Hande Ataizi Dest-i İzdivaç 26 Şubat 2011 Cumartesi İzle

Hande Ataizi'nin sunduğuı Dest-i İzdivaç yalnız kalplerin sesi olurken, izleyicilerine neşeli bir ekran vaat ediyor. Yalnız kalpler; bambaşka bir hayata birlikte "evet" diyecekleri ruh eşlerini buluyor.

Dest-i İzdivaç'ta tanışıp evlilik kararı alan çiftlerimiz büyük sürprizlerle dünya evine giriyor. Bol kahkahalı ve sürprizli; hayatın içinden gerçek ve samimi anlar izleyiciyle buluşuyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Geçmişi Ararken Driftwood Filmini İzle

David, geçmişinin peşinde...Ağabeyinin ölümünü atlatamayan David, bir kampa gönderilir ve yıllar önce burda ölen bir çocuğun ruhu ondan yardım ister.
Orijinal Adı Driftwood
Yönetmen Tim Sullivan
Oyuncular Ricky Ullman
Dallas Page
Talan Torriero
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Kutup Ekspresi Polar Express Filmini İzle

Chris Van Allsburg'un çizgi kitabından uyarlanan yapımda, Noel Baba'nın varlığından şüphe eden bir çocuk Kuzey Kutbu'na doğru bir tren yolculuğuna çıkar.

Kahramanımız, yolculuğa çıkan diğer çocuklarla birlikte, kendini büyük bir maceranın içinde bulur. Bu küçük ve zeki çocuk, inananlar için hayatın mucizelerinin asla solmadığını görecek ve hayatı boyunca unutamayacağı bir keşfi yaşayacaktır.
Orijinal Adı Polar Express
Yönetmen Robert Zemeckis
Oyuncular Tom Hanks
Eddie Deezen
Leslie Harter Zemeckis
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Hollywood'lu Eşler Hollywood Wifes Filmini İzle

Kocasının yalanlarından bıkan bir Hollywood yıldızı kocasını takip etmesi için bir dedektif kiralar. Bu uğurda ünlü bir yönetmenin karısı ve şarkıcı olan iki arkadaşından destek alacaktır.
Orijinal Adı Hollywood Wifes
Yönetmen Joyce Chopra
Oyuncular Farrah Fawcett
Melissa Gilbert
Robin Givens
Dorian Harewood
09.09_2013 Image Banner 336 x 280