Ummuhan Hasan Güllü Ben Bilmem Eşim Bilir

ben Bilmem Eşim Bilir 78. Bölüm izle 03Kanal D’nin, İlker Ayrık’ın sunduğu ilgiyle izlenen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir 12 Ocak 2013 İzle” bu akşam yayınlanacak bölümünde birbirinden heyecanlı oyunlar oynanacak. Bu bölümde; Gökçe Atıcı – Cihan Karademir, Gözde Kaya – Emre Çarpaz, Ummuhan - Hasan Güllü ve Nevin – Bekir Duman çiftleri yarışacak. Erkekler ilk oyunlarında 20 kilo ağırlığı, eşlerinin tahmin ettiği sayı kadar kaldırmaya çalışırken, ikinci oyunlarında yeni bir yemek yeme oyunu oynayacak ve köftelerden eşlerinin tahmin ettiği sayı kadar yemek için mücadele edecekler. 

Erkeklerin ardından üç ve dördüncü oyununda ise hanımlar performanslarını gösterecekler. Hanımlar boks aletine 3 vuruşta eşlerinin tahmin ettiği sayıyı almak için tüm güçlerini kullanacaklar. İkinci oyunlarında ise cesaret oyunu olan yeni bir oyun oynanacak. Yeni oyunda bayanlar ellerini içinde alev olan çay bardaklarının üzerine kapayarak ve ellerine vakumlanarak yapışan bardakları uzakta duran bir masanın üzerine taşımaya çalışacaklar. Hanımların ardından oyun sırası erkeklere geçecek ve erkekler 90 saniye içinde attıkları topları çivili pano üzerinde patlatmak için uğraşacaklar. Final öncesi oynanacak son oyunda ise hanımlar eşlerinin tahmin ettiği sayıda bardakları atarak masanın üzerindeki deliğe sokmak için mücadele edecekler. Final oyununa kalan iki çift ise oynanacakları ters kadeh oyununda büyük ödül olan otomobili kazanmak için mücadele edecekler. 
BEN BILMEM EŞIM BILIR 12.01.2013 İzle,Ben Bilmem Eşim Bilir Ne Zaman Başlayacak,Ben Bilmem Eşim Bilir Programı İlk Fragmanı İzle,Ben Bilmem Eşim Bilir Programı İzle,Ben Bilmem Eşim Bilir Programı Oyuncuları,Ben Bilmem Eşim Bilir Programı Resimleri,Ben Bilmem Eşim Bilir Programı Saat Kaçta Başlayacak,Ben Bilmem Eşim Bilir Programı Tekrarı Hangi Gün,Ben Bilmem Eşim Bilir Programı Videosu ve Fragmanı,Ben Bilmem Eşim Bilir Twitter Yorumları,Ben Bilmem Eşim Bilir Programı Jenerik Müziği,Gökçe Atıcı – Cihan Karademir,Gözde Kaya – Emre Çarpaz,İlker Ayrık,Nevin – Bekir Duman,Ummuhan - Hasan Güllü
09.09_2013 Image Banner 336 x 280