Kanlı Teklif Proposition

Outback kasabasının çorak ve zalim topraklarında, Kanlı Teklif filmini izle, Charlie Burns (Guy Pearce), yerel hukuk adamı Stanley’den (Ray Winstone) inanılmaz bir teklif alır. Küçük kardeşi Mikey’i idamdan kurtarmak için ağabeyi Arthur’u bulup öldürmesi gerekmektedir.
Charlie, intikam, sadakat ve vicdanı arasında savaş verirken, Stanley, İngiltere’deki uygar yaşamından vazgeçer ve kanunları ve düzeni koruyup masum eşi Martha’yı (Emily Watson) çevresindeki vahşilerden korumaya çalışır...
Künye :

Orijinal İsmi: Proposition Kanlı Teklif filmi izle FOX TV
Türkçe İsmi: Kanlı Teklif
Yapım Yılı: 2005
Tür: Aksiyon, Western, Dram
Yönetmen: John Hillcoat
Oyuncular: Richard Wilson, Noah Taylor, Guy Pearce
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Miami Rapsodi

Uzun süredir birlikte olduğu erkek arkadaşından evlenme teklifi alan Gwen için bu teklif son derece heyecan vericidir ancak ciddi ciddi düşünüp etrafına baktığında karşılaştığı manzara hiç de iç açıcı değildir. Miami Rapsodi filmini izle, Evli ağabeyinin eşini en yakın arkadaşının karısıyla, yeni evlenen kızkardeşinin damadı başkalarıyla aldattığı yetmezmiş gibi, annesi ve babasının da ilişkilerinde üçüncü, dördüncü şahıslar olduğunu öğrenir. Tüm bunlar üzerine Gwen kendi geleceği hakkında kara kara düşünmeye ve evlilik, bağlılık, sadakat gibi kavramları sorgulamaya başlar.
Künye :

Y: David Frankel O: Sarah Jessica Parker, Antonio Banderas
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Özel Birlik The Hard Corps

Amansız bir düşmana karşı adaleti sokakta arayan özel bir birlik... Özel Birlik filmini izle, Eskiden Çöl Fırtınası özel kuvvetlerinde görevli bir asker olan Phillip Sauvage, sonradan çok zengin bir girişimci olan, emekli Dünya Ağırsiklet şampiyonu Wayne Barclay tarafından tutulur.

Barclay, hem kendisini hem de ailesini, hapishaneden yeni çıkan ve ondan intikam almak için sabırsızlanan cani bir rap müzik adamından korumak istemektedir.

Sauvage tek başına aileyi korunmasının hiç de kolay olmayacağını anladığında, genç dövüşçülerden ve eski askerlerden oluşan Özel Birlik'i kurar.
Program Bilgileri
Yayın Tarihi Pazar 21 Kasım 2010
Orijinal Adı The Hard Corps Özel Birlik filmi izle Star TV
Yönetmen Sheldon Lettich
Oyuncular Jean-Claude Van Damme
Razaaq Adoti
Vivica A. Fox
Peter Bryant
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Hancock

Kimsenin sevmediği gerçek bir süper kahramanla tanışın! Hancock filmini izle, Hancock aslında başkalarının ne düşündüğünü umursayan birisi değildir. Halkla İlişkiler Uzmanı Ray Embrey'in hayatını kurtardıktan sonra kendisinin de zayıf bir tarafının olabileceğini farketmeye başlar.

Hancock'un bugüne kadar karşılatığı en büyük sorun bu yönüyle yüzleşmek olacaktır. Ayrıca, bu da Ray'in karısı Mary'nin, onun işe yaramazın teki olduğu konusundaki ısrarını kırmak için bir fırsattır.
Program Bilgileri
Yayın Tarihi Pazar 21 Kasım 2010
Orijinal Adı Hancock Filmi İZle Star TV
Yönetmen Peter Berg
Oyuncular Peter Berg
Will Smith
Charlize Theron
Jason Bateman
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Cesur Çaylak How to Eat Fried Worms

Onbir yaşındaki Billy, yeni başladığı okulunun ilk gününde, büyük bir hata yapar ve okulun zorbasına meydan okur. Cesur Çaylak filmini izle, Kiminle tartıştığını öğrendiğinde ise Billy için çok geçtir çünkü bir günde on solucan yiyebildiğine dair bahse girmiştir bile.

Masum bir blöfle başlayan bu iddia, Billy için çok öenmlidir. Çünkü yeni sınıfındaki arkadaşlarının saygısını kazanması için verdiği sözün arkasında durmalıdır...
Yayın Tarihi Pazar | 21 Kasım 2010
Orijinal Adı How to Eat Fried Worms Cesur Çaylak filmi izle Kanal D
Yönetmen Bob Dolman
Oyuncular Luke Benward
Hallie Kate Eisenberg
Adam Hicks
Austin Rogers
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Kirli Tuzak Trade

13 yaşındaki bakire Adriana, Mexico City'den sex tüccarları tarafından kaçırılır. Kirli Tuzak filmini izle, Adriana'nın tek umudu ise onu çok seven 17 yaşındaki ağabeyi Jorge'dir.

Tüccarlar, kaçırdıkları kızları Meksika'dan New Jersey'e nakletmeye çalışırlar. Ama peşlerinden gelenlerin farkında değillerdir. Çok zor yollardan geçen Jorge, başta kardeşini bulmak adına yalnız çıktığı yolda sınırı geçtiğinde aynı kaderi paylaşan bir polisle karşılaşır. Başta Jorge'ye inanmayan polis daha sonra ona yardım etmeye karar verir ve birlikte tüccarların peşine düşerler.
Orijinal Adı Trade Kirli Tuzak filmi izle Kanal D
Yönetmen Marco Kreuzpaintner
Oyuncular Kevin Kline
Cesar Ramos
Alicja Bachleda-Curus
Paulina Gaitan
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Prenses Lissi Lissi and the Wild Emperor

Karısını kaçıranların peşine düşen yürekli bir imparator... Prenses Lissi filşmini izle, Lissi ve İmparator Franz, muhteşem bir hayat sürdürmektedir. Lissi kaçırılana kadar çiftin mutlulukları dillere destandır. Çirkin ve ukala Kar Adamı Yeti, Prenses Lissi'yi kaçırır. Kendi hayatını kurtarmak için girdiği pazarlık sonucu, bulduğu en güzel kadını şeytana götürmek zorundadır. Fakat korkusuz İmparator Franz, güzel prensesini Yeti'ye yar etmeye niyetli değildir.

Alman yapımı filmde Prenses Sissi filmleri ti'ye alınıyor. İlginç projenin yönetmeni Michael Herbig, aynı zamanda aktör ve yazar olarak da sinema dünyasına katkıda bulunuyor.

Yayın Tarihi Pazar 21 Kasım 2010
Orijinal Adı Lissi and the Wild Emperor Prenses Lissi filmi izle ATV
Yönetmen Michael Herbig
Seslendirenler Michael Herbig
Christian Tramitz
Rick Kavanian
Lotte Ledl
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Telegol 21 Kasım 2010 İzle

Telegol 21 Kasım 2010, Telegol 21 Kasım 2010 izle, Telegol 21 Kasım 2010 seyret Telegol izle

Haftanın spor olayları, ayrıntılarıyla masaya yatırılıyor! Türkiye'de futbolun gündemini belirleyen programlardan biri olan, konuşulmayanları konuşan, konuşmayanları konuşturan Telegol, futbolseverleri ekrana bağlıyor.

Her hafta futbola ilişkin önemli dosyaların açıldığı programda, eskiden olduğu gibi yine olay yaratacak konular tek tek masaya yatırıyor.

Serhat Ulueren'in moderatörlüğünü yaptığı Telegol'de, Erman Toroğlu, Ahmet Çakar, Ziya Şengül ve Gökmen Özdenak yorumlarıyla ekrana geliyorlar...
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Kuraldışı Basic

Komplo, kokuşmuşluk ve esrar! Kuraldışı filmini izle, Seçkin bir Amerikan komando birliğinin lideri olan Nathan West çok iyi bir asker olsa da, hakim olamadığı öfkesi ve çabuk parlayan yapısıyla askerleri tarafından çok sevilmez. Panama'da görevdeyken bir hortum, West'in kaybolmasına, askerlerinden bir grubun da ölmesine sebep olur. Olayı araştırmak üzere Yüzbaşı Julia Osborne atanır ancak genç kadın hayatta kalanları konuşturmakta ve olayı çözmekte güçlük çeker.

Soruşturmayı tamamlamak üzere kendisi de eski bir komando olan, üstelik West'in altında hizmet vermiş sıkı bir sorgucu, Tom Hardy devreye girer. Soruşturma ilerledikçe sır perdesi daha da kalınlaşır; komplo, kokuşmuşluk ve esrar derinleşir.
Program Bilgileri
Yayın Tarihi Pazar 21 Kasım 2010
Orijinal Adı Basic Kuraldışı filmi izle TV8
Yönetmen John McTiernan
Oyuncular John Travolta
Connie Nielsen
Samuel L. Jackson
Brian Van Holt
09.09_2013 Image Banner 336 x 280