Burada Laf Çok 30 Mayıs 2013

Mesut Yar
Ünlülerle samimi sohbetler...
Mesut Yar'ın bugünkü konukları; yorumcu Aslı Hünel, oyuncu Gizem Soysaldı, sunucu – yazar Aret Vartanyan, Ralli pilotu Simin Bıçakçıoğlu ve Kick Boks sunucusu – organizatörü Tarık Solak oluyor.

Mesut Yar, enerjisi ve ışığıyla günü gecenin ayağına getiriyor. Ekranların güler yüzlü habercisi, hafta içi akşamlarına samimiyet getirmeyi hedefliyor. Ekranda hiç konuşulmayan konular, gündemde kör noktada kalan meseleler ve günün sonunda memleketin ruh halleri; sıcak bir tebessümle herkesle paylaşılıyor
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Değişimin Sesi 30 Mayıs 2013

Ahu Özyurt
Şimdi büyümüş olan çocuk gelinler anlatıyor!
Ahu Özyurt, kadın girişimci, B-fit kurucusu Bedriye Hülya'yı konuk ediyor. Göksel Göksu’nun hazırladığı dosyada ise, bir zamanların çocuk gelinleri konu alınıyor.

Kadınların eğitim, sağlık ve adalet ihtiyaçlarına dikkat çekmek için Londra'da düzenlenen The Sound Of Change organizasyonu ekrana geliyor.

Kampanya yüzü olarak Beyonce, Salma Hayek ve Gucci’nin yaratıcı yönetmeni Frida Giannini’nin öncülük ettiği organizasyonun üç ana başlığı bulunuyor: Eğitim, Sağlık ve Adalet...
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Brifing Odası 30 Mayıs 2013

Türkiye'nin önde gelen dış politika uzmanlarından; gazeteci ve akademisyen Nuh Yılmaz, her hafta dinamik ve popüler bir dış politika konusunda brifing veriyor. 

Brifing Odası’nın bu haftaki konusu; Suriye iç savaşını durdurmak için uluslararası güçleri bir araya getirecek olan Cenevre Toplantısı oluyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280