Yaz Gecesi Suzan Kardes, Cansel Pirincci ve Onder Acikbas İzle

Burcu Esmersoy ile Yaz Gecesi 27 temmuz 2011 izle, Bir süredir sadece özel yayınlarda ekrana gelen Burcu Esmersoy'un sunduğu "Burcu Esmersoy ile Yaz Gecesi" programı, yaz gecelerini şenlendiriyor. Cuma hariç hafta içi her gece ekrana gelen programda Esmersoy, özel konuklarıyla izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Söz Sende Orhan Ayhan İzle

Söz Sende 27 temmuz 2011 izle, Spiker Orhan Ayhan, Balçiçek İlter'le Söz Sende'nin konuğu oluyor ve meslek hayatından renkli anekdotları paylaşıyor.

Spor Spikeri Orhan Ayhan şike soruşturması ile ilgili ne düşünüyor?
Türkiye'de şike sözcüğü ilk kez ne zaman duyulmaya başlandı?
Daha önce de şike skandalları konuşuldu mu?
Türk sporu dünden bugüne nasıl değişti?
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Burada Laf Çok Çağla Kubat Mustafa Topaloğlu İzle

Çağla Kubat 27 temmuz 2011 izle, Uzun bir aradan sonra "Gerizekalı Sevgilim Benim" adlı albümüyle müzik dünyasına geri dönen, yeryüzünün en uzay sever sanatçısı Mustafa Topaloğlu, ilginç şarkılarının yer aldığı yeni albümünü anlatıyor. Kendi geliştirdiği yabancı dil öğrenme teknikleriyle kısa sürede sanat,

Burada Laf Çok 27.07.2011 izle cemiyet ve edebiyat dünyasının göz bebeği olan güzel sunucu Ece Vahapoğlu ise hakkında bilinmeyenleri Mesut Yar ile paylaşıyor. Programın son konuğu ise, rüzgar sörfünde Türkiye'nin yüzünü güldüren "Arka Sokaklar" dizisinin güzel komiseri Çağla Kubat...
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Yol Üstü Lezzet Durakları Mustafa Alabora İzle

Lezzet avcısı Mehmet Yaşin, rotasını İstanbul'un güzel ilçesi Şile'ye çeviriyor ve Şile'de yaşayan oyuncu Mustafa Alabora'nın rehberliğinde damak çatlatan lezzetleri keşfediyor.

Karadeniz kıyısında bir lezzet cenneti olan Şile'nin nefis deniz ürünleri ve göl kıyısında ızgara keyfi, Yol Üstü Lezzet Durakları'nda...
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Hayat Gezince Güzel Yalıkavak İzle

Hayat Gezince Güzel, Yalıkavak'taki kaya mezarını ziyaret ederek gezisine başlıyor.

Türkmenoğlu, terk edilmiş köy Sandıma'yı ziyaret ediyor ve Geriş Köyü'nde muhteşem manzaraya kendini bırakıyor. Köyün en yaşlısı Ali Amca ile eski günleri konuşan Fatih Türkmenoğlu, gezisini Yalıkavaklı sanatçılarla sohbet ederek noktalıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Olay Yeri Oslo Katliamı İzle

Ardan Zentürk'le Olay Yeri, Norveç'in başkenti Oslo'da bir gençlik kampında yaşanılan katliamın ülkede yarattığı ağır travmayı ve Avrupa'yı tehdit eden ırkçılık ve terör tehlikesini Olay Yeri'nde araştırıyor. Avrupa'da yükselen ve Norveç'te yüzünü gösteren ırkçılık ve sonuçları analiz ediliyor, konu uzmanlarla tartışılıyor.

Gazeteci Ardan Zentürk'ün sunduğu Olay Yeri gündemdeki olayları yerinde inceliyor. Ardan Zentürk'le Olay Yeri, siyasetten diplomasiye, aktüel gelişmelerden uluslararası gelişmelere kadar öne çıkan gelişmeleri tüm detaylarıyla ele alıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Ah Güzel İstanbul Üsküdar İzle Kanal 24 TV

Ah Güzel İstanbul izleyenleri bu hafta Boğaz'ı Anadolu Yakası'ndan gören, Üsküdar'ın iki güzel mahallesi Kuzguncuk ve Çengelköy'ü keşfe çıkarıyor. Ediz Gülten nostaljik dizilere selam duruyor, Perihan Abla'nın, Ekmek Teknesi'nin çekildiği sokakları gezip Süper Baba'nın kahvesinde soluklanıyor.

Ediz Gülten, çoğu zaman şikâyet edip, fırsat bulduğumuzda kaçmak istediğimiz, ama ayrıldığımızda gözümüzde tüten, bir an önce geri dönmek için çabaladığımız şehir, Şehr-i İstanbul'u dolaşıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280