Güz Gülleri 7. Bölüm Fragmanı İzle 17 Kasım 2010

Güz Gülleri 7. bölüm izle, Güz Gülleri 17 kasım fragmanı izle, Güz Gülleri 17 kasım bölümü izle, Güz Gülleri 17.11.2010 izle, Güz Gülleri 7. bölüm fragmanı izle, Güz Gülleri 7. bölüm izle STV Samanyolu Küre TV

Meryem ve ailesi İstanbul'a gelir. Meryem beladan ne kadar kaçmak istese de karanlık zihniyet huzur bozmak için eylemlerine devam eder. Aşırı dinci radikal bir grup oluşturulup, muhafazakâr insanlara zarar vermek üzere sokaklara düşer. Meryem ise bir fabrikada her şeyden uzak bir hayat yaşamaktadır. Oğlu Yusuf okumuş, hukuk fakültesini kazanmıştır. Diğer oğlu Bilal ise Mümtaz'ın sağ kolu olarak çalışmaktadır.

Meryem geçmişin izlerini unutmaya çalışmaktadır fakat olaylar hiç istemediği yönde gelişir. Hukuk öğrencisi oğlu Yusuf, babasının katili Hazım'ın kahyası Kırbaçlı'nın kızına aşık olunca her şey başa döner. Yusuf, aşkı ile mantığı arasında kalır, ne yapacağını bilemez.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Dersimiz Atatürk Filmini İzle FOX TV

Dersimiz Atatürk filmini izle, Dersimiz Atatürk filmi, Dersimiz Atatürk 10 kasım izle, 10 kasım 2010 Dersimiz Atatürk izle, Dersimiz Atatürk 10.11.2010 izle, Dersimiz Atatürk 10 kasımda izle

İlkokul 5. sınıfta okuyan bir grup öğrenciye, Atatürk'ü daha iyi anlamaları için ödev verilir. Bu ödev onlar için Atamızın yaşamına ve Ülkemizin Kurtuluş öyküsüne yapılacak uzun ve öğretici bir yolculuk olur.

Bu yolculukta onlara önderlik edecek olan çocuklardan birinin dedesi ödüllü bir tarihçidir. Ama bu dede diğer tarihçilere hiç benzememektedir. O, tarihi sıkıcı bir geçmiş olarak anlatmaktan çok uzaktır ve sanki fantastik bir dünyanın tarihçisidir. Çocuklara Mustafa Kemal'in çocukluğunu, okul hayatını, askerlik kariyerini anlatır. Onları Kurtuluş Savaşı'nın en önemli cephelerine götürür, dünyada eşi görülmemiş bir direniş gösteren Türk halkının eşsiz kahramanlarıyla tanıştırır.
Halit Ergenç
Çetin Tekindor
Batuhan Karacakaya
Canan Hoşgör
Tolga Savacı
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Tropik Fırtına Tropic Thunder

Aksiyon filmlerinde oynayan aktörlere eğitim veren Dale Dyle adlı eğitim kampında kalan ve sonrasında gerçek hayata karışan, Tropik Fırtına filmini izle, oyuncuların karşılaştıkları bocalamalar anlatılıyor.

Savaş filminde oynamaya başlayan oyuncularımız, filmde gerçek savaş koşulları altında olunca eğitim kampında öğrendiklerine başvurmak zorunda kalıyor ve ortaya film içinde bir film komedisi çıkıyor.
Orijinal Adı Tropic Thunder Tropik Fırtına filmi izle Star TV
Yönetmen Ben Stiller
Oyuncular Robert Downey Jr.
Jack Black
Ben Stiller
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Komedi Dükkanı 9. Bölüm Fragmanı İzle 17.11.2010

Komedi Dükkanı 9. bölüm izle, Komedi Dükkanı 9. bölüm fragmanı izle, Komedi Dükkanı 17 kasım bölümü izle, Komedi Dükkanı 17 kasım fragmanı izle, Komedi Dükkanı 17 kasım 9. bölüm izle,

Komedi Dükkanı'nın ilk kısmında "Arkadaşım" otomobil satıcısı oluyor. Elindeki özellikleri tuhaf bir otomobili satmak zorunda kalıyor. Elbette otomobil kadar müşterileri de kendisine bu konuda çok yardımcı olmuyorlar!

Programın ikinci kısmında ise yine zamanda yolculuk var. "Arkadaşım" bu sefer bir İstanbul beyefendisi... Arkadaşının sevgilisine ilan-ı aşk etmesi lazım. Ama yönetmeni elbette bunu Boğaz kıyısında yapmasını istemiyor ve onu dağa yolluyor. Önce dağa ulaşması ve elbette bu arada pek çok engeli aşması gerekli!
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Mustafa Filmini İzle Kanal D

Mustafa filmi izle, Kanal d Mustafa izle, Mustafa filmini izle 10 kasım 2010, Mustafa filmini izle 10.11.2010, Ulu Önder'in ölümünün 70. yıldönümünde vizyona giren "Mustafa", Atatürk'ün; Selanik'ten Dolmabahçe'ye kadar hayatını baştan sona mercek altına alarak onu şablonlardan uzak, askeri, siyasi, insani boyutlarıyla anlatmayı amaçlıyor.

Ciddi bir hazırlık aşamasından sonra çekimlerine başlanan belgesel filmde, Atatürk'ün ayak bastığı Selanik'ten Manastır'a, Şam'dan Berlin'e, Sofya'dan Karlsbad'a kadar her coğrafyaya gidilerek, doğduğu odadan, öldüğü odaya dek her mekana girilerek onun hayatı yerinde görüntülendi.
Gökhan Akyüz
Bahadır Yazıcı
Burak Onaran
Ediz Mehmedali
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Çocuklar Duymasın 16. Bölüm Fragmanı 17 Kasım 2010 İzle

Çocuklar Duymasın 16. bölüm izle, Çocuklar Duymasın 17 kasım bölümü izle, Çocuklar Duymasın 17.11.2010 izle, Çocuklar Duymasın 16. bölüm izle 17 kasım, Çocuklar Duymasın 16. bölüm fragmanı izle 17.11.2010

Haluk'tan şikayetci olan Meltem, psikologdan tavsiye ister. Psikolog, Haluk'u düzeltmesi için ona 3 taktik verir. Ancak Meltem'in bu taktikleri taş fırın erkeği Haluk'a karşı uygulaması sanıldığı kadar kolay olmayacaktır.

Fıs fıs İsmail'in internette kadınlarla sohbet ettiğini karısı Cemile öğrenir. İşyerine gelen Cemile, bir plan yaparak, sekreter Yasemin'den yardım ister. Fıs fıs İsmail'in başına geleceklerden haberi yoktur.

Şükrü, iç güveysi olarak Tayyarlar'ın evine yerleşmiştir. Şükrü'nün tavırları, Seyyar Tayyar'ı sinir eder. Bu arada Hüseyin, Şükrü ile anket işine girer. Ancak iki gün içinde bir çuval anketi bitiremezler. Buldukları çözüm, her zamanki gibi başlarını belaya sokacaktır.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280