Şaşkın Filmini İzle Evrim Akın Onur Ünsal

Mehmet, dinlediği bir radyo programınına konuk olan Zeynep'in, aşk üzerine söyledği sözlerden çok etkilenir.

Zaten sevgilisiyle sorunları olan Mehmet, ev arkadaşı Çetin’i de yanına alarak Zeynep’i bulmaya karar verir. Onun hakkında bildikleri tek şey, Antalya’da bir otelde staj yaptığıdır. 

Mehmet ve Çetin, otele yerleşip araştırmaya koyulurlar. Ama sonuç tek kelimeyle hüsrandır, çünkü otelde en az elli stajyer vardır. 

Mehmet arayışından vazgeçmez. Bir süre sonra tüm otel sakinleri de onlara katılınca, komik ve duygusal olaylar başlar.
YönetmenŞahin Alparslan
OyuncularEvrim Akın
Onur Ünsal
Selin Demiratar
Ahmet Mümtaz Taylan
SenaryoŞahin Alparslan
Doğu Yücel
YapımErol Avcı
Tmc Film
Yapım Yılı2006
ÜlkeTürkiye
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 96. Bölüm Fragmanı İzle

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 95. Bölüm Fragmanı İzleKanal D ekranlarının sevilen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki 96. Bölümü ile 1 Ocak 2013 Salı akşamı sizlerle olacak. Öyle Bir Geçer Zaman Ki 96. bölüm fragmanını sitemizden online olarak izleyebilirsiniz.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 96. Bölümü ile 1 Ocak 2013 Salı günü saat 20:00′da Kanal D ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Öyle Bir Geçer Zaman Ki 96. bölüm fragmanını haberin devamında izleyebilirsiniz.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Benim İçin Üzülme 9. Bölüm Fragmanı İzle 1 Ocak 2012

Nermin ve Emine'nin tüm baskısına karşı Buke ile Niyazi geleceğe umutla bakmaktadır. Genç aşıkları tatlı bir nikah telaşı alır. Ancak bu, Nermin ve Emine için asla kabul edilemeyecek bir durumdur. Buna rağmen Buke ve Niyazi'nin nikah hayali gerçekleşecek midir?

Yoksa onları yine kötü bir sürpriz mi beklemektedir? Aşk acısı yaşayan ve babasının baskısından bunalan Harun ise yaşadığı acı günleri ardında bırakmak için önemli bir yol ayrımındadır. Ancak karşısına halletmesi gereken bir sorun daha çıkar. Sinan'ın kararı ise bazılarını üzerken bazılarını sevindirecektir.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280