Toprak Ana Filmi İzle

Ali'nin annesi, oğluna düğün yapabilmek için Kazım Ağa'ya borçlanır, ama ağa onu kandırır ve sonunda Ali'yle annesinin elde ettiği mahsulün neredeyse dörtte üçünü ellerinden alır. Ali bundan kendini sorumlu tutar ve eşiyle birlikte çalışmaya başlar, ama işler istedikleri gibi gitmez ve daha da sarpa sarar, sorunu çözmek yine anneye kalır.

Yönetmen: Memduh Ün
Senaryo: Duygu Sağıroğlu
Müzik: Yalçın Tura
Görüntü Yönetmeni: Cahit Engin
Oyuncular: Fatma Girik, Tamer Yiğit, Talat Gözbak, Suphi Tekiner, Emel Özden, Zerrin Abraş, Yavuz Selekman, Hikmet Taşdemir
Yapım: Uğur Film, 1973
Toprak Ana filmi, Toprak Ana filmi izle, Toprak Ana filmini izle, Toprak Ana filmi full izle, Toprak Ana filmi oyuncuları, Toprak Ana filmi online izle, Toprak Ana filmi hangi kanalda, Toprak Ana filmi Kanal7 izle, Toprak Ana filmi indirmeden izle, Toprak Ana filmi canlı izle
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Ayşem Filmi İzle Türkan Şoray

Çiftlik satılıp el değiştirince yeni patron Ahmet’in Ayşe ile tanışması uzun sürmez. Birbirlerini ilk gördükleri andan itibaren güzel bir aşk masalı başlar. Ayşe duyduğu büyük aşkın hüsranla sonuçlanmasından korkmaktadır. Ve Ahmet’in gidişinin ardından korktuğu başına gelir. Sevgilisinin evli olduğundan habersiz onun peşinden İstanbul’a gider. Genç kadını orada kötü bir sürpriz beklemektedir.

Yönetmen: Nejat Saydam,Oyuncular: Türkan Şoray, Murat Soydan, Tanju Gürsu, Suzan Avcı, Ali Şen, Yapım yılı: 1968-Türkiye,
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Canım Kardeşim Filmi İzle

Küçük Kahraman, ağabeyi ve ağabeyinin sadık arkadaşı Halit, birlikte yoksul ama neşeli bir hayat sürdürmektedir. Devamlı bir işleri olmayan ve günlerini daha çok aylaklıkla geçiren bu ikilinin tek amacı Küçük Kahraman'ın okuması ve hayatını kurtarmasıdır. Parasızlığa rağmen keyifli bir hayat geçiren bu küçük ailenin mutluluğu öğretmenin Kahraman'la ilgili bir gerçeği ortaya çıkarmasıyla son bulur.
Yönetmen Ertem Eğilmez
Oyuncular Kadir İnanır
Halit Akçatepe
Kahraman Kıral Metin Akpınar
Adile Naşit
Kemal Sunal
Renan Fosforoğlu
Senaryo Sadık Şendil
Yapım Arzu Film
Yapım Yılı 1973
Canım Kardeşim filmi, Canım Kardeşim filmini izle, Canım Kardeşim filmi full izle,
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Mahmut Tuncer Şov Güler Işık,Hasan Yıldırım

Bu haftaki programa güçlü yorumuyla türkü gecesi yaşatacak sanatçı Güler Işık ve müzik dünyasında son dönemlerde dikkat çeken, “Haberin var mı” adlı şarkıyla tanınan şarkıcı Hasan Yıldırım konuk oluyor. Mahmut Tuncer Şov 12 Şubat 2011 Cumartesi İzle, Güler Işık ve Hasan Yıldırım en güzel şarkılarla ve doyumsuz sohbetleriyle Mahmut Tuncer Şov izleyicilerine keyifli anlar yaşatıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Serdem’in Mutfağı milföylü tavuk, iç pilav, buğday salatası, haşhaşlı revani

Serdem Coşkun’un sunduğu Serdem’in Mutfağı, birbirinden güzel tarifler, sağlıklı yemekler, uzman konuklar ve renkli sanatçılarla Kanal 7 ekranlarında. Bugünkü programa Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Feridun Kunak ve Eczacı Mustafa Aydıner konuk oluyor. Serdem’in Mutfağı 12 Şubat 2011 Cumartesi İzle, Programda, hastalıklar için bitkisel tarifler ve ağrılar için ozon tedavisi yöntemi ekrana geliyor. Programın mutfak bölümünde milföylü tavuk, iç pilav, buğday salatası ve haşhaşlı revani yapılıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Her Şeyin Başı Sağlık Ruhi Eşme

Medikal Estetik Uzmanı Dr. Özlem Özdoğan Biçer’in ve Beyin Omirilik ve Sinir Cerrahi Op. Dr. Onur Kulaksızoğlu’nun sunduğu Her Şeyin Başı Sağlık’a bugün Genel Cerrahi uzmanı Ruhi Eşme konuk oluyor. Her Şeyin Başı Sağlık 12 Şubat 2011 Cumartesi İzle, Onur Kulaksızoğlu ile Ruhi Eşme programda omurilik kanal darlığını konuşacaklar…

Sağlık sektöründeki tüm gelişmeleri, yenilikleri sıcak ve anlaşılır bir dille izleyiciye aktaran “Herşeyin Başı Sağlık’ta mutlu ve kaliteli bir yaşam için gerekenler konuklar aracılığıyla her hafta sonu izleyenlere aktarılıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Gönülçelen 39. Bölüm Fragmanı İzle 11 Şubat 2011

Hasret, her geçen gün Levent'le nişanlanma kararını daha fazla sorgulamaya başlar. Bu konudaki en açık ve samimi eleştiriyi Gülnaz ve Saime'den alır. Öte yandan albümle ilgili hazırlıklar son sürat devam etmektedir. Hasret'in katıldığı radyo programına sürpriz bir isim telefonla bağlanır.

Gönülçelen 39. Bölüm İzle, Gönülçelen 39. Bölümü İzle, Gönülçelen 39. Bölüm Fragman izle, Gönülçelen 39. Bölüm Fragmanı izle, Gönülçelen 39. Bölüm Full İzle, Gönülçelen 39. Bölüm HD izle, Gönülçelen 39. Bölüm Özeti, Gönülçelen 39. Bölüm Videosu izle
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Müge Anlı İle Tatlı Sert 4 Şubat Cuma Canlı İzle

Müge Anlı İle Tatlı Sert 4 Şubat 2011 İzle, Müge Anlı ile Tatlı Sert programını 4 Şubat Cuma izle, Müge Anlı ile Tatlı Sert programını 4 Şubat 2011 full izle, Müge Anlı ile Tatlı Sert 04.02.2011 tamamını izle, Müge Anlı ile Tatlı Sert programını 4 Şubat Salı atv izle, Müge Anlı ile Tatlı Sert programını 04.02.2011 tekrarını izle hakkındaki bilgiler.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280