri projesinin hayal kırıklığıyla sonuçlanan denemelerinden sonra bütçe hükümetin maddi kesintisine uğramıştır. Evrenin Askerleri 2: Silah Arkadaşlığı filmini izle Cine5, Arkalarında CIA direktörü olan bir çete, yeni nesil askerlerin kontrolünü eline alır ve bu askerleri gümrükten elmas kaçırmak için kullanırlar. Amaçları elmasları yurt dışındaki bir elmas alıcısına ulaştırmaktır. Ancak ilk kazadan canlı kurtulan Luc Daveroux, planlarına çomak sokacaktır.

Evrenin Askerleri 2: Silah Arkadaşlığı filmini izle 20 haziran 2010, Yönetmen: Jeff Woolnough Oyuncular: Matt Battaglia, Chandra West
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Yeşil Kart Filmini İzle TNT

Yeşil Kart filmini izle, Senaryosu ile Oscar’a aday gösterilen filmde ünlü Fransız oyuncu Gérard Depardieu ve Andie MacDowell başrolleri paylaşıyor. Yeşil Kart filmi, Bir Fransız olan George Faure (Gérard Depardieu), Amerika’da bir iş bulur ama bu işe başlamadan önce kendisine bir yeşil kart almak zorundadır. Bu amacını gerçekleştirmenin yolu ise Amerikalı bir kadınla evlenmekten geçer.

Yeşil Kart filmini izle 20 haziran 2010, New York’lu Bronte Parrish (Andie MacDowell) ise kendine yeni bir ev satın almayı arzuluyordur ama hayallerini süsleyen bu evi yalnızca yeni evli çiftlerin satın alması mümkündür.

Yeşil Kart filmini izle TNT, Anlaşmalı evlilik ikisinin de sorununu çözecek gibi görünür. Göçmen ofisini buna ikna edebilmek için büyük bir aşkla evlendiklerini kanıtlamak zorunda olan bu çift aynı evde yaşamaya başlayınca asıl macera başlayacak. Y: Peter Weir O: Gerard Depardieu, Andie Macdowell Romantik komedi 1990
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Çaylak Filmini İzle 20 Haziran 2010

Çaylak filmini izle, James Clayton’ın ülkenin en parlak mezunlarından biri olması, Walter Burke'ün onu CIA’de görmek istemesini sağlar. Çaylak filmi fox tv izle, James'in iyi bir ajan olması için görmesi gereken uzun bir eğitim ve bir çok rakibi vardır, fakat kısa zamanda yeteneği ve zekası sayesinde diğerleri arasından sıyrılır.
Fakat James, teşkilattaki rolünü sorgulamaya başladığı andan itibaren işin rengi değişir ve CIA'in bir gerçeği daha ortaya çıkar; “Kimseye güvenme... Hiçbir şey göründüğü gibi değildir.” Çaylak filmini izle 20 haziran 2010 pazar Fox TV, Orjinal adı : The Recruit Yönetmen : Roger Donaldson - Yapım Yılı : 2003 – Tür : Macera Oyuncular : Al Pacino, Colin Farrell, Bridget Moynahan, Gabriel Macht, Kenneth Mitchell, Brian Rhodes.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Vahe’yle İl İl Türkiye Akvilina 20 Haziran Pazar

Ayrıca yıllarca beğenerek izlenen Dekodizayn’da bu programla geri dönüyor. Vahe’yle İl İl Türkiye 20 Haziran 2010, Vahe Kılıçarslan, her hafta ziyaret ettiği kentte bir ailenin evini yeni baştan yaratıyor…Vahe’yle İl İl Türkiye 20 Haziran Pazar günü Konya, İstanbul ve Bursa’yı geziyor.

Vahe’ye güzel manken Akvillina ve Bursaspor’lu futbolcu Sercan eşlik ediyor ve bir ailenin evini dekore ediyorlar…Cumartesi-Pazar günleri yayınlanacak olan “Vahe’yle İl İl Türkiye” farklı kanal tv8’de
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Passaparola Hüseyin Avni Danyal, Sümer Tilmaç, Elif Güvendik, Ece Toprak

Passaparola 20 haziran 2010, Türkiye’nin en çok sevilen kelime ve bilgi yarışması “Passaparola”, efsane sunucusu Metin Uca ile Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Star TV’de ekranlara geliyor. Passaparola 20 haziran 2010 pazar, Yepyeni etaplarıyla eğlenirken öğrenilen ve kazanılan yarışma, renkli dansçılarıyla da yine gündemde.

Haftanın üç günü ekranlara gelen Passaparola’da her yarışmacıya iki ünlü destek veriyor.Hızlı olanın kazandığı yarışma Passaparola’nın Pazar günkü konukları Passaparola Hüseyin Avni Danyal, Sümer Tilmaç, Elif Güvendik, Ece Toprak.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Survivor Kızlar-Erkekler 20 Haziran 2010 Pazar

Survivor Kızlar-Erkekler yeni bölüm izle, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; Survivor Kızlar-Erkekler kim elendei, şartların her hafta daha zorlaştığı Panama’daki hayatta kalma mücadelesi tüm heyecanıyla devam ediyor.
Kızların ve erkeklerin birleştiği adada dengeler değişiyor.

Survivor Kızlar-Erkekler 20 haziran 2010, Hakan güçleniyor mu? Hakan ve Gizem ne yapacak? Bu hafta Adaya kim veda edecek? Adada neler olacak? Survivor Kızlar-Erkekler son bölüm izle, Acun Ilıcalı ile ‘Survivor Kızlar Erkekler’ 20 Haziran Pazar akşamı Saat 20.00’da Show Tv ekranlarında…
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Çiftçiler Yarışıyor 20 Haziran 2010 Pazar

Çiftçiler Yarışıyor kanal 7 izle, Her hafta farklı bir ilden yarışmacıların ağırlandığı programda çiftçi aileler birbirinden güzel hediyeler kazanacak. Çiftçiler Yarışıyor 20 haziran bölümü, Yarışmacılara tarımla ilgili soruların sorulduğu programda yarışmacı aileler yeteneklerini sergiliyor.

Mahmut Tuncer Çiftçiler Yarışıyor, Traktörün dışında tarımla ilgili birçok ekipman -yabadan pulluğa, tırmıktan patosa- yarışmacılara kazandıkları puana göre hediye olarak veriliyor. Çiftçiler Yarışıyor yeni bölüm izle, Kısacası, Çiftçiler Yarışıyor- Dükkan Senin yarışmasından çiftçi aileler evlerine eli boş dönmüyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280