Şefkat Tepe 19. Bölüm İzle 2 Nisan 2011

Arkadaşı için kendini feda etmeye hazır olan Leyla, sürpriz bir isimle evlenmek zorunda kalır. Bütün hazırlıklar, kısa bir sürede tamamlanır. Yaşananlara bir anlam veremeyen Serdar Komutan, Leyla'dan geçerli bir mazaret beklerken aldığı cevapla hayal kırıklığına uğrar.

Şefkat Tepe 2 Nisan Bölümü İzle, Şefkat Tepe 2 Nisan Fragmanı izle, Şefkat Tepe 2 Nisan Full İzle, Şefkat Tepe 2 Nisan HD izle, Şefkat Tepe 2 Nisan Özeti, Şefkat Tepe 2 Nisan Videosu izle

Şefkat Tepe 19. Bölüm İzle, Şefkat Tepe 19. Bölümü İzle Küre TV, Şefkat Tepe 19. Bölüm Fragman izle, Şefkat Tepe 19. Bölüm Fragmanı izle, Şefkat Tepe 19. Bölüm Full İzle, Şefkat Tepe 19. Bölüm HD izle, Şefkat Tepe 19. Bölüm Özeti, Şefkat Tepe 19. Bölüm Videosu izle, Şefkat Tepe Son Bölüm İzle
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Ayna Küba Belgeseli İzle

Ayna, bu hafta dünyanın dört bir yanından turistlerin ziyaret ettiği Küba'yı ekranlara getiriyor.

Havana'nın hindistan cevizine benzeyen taksileriyle bir şehir turuna çıkan Ayna ve ekibi, birbirinden renkli Havana manzaralarını izleyicilerle paylaşıyor.

Devrim Meydanı'na giden Sami Orhan, burada önemli tarihi gerçekleri de açıklıyor. Fidel Castro'nun halka konuşma yaptığı meydanın çevresinde bulunan bakanlık binalarını ekrana getiren Ayna'ya Che Guevera'nın İçişleri Bakanlığı binası üzerindeki demirden yapılma silueti yansıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Sultan Filmini İzle Belkıs Akkale Sümer Tilmaç

Kocası hapishanede olan Sultan, köyde yaşamaktadır. Köylerine yeni atanan öğretmen okuma yazma seferberliği ilan eder. Bunun üzerine Sultan da bu eyleme katılarak okuma-yazma öğrenir. Genç kadın, bir süre sonra muhtarlık seçimlerine katılarak muhtar olur.
Yönetmen Yavuz Yalınkılıç
Oyuncular Belkıs Akkale
Sümer Tilmaç
Hayati Hamzaoğlu
Senaryo Yavuz Yalınkılıç
Yapım Tezcan Film
Yapım Yılı 1987
09.09_2013 Image Banner 336 x 280