Aramızda Kalsın Nazan Soray İzle

Ünlülerin ağırlandığı programa bugün sineme ve müzik dünyasının sevilen ismi Nazan Şoray konuk oluyor. Aramızda Kalsın 20 Aralık 2012 İzle

Magazin dünyasının deneyimli ve cesur ismi Sacit Aslan ve sevilen köşe yazarı Pelin Çini gazetelerin magazin gündemini ekrana taşıyor. Sanatçıların konser çalışmalarından albümlerine, sahne kulislerinden özel hayatlarına kadar tüm merak edilenler ekrana taşınıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Loch Ness Terörü Beyond Loch Ness Filmini İzle

Arkaik canlıları inceleyen bir kritozoolog olan James Murphey, 30 yıl önce babasını öldüren kendisini de yaralayan arkaik bir canlıyı avlamak üzere geri döner. 

İskoçya'nın Loch Ness bölgesinde yer alan Superior Gölü'nde, efsanevi arkaik canlı "Nessie" ile karşılaşan James Murphey, uğradıkları saldırıda babasını kaybeder ve yüzünden yaralanır. 20 yıl sonra Nessie'yi avlamak için Pike Adası'ndaki Superior Gölü'ne gider.
Orijinal AdıBeyond Loch Ness
YönetmenPaul Ziller
OyuncularBrian Krause
Niall Matter
Don S. Davis
Donnelly Rhodes
Carrie Genzel
SenaryoAndrew Sands
Paul Ziller
Jason Bourque
YapımCinetel Films
Insight Film Studios
Lochness Productions
Yapım Yılı2008
ÜlkeKanada
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Burada Laf Çok Gökçe, Fatih Portakal,

Mesut Yar ile Burada Laf Çok, Müzisyen Gökçe, Sunucu Fatih Portakal, Futbol Yorumcusu Uğur Meleke ve Bale Sanatçısı Tan Sağtürk'ü konuk ediyor.

Burada Laf Çok 20 Aralık 2012 İzleMesut Yar, enerjisi ve ışığıyla günü gecenin ayağına getiriyor. Ekranların güler yüzlü habercisi, hafta içi akşamlarına samimiyet getirmeyi hedefliyor.

Ekranda hiç konuşulmayan konular, gündemde kör noktada kalan meseleler ve günün sonunda memleketin ruh halleri; sıcak bir tebessümle herkesle paylaşılıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280