Zor Görev Twins Mission

Tehlikeli Görev Her şey bir inci uğruna! Zor Görev filmini izle, Hastalıkları, felaketleri ve ölümü durduracak güce sahip olan Cennet İncisi, Himalayalar'da saklandığı yerden çalınmıştır. Kötü niyetli Profesör Lau Hey, inciyi ele geçirmek için kanser hastası olan kardeşi Lilian'ı kullanmaktadır.

Öbür tarafta ise inciyi iyi amaçlar için kullanmak isteyenler de incinin peşine düşmüşlerdir. İki taraf arasında sihirli inci için kıyasıya bir mücadele başlar...
Orijinal Adı Twins Mission Zor Görev filmi izle
Yönetmen To- Hoi Kong
Oyuncular Sammo Hung
Gillian Chung
Charlene Choi
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Kanunsuz Şehir Strike Force

Kız kardeşi kaybolan güzel bir gazeteci kadının kardeşini bulmak için yeraltı çetelerinin içine karışması ve verdiği mücadele anlatılıyor... Kanunsuz Şehir filmini izle, Gerçek her zaman görünenden fazlasıdır!
Güzel kütüphaneci Sandy Miller, yakın zamanda ortadan kaybolan kız kardeşini aramak için Miami'ye gider. Miami'de kardeşini kaçırdıklarından şüphelendiği bir yer altı çetesinin izlerine rastlar. Bu sırada farkına varmadan karşıt çetenin işlerine bulaşmıştır. Bu çetenin lideri Simon ile birlikte kardeşini, bulmak için sıkı bir takibe başlarlar. Kaçırılan başka kişilerin de olduğunun farkına varırlar ve ikili takibini sürdürdükçe tansiyon yükselir.
Orijinal Adı Strike Force Kanunsuz Şehir filmi izle
Yönetmen Mike Kirton
Oyuncular William Forsythe
Burt Reynolds
Erika Eleniak
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Benim Hayatım My Life So Far

Tek düze giden günler, güzel bir ziyaretçi ile değişiyor! Benim Hayatım filmini izle, Tek düze giden günler, güzel bir ziyaretçi ile değişiyor!
10 yaşındaki Fraser, İskoçya'nın dağlık bölgesinde bir malikanede, kuralcı annesi Moira, kendi çapında icatlarla uğraşan uçuk babası Edward, ablası Elspeth ve de evin idaresini elinde tutan büyükannesi Gamma ile tekdüze bir yaşam sürmektedir.
Orijinal Adı My Life So Far Benim Hayatım filmi izle TNT
Yönetmen Hugh Hudson
Oyuncular Colin Firth
Irène Jacob
Rosemary Harris
Mary Elizabeth Mastrantonio
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Şeker Ev Sugarhouse

Tom başına geleceklerden habersiz... Şeker Ev filmini izle, Tom başına geleceklerden habersiz... İngiliz dizi yönetmeni Gary Love'ın ilk yönetmenlik denemesi Şeker Ev, Londra'nın arka sokaklarında geçen bir kedi-fare oyununu konu ediyor. Büyük çoğunluğu ıssız bir depoda geçen filmde, orta sınıftan Tom'un uyuşturucu bağımlısı D'nin dünyasına girdikten sonra yaşadıkları anlatılıyor.
Orijinal Adı Sugarhouse Şeker Ev filmi izle CNBC-E
Yönetmen Gary Love
Oyuncular Steven Mackintosh
Ashley Walters
Andy Serkis
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Hatta Aşk Var The Other End Of The Line

Hintli kredi kartı operatörünün Amerika'ya uzanan aşkı... Hatta Aşk Var filmini izle, Aşka bir şans! Kendisini Amerikalı olarak tanıtan Hintli kredi kartı operatörü, işi sayesinde tanıştığı adamla romantik bir ilişki için San Francisco'ya gider. Oraya ulaştığında gerçek kimliğini saklamaya karar verir. Fakat bunu yaparak aralarındaki ilişkinin heyecanını da tehlikeye atmış olur.
Orijinal Adı The Other End Of The Line Hatta Aşk Var filmi izle TRT1
Yönetmen James Dodson
Oyuncular Jesse Metcalfe
Sara Foster
Shriya
Larry Miller
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Kesişen Hayatlar The Air I Breathe

At yarışı oynayıp kaybeden Mutluluk, Fingers isimli mafya babasına borçlanır. Kesişen Hayatlar filmini izle, Zevk ise, Fingers'ın yanında çalışan bir çete lideridir ve patronun emriyle yeğeni Tony'nin belaya bulaşmasını engellemekle görevlendirilir. Keder'i temsil eden Trista isimli pop starın menajeri yıldızın sözleşmesini Fingers'a devredince Trista, Fingers'ın baskısı altında kalır. Öte yandan, hayatının aşkı ölmek üzere olan doktor Sevgi de umutsuzca sevdiği kadın için çok nadir rastlanan bir kan grubunu bulmak için çırpınmaktadır. Bu dört insanın yollarının kesişince neler olacaktır?
Orijinal Adı The Air I Breathe Kesişen Hayatlar filmi izle Kanal D
Yönetmen Jieho Lee
Oyuncular Brendan Fraser
Andy Garcia
Sarah Michelle Gellar
Forest Whitaker
09.09_2013 Image Banner 336 x 280