Los Angeles'tan Kaçış Escape From L.A.

Yıllar önceki bir depremin Los Angeles'ı ana karadan ayırmış olduğu 2013 yılındayız. Los Angeles'tan Kaçış filmi, 2000 yıllarında ömür boyu iktidara getirilen başkanı, ABD'yi kendi kafasındaki fazla ahlakçı ve kuralcı bir ülkeye dönüştürmüştür. Örneğin et yemek, sigara içmek ya da bazı eyaletlerde Müslüman olmak bile yasaktır. Bu kurallara uymayanlar 1997'de New York'a atıldıkları gibi, şimdi de Los Angeles'a sürülmektedirler.
Orijinal Adı Escape From L.A.
Yönetmen John Carpenter
Oyuncular Kurt Russell
Steve Buscemi
Peter Fonda
Cliff Robertson
Valeria Golino
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Aşk ve Ötesi Romance & Cigarettes

Sigaranın dumanı aşkın cazibesine karışıyor... Aşk ve Ötesi Filmini Full İzle, Bir köprü inşaatında demir işçisi olarak çalışan Nick, üç kızının annesi, terzi Kitty ile evlidir. Dışarıdan bakıldığında gayet sıradan bir hayatları varmış gibi gözükse de ortalık yengeç sepetine çoktan dönmüştür.

Nick, resmen âşık olduğu Tula ile kaçamak bir ilişki yaşamaktadır. Kitty bu ilişkiyi fark ettiği andan itibaren Nick'le iletişimini keser. Zamanla aynı evde yaşayan iki yabancıya dönüşmeleri kaçınılmazdır. İkisi de öfkelerini içlerine gömmüş gibi davransalar da, sessiz fırtınanın patlak vermesine yardımcı olan tek şey vardır: o da avaz avaz söyledikleri şarkılar.
Orijinal Adı Romance & Cigarettes
Yönetmen John Turturro
Oyuncular James Gandolfini
Susan Sarandon
Kate Winslet
Steve Buscemi
Mary-Louise Parker
Christopher Walken
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Henry Pool Buradaydı Henry Pool is Here

Mutlu bir hayat süren Henry Poole, Henry Pool Buradaydı filmi izle, rutin bir doktor muayenesi sırasında ciddi bir hastalığı olduğunu öğrenince gelecekten umudunu tamamen keser ve sonsuz huzura kavuşacağı güne kadar kendini dünyadan dışlamaya karar verir.

Kalan günlerini votka içip, abur cubur yiyerek israf etmek üzere taşındığı banliyö evinin duvarında, meraklı komşusu Esperanza ilahi bir figüre benzettiği bir leke farkeder ve gün geçtikçe Henry'nin duvarındaki mucizeyi görmeye gelen ziyaretçiler artar.
Orijinal Adı Henry Pool is Here
Yönetmen Mark Pellington
Oyuncular Luke Wilson
Radha Mitchell
Adriana Barraza
George Lopez
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Pittsburg Sırları The Mysteries of Pittsburgh

Yeni yaşama giden yolda karşılaşılan sürprizler... Pittsburg Sırları filmi izle, Okuldan yeni mezun olmuş Art Bechstein, cazip ve iyi huylu biridir. Ancak karakter yapısı nedeniyle olaydan olaya sürüklenmektedir. Gangster babası, onun borsacı olmasını ister. Art, sınava hazırlanırken bir yandan da indirimli kitaplar satan bir dükkânda çalışır. Bu arada denetçi Phlox'la ilişki içindedir. Ancak büyüleyici Jane ile biseksüel ve havai sevgilisi Cleveland onun aklını çeler.
Orijinal Adı The Mysteries of Pittsburgh
Yönetmen Rawson Marshall Thurber
Oyuncular Peter Sarsgaard
Sienna Miller
Nick Nolte
Mena Suvari
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Garfield Süper Kahraman Garfield Pet Force

Karikatür Dünyası'nın kaderi Garfield'e bağlıdır... Garfield Süper Kahraman filmini izle, Dünyada hiçbir şey Garfield'ın yemekten başka bir işe kalkışmasını sağlayamaz, ta ki süper kedi Garzooka Çizgi Roman evreninden Karikatür Dünyası'na ürkütücü haberlerle birlikte düşene kadar.

Süper kötü Vetvix barışçıl Dorkon gezegenine saldırmış, hem Çizgi Roman hem de Karikatür evrenini işgal etmesine yardımcı olacak bir icadı çalmıştır. İcat ne mi? Altı üstü bir molekül karıştırma aleti olan Molkar Silahı, herhangi iki nesnenin, hatta insanların moleküllerini birbirine karıştırabilen bir silahtır ve bu silahla vurulanlar, Molkar Silahı'nı ateşleyenin kontrolü altına girmektedir.
Orijinal Adı Garfield Pet Force
Yönetmen Mark A.Z. Dippé
Oyuncular Jim Davis
Domonic Muir
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Zihin Oyunları Mind Games

Her gerçeğin arkasında bir yalan vardır; Zihin Oyunları filmi izle, her yalanın arkasında ise daha büyük bir yalan...Ya bir gün yaşadıklarınızın, yazdıklarınız olduğunu farkederseniz?
Jill Reeves, başarılı bir roman yazarıdır. Son romanı en çok satanlar listesinde olan Jill, babasıyla vakit geçirmek ve yeni romanına hazırlanmak için New York'tan California'da gider.

Deniz kenarında muhteşem bir eve taşınan Jill'in tek amacı, New York'un gürültülü yaşamından uzaklaşıp rahatlamak ve romanını bitirmektir. Fakat yazdığı tüm romanlarda olduğu gibi Jill'in yaşamı da bir süre sonra değişecektir.
Orijinal Adı Mind Games
Yönetmen Adrian Carr
Oyuncular Kari Keegan
James Wilder
Richard Norton
Geoffrey Lewis
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Büyük Hazine National Treasure

Yüzyıllardır saklanan sırlar açığa çıkıyor... Büyük Hazine filmi full izle, Altı nesildir hazine peşinde koşan Gates ailesi, ABD'de tarihle ilgilenen kişilerin gözünde deli muamelesi görmektedir.

Gates'lerin son nesil üyesi Benjamin Franklin, hazine avı bayrağını devralmış son kişidir ve yaşamını kimsenin varlığına inanmadığı, Tapınak Şövalyeleri hazinesini bulmaya adamıştır.
Orijinal Adı National Treasure
Yönetmen Jon Turteltaub
Oyuncular Nicolas Cage
Diane Kruger
Justin Bartha
Sean Bean
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Tehlikeli Arkadaş Hush

Aşk daha fazla ne kadar saplantılı olabilir? Tehlikeli Arkadaş filmi izle, Callie, lise aşkı Noah Hamilton'ı bir türlü unutamamış, onu saplantı haline getirmiştir. Noah'un derdi ise eşi Nina ile doğal yollardan çocuk sahibi olamamaktır. Bu sırada Nina yeni taşındıkları mahallede hayatlarının alt üst olacağını bilmeden Callie ile tehlikeli bir arkadaşlık kurar.
Orijinal Adı Hush
Yönetmen Harvey Kahn
Oyuncular Tori Spelling
Victoria Pratt
Tahmoh Penikett
Susan Hogan
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Krala Mektup De brief voor de koning

Verdiği sözü yerine getirmek için her şeyi göze alan genç bir adam... Krala Mektup filmini izle, Thiuri neredeyse bir şövalyedir. Önünde tamamlaması gereken tek bir test kalmıştır ve ardından unvanını alacaktır. Şapelde konuşmadan ve kimseye kapıyı açmadan, diğer adaylarla beraber bir gece geçirmesi gerekmektedir. Fakat yardım isteyen bir kişi kapıyı çalar.
Orijinal Adı De brief voor de koning
Yönetmen Pieter Verhoeff
Oyuncular Yannick van de Velde
Quinten Schram
Kees Boot
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Karşıt Görüş İsmail Nacar, Esra Elönü, Hayri Kırbaşoğşlu

Balçiçek İlter'le Karşıt Görüş'te bu akşam farklı yaşam tarzları ve birlikte yaşamak konuları masaya yatırılıyor. Karşıt Görüş 28 aralık,Karşıt Görüş 28 aralık 2010, Karşıt Görüş full izle, Karşıt Görüş 28.12.2010 izle

Türkiye'de insanlar birbirlerine müdahale ediyor mu?
Birlikte yaşama kültürü nasıl gelişir?
Toplum ayrıştı mı?
Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Faaliyetleri Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Sucu neden görevden alındı?
Diyanet işlerinde neler oluyor?
Diyanet'te farklı bakış açılarına yer yok mu?
Kadınlara ayrımcılık mı yapılıyor?
Ayşe Sucu olayı neyin göstergesi?
Diyanet'te "tek tip" görüş mü isteniyor?
Diyanet'te farklı yaşam tarzları ve farklı yaklaşımlara yer yok mu?

Balçiçek İlter, konukları, Araştırmacı-Yazar İsmail Nacar, Star Gazetesi Yazarı Esra Elönü ve Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden Prof. Dr. Hayri Kırbaşoğşlu ile bu soruların yanıtlarını arıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Saba Tümer'le Bu Gece Didem Erol,Ece Uslu, Hüseyin Avni Danyal, Burak Hakkı

Saba Tümer'le Bu Gece 28 Aralık 2010 Çarşamba izle, Programın konukları Didem Erol, "Kızım Nerede" dizisinin oyuncuları Ece Uslu, Hüseyin Avni Danyal ve Burak Hakkı.

31 Aralık'ta vizyona girecek olan "Kukuriku Kadın Krallığı" filminde oynayan Didem Erol, filmi ve diğer projelerini izleyicilerle paylaşıyor. "Kızım Nerede" dizisinin oyuncuları ise merak edilenleri Saba Tümer'e anlatıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Abbas Güçlü ile Genç Bakış Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi 28 Aralık

Referandum'dan, CHP'de yaşanan köklü değişime, yargı bağımsızlığından Wikileaks belgelerine değin 2010 yılının en önemli olayları ve 2011 seçimlerine doğru Türkiye ve CHP'de yaşanacak gelişmeler Genç Bakış'ta tartışılıyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Süheyl Batum'un konuk olduğu Abbas Güçlü ile Genç Bakış bu gece Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nden ekrana geliyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Yemekteyiz 28 Aralık 2010 Çarşamba Ayşe Egesoy

Genel yönetmenliği Caner Erdem’in yaptığı Show Tv’nin ‘efsane’ programı “Yemekteyiz”, birbirinden ünlü isimlerin yarışmacı olarak katılacağı “Yılbaşı Özel” bölümüyle Show Tv ekranlarında!

Yemekteyiz’in yılbaşı özel konukları;

1:Faik Öztürk
2:Tuğba Özay
3:Ayşe Egesoy
4: Çiğdem Tunç
5: Muammer Ketenci…

Yemekteyiz’in sürprizlerle dolu “Yılbaşı Özel” programı 27-31 Aralık tarihleri arasında hafta içi hergün saat 16.00’da Show Tv ekranlarında izleyiciyle buluşacak

yemekteyiz,yemekteyiz izle,yemekteyiz programı izle,yemekteyiz dizi izle,yemekteyiz 28 aralık,yemekteyiz 28 aralık izle,yemekteyiz 28 aralık 2010 izle,yemekteyiz son bölüm izle,yemekteyiz yeni bölüm izle,yemekteyiz konukları,yemekteyiz yarışmacıları
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Müge Anlı İle Tatlı Sert 28 Aralık 2010 izle

Müge Anlı İle Tatlı Sert, Müge Anlı İle Tatlı Sert izle, Müge Anlı İle Tatlı Sert 28 Aralık, Müge Anlı İle Tatlı Sert 28.12.2010, Müge Anlı İle Tatlı Sert son bölümü, Müge Anlı İle Tatlı Sert bugünkü bölümü, Müge Anlı İle Tatlı Sert tüm bölümleri, Müge Anlı İle Tatlı Sert online izle, Müge Anlı İle Tatlı Sert 28 Aralık 2010 izle, Müge Anlı İle Tatlı Sert indirmeden izle, Müge Anlı İle Tatlı Sert seyret, Müge Anlı İle Tatlı Sert programı
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Deryalı Günler 28 Aralık

DeRYaLı GüNLeR 28.12.2010 DeRYaLı, DeRYaLı GüNLeR 28.12.2010 İzLe, Deryalı Günler 28.12.2010 konukları, Deryalı Günler 28.12.2010 Seyret, DeRYaLı GüNLeR FuLL İzLe, DeRYaLı GüNLeR iNDiR İzLe, DeRYaLı GüNLeR28 Aralık FuLL TeK PaRÇa İzLe, 28.12.2010 DeRYaLı GüNLeR, Derya Baykalın 28-12.2010 Konukları, Deryalı Günler 28 Aralık, DeRYaLı GüNLeR 28 Aralık İzLe, Deryalı Günler 28 Aralık konukları, Deryalı Günler 28.12.2010,
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Sabahın Sedası 28 Aralık

28.12.2010 SaBaHıN SeDaSı, SaBaHıN SeDaSı 28 Aralık, SaBaHıN SeDaSı 28 Aralık FuLL TeK PaRÇa İzLe, SaBaHıN SeDaSı 28 Aralık İzLe, SaBaHıN SeDaSı 28 Aralık Konuğu, SaBaHıN SeDaSı 828 Aralık Konukları, SaBaHıN SeDaSı 28.12.2010 İzLe, SaBaHıN SeDaSı 28.12.2010 İzLe, SaBaHıN SeDaSı 28.12.2010 Konuğu, SaBaHıN SeDaSı 28.12.2010 Konukları, SaBaHıN SeDaSı 28.12.2010 Misafirleri, SeDa SaYaN İzLe, SeDaNıN KoNuKLaRı 28 Aralık
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Zuhal Topalla İzdivaç 28 Aralık

28.12.2010 ZuHaL ToPaL İzDiVaÇ 28.12.2010 İzLe,ZuHaL ToPaL İzDiVaÇ TeK PaRÇa İzLe, ZuHaL ToPaLLa İzDiVaÇ 28 ARaLıK İzLe, HaYaT AğACı 28.12.2010 , İvDiVaCıN 28ARaLıK ProGRaMI, İzDiVaÇ 28.12.2010 , İzDiVaÇ 28.12.2010 İZle, İzDiVaÇ 28.12.2010 Seyret, KaLiTeLi İzLe, MüGe AnLı 28.12.2010 İZle, ZuHaL ToPaL İzDiVaÇ FuLL İzLe, ZuHaL ToPaL İzDiVaÇ İzLe 26 KaSıM, ZuHaL ToPaL İzDiVaÇ İzLe 28.12.2010 Seyret 28 ARaLıK İzdivaç
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

28 Aralık 2010 Evlen Benimle Esra Erol da Evlen Benimle 28.11.2010

28 Aralık Esra Erol da Evlen Benimle ,canlı Esra Erolla Evlen Benimle , Esra Erol da Evlen Benimle 28 Aralık, Esra Erol da Evlen Benimle 28 Aralık Konukları, Esra Erol da Evlen Benimle 28 AralıkKonusu, Esra Erol da Evlen Benimle 28.11.2010, Esra Erol da Evlen Benimle 28.11.2010
09.09_2013 Image Banner 336 x 280