Şefkat Tepe 9. Bölüm izle 22 Ocak 2011

Leyla, Komutan'a artık güveniyor! Leyla, Komutan'ın himayesinde!
Etrafındakileri kandıran Berivan'ın oyunu ortaya çıkmıştır. Ancak onunla evlenme planları yapan Memiş, henüz bu gerçekle yüzleşmemiştir. Berivan'ın hedefi, Komutan'a yakın olduğu bir anda onu öldürmektir. Rojda'nın hedefinde ise, kendilerine ihanet ettiğini düşündüğü Berivan vardır.

Şefkat Tepe 9. Şefkat Tepe 9. bölüm izle, Şefkat Tepe 9. bölüm izle küre tv, Şefkat Tepe 9.bölüm fragmanı, Şefkat Tepe 22 ocak izle, Şefkat Tepe 22 ocak 9.bölüm izle
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Çile Filmini İzle

Ediz Hun başrolde oynuyor. Elif'in ilahi aşk arayışı!Elif'in kocası dermansız bir hastalığa yakalanmıştır. Acıları ve çaresizliği her geçen gün daha da fazlalaşan adam, karısının daha çok üzülmemesi için evi terk eder. Elif, kocasını bulmak için yollara düşer. Ancak onun bu arayışı bir süre sonra ilahi aşk arayışına dönüşür.
Yönetmen Yücel Çakmaklı
Oyuncular Türkan Şoray
Ediz Hun
Lale Belkıs
Feridun Çölgeçen
Senaryo Bülent Oran
Yapım Elif Film
Yapım Yılı 1972
Çile filmi, çile filmi izle, çile filmini izle, çile filmi konusu
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Kanun Gücü Filmini İzle

Cüneyt Arkın başrolde. Ahmet, kanun çiğneyenlerle savaşan başarılı bir polistir. Kendini işine adayan Ahmet, yeni ortağı ile birlikte "akrep" adlı azılı bir suçlunun peşine düşer. Bu arada bir cinayetin ardından Zeynep adlı bir kadınla tanışır ve aralarında bir yakınlık başlar.
Yönetmen Cüneyt Arkın
Oyuncular Cüneyt Arkın
Deniz Akbulut
Orçun Sonat
Necla Fide
Senaryo Safa Önal
Yapım Uğur Film
Yapım Yılı 1979
Kanun Gücü filmi izle, Kanun Gücü filmi full izle, Kanun Gücü filmi online izle,
09.09_2013 Image Banner 336 x 280