Beni Affet 276. Bölüm İzle 2 Ocak 2013

Feride'nin Cüneyt'e olan öfkesi ve Cüneyt'in çaresizliğine karşın yeni yıla saatler kala iki aşık yine yan yanadır. Feride ve Cüneyt arasındaki bu hesaplaşmada neler yaşanacaktır?

Kozanlarda, Kemal ve Bahar'ın eve dönüşüyle başlayan mutluluk Kemal'in Bahar'a yaptığı sürpriz teklifle doruğa ulaşır. Yeni yıl gecesi Kemal ve Bahar aşkının dönüm noktası olacaktır.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Race To Witch Mountain Sihirli Dağ Filmini İzle

Sihirli Dağ Filmini İzle Nevada Çölü'nde açıklanamayan garip olayların gerçekleştiği gizli bir yer hakkında rivayetler dolaşmaktadır. Burası Witch Mountain'dır. Las Vegaslı taksi şoförü Jack Bruno, aracına iki genç alır ve birdenbire kendini açıklanamaz olayların içinde bulur. 

Bu gençler, Sara ve Tony adlı iki kardeştir. Nesneleri hareket ettirmek, cisimlerin içinden geçmek gibi doğaüstü güçlere sahiptirler. Jack ve iki kardeş, dünyayı kurtarmak için Witch Mountain'ın sırlarını çözmek zorundadırlar. Bu tehlikeli yolculuk sırasında hükümet güçleri, haydutlar ve hatta dünya dışından yaratıklar bile onları durdurmaya çalışacaktır. Orijinal Adı Race To Witch Mountain Sihirli Dağ Filmi İzle Fox Tv Yönetmen Andy Fickman Oyuncular Dwayne Johnson, AnnaSophia Robb, Alexander Ludwig, Carla Gugino Senaryo Matt Lopez Mark Bomback Yapım Walt Disney Pictures Gunn Films Yapım Yılı 2009
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Deniz Yıldızı 731. Bölüm İzle 2 Ocak 2013

Fotoğraf: Kaan'ın makalesi Mehveş'i ağlatıyor...Hemşire Demet, Banu’ya gerçekleri açıklamanın eşiğine gelmiştir. Geçen sefer konuşmaya cesaret edemeyen Demet, üzerindeki bu yükü atabilmek için ne yapacaktır? Elif, Kaan’a olan aşkını anlamış ve pişman olmuştur. 

İçindekileri Kaan’a söyleyen Elif, Kaan’ın kendini affetmesini sağlayabilecek midir? Kayıt cihazını Kaan’ınkiyle karıştıran Melih, cihazın peşine düşmüştür. Acaba Melih, hesapta olmayan bu aksiliği halledebilecek midir? Zerrin, Banu’nun peşini bırakmamaktadır. Can’la Banu’yu ayırmaya kararlı olan Zerrin, acaba bu sefer neler planlamaktadır?
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Gomeda Filmini İzle Feride Çetin Halim Ercan Bahar Yanılmaz

Filmde, beş arkadaşın Kapadokya’daki Gomeda Vadisi’nde yaşadıkları esrarengiz ve korku dolu günler anlatılıyor.

Beş arkadaş, hafta sonu için araba kiralayarak Kapadokya’daki Gomeda Vadisi’ne doğru yola koyulurlar. 
Yolda geçirdikleri kaza sonucu arabaları bozulur ve yollarına yürüyerek devam etmek zorunda kalırlar. 

Gençler, otostop yaptıkları köylünün uyarılarına rağmen Gomeda Vadisi'ne gitmeye karalıdırlar. 

Vadiye ulaştıklarında bir mağarada konaklayan gençleri, ürkütücü kâbuslar beklemektedir. Yüzyıllar öncesinden mağaranın derinliklerinde sıkışan öfke, beş gencin tatilini kabusa çevirir.
YönetmenTan Tolga Demirci
OyuncularFeride Çetin
Halim Ercan
Bahar Yanılmaz
SenaryoTan Tolga Demirci
YapımSelay Tozkoparan Oğuz
Yapım Yılı2006
ÜlkeTürkiye
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 97. Bölüm Fragmanı İzle 8 Ocak 2013

Mithat’ın vurulması herkesi şoke eder. Ayça, Osman’ın evine giderek onunla yüzleşmek ister. Ancak ne sağcılar, ne polis, ne de Cemile, Osman’ı bulamaz. Carolin ise Hakan’ı elindeki rapor ile sıkıştırmaya devam eder. Yıldırım nikahı ile evlenirler ise böbreğini Zehra’ya verecektir. 

Arif ve Cemile’nin sürekli biri arada görünmeleri, aşk dedikodularının iyice yayılmasına neden olur. Arif ve Cemile arasındaki sürpriz yakınlaşma herkesi çok şaşırtacaktır.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Yasak Krallık / Forbidden Kingdom Filmini İzle

Jason, kung-fu filmlerinin ve Hong Kong sinemasının hayranı olan Amerikalı bir çocuktur. Hayranı olduğu bu filmleri, Yaşlı Sekme adında kör bir adamın işlettiği tefeci dükkanından almaktadır. 

Jason, günün birinde bu dükkanda antika bir eşyaya rastlar. Bu eşya, Çin imparatorlarından Monkey King'in savaş kılıcıdır. Bu kutsal emaneti eline alan Jason, bir anda zaman içinde yolculuk yapar ve kendini eski Çin'de bulur. Burada sarhoş bir kung-fu ustası olan Lu Yan, sihirli güçlere sahip olan Silent Monk ve güzel Golden Sparrow ile karşılaşır. Bütün bu insanların amacı ise kötü niyetli Jade Warlord'un elinden kralı kurtarmaktır.
Orijinal AdıForbidden Kingdom
YönetmenRob Minkoff
OyuncularJet Li
Jackie Chan
Michael Angarano
Collin Chou
SenaryoJohn Fusco
YapımCasey Silver Productions
Yapım Yılı2008
ÜlkeABD
ÖdüllerTeen Choice Awards 'Choice Movie Actor: Action Adventure'
2008 (Nominee)
Golden Trailer Awards 'Best Action TV Spot'
2008 (Nominee)
09.09_2013 Image Banner 336 x 280