Dekodizayn Şebnem Sürücü, Ceyda Ateş

Yapımcılığını ve sunuculuğunu ünlü manken Vahe Kılıçarslan’ın yaptığı Dekodizayn yeni kanalı Cine5’te 26 Aralık Pazar günü başlıyor.
11 yılda 81 ilde 641 dar gelirli ailenin evini yenileyen Vahe Kılıçarslan bu hafta Kahramanmaraş’ta oturan, engelli Saadet hanım’ın evini yeniliyor.
Bu haftanın program konukları; Oyuncu CEYDA ATEŞ ve manken ŞEBNEM SÜRÜCÜ Meryem A.Güngör
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Neşeli Pazarlar Aydilge, Zeynep Beşerler, Recep Aktuğ

Neşeli Pazarlar 26 Aralık 2010 Pazar izle TV8, Nükhet Duru ve Atilla Saral Neşeli Pazarlar ile sizi ekranlarınıza kilitleyecek. Özlediğiniz Pazar eğlencesinin adresi tv8 olacak...
26 Aralık Pazar günü Nükhet Duru ve Atilla Saral’ın sunacağı Neşeli Pazalar’ın program konukları genç pop-rock şarkıcısı Aydilge, başarılı oyuncu Zeynep Beşerler, sevilen oyuncu-müzisyen Recep Aktuğ ve iz bırakanlar bölümünde Tanju Okan…
Neşeli Pazarlar 26 Aralık Pazar günü farklı kanal tv8’de
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Gecekondu Gamze Topuz, Berkay Gecekondu 24.Bölüm İzle

Gecekondu 24. Bölüm İzle 26 Aralık 2010 Pazar, Akbaba 35 numaranın bu haftaki konukları Berkay ve Gamze Topuz... Durdu ve Dalyan bu hafta ilişkiler hakkında tavsiye almak için Selin Karacehennem’i evlerine davet ederler. İlişkiler hakkında her şeyi konuşup daha mutlu olmanın yolunu ararlar.Bu arada 20 yıl önce 23 Nisan’da evlerine konuk gelen Ayumi Takano Dalyan’dan hesap sormaya gelir. Çünkü Dalyan Ayumi’ den bütün parasını alır ve Türkiye’de kalmasına sebep olur.
Şov vakti geldğinde ise son günlerin en çok sevilen şarkılarından olan Taburcu adlı parça’yı söyleyen Berkay ve sesiyle, güzelliğiyle kendinden bahsettiren oyuncu Gamze Topuz Gecekondu’ya konuk olur.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Deryalı Günler Kemal Doğulu

Deryalı Günler 26 Aralık 2010 Pazar Kemal Doğulu izle, Kadınlara özel tarifleri püf noktaları ve keyifli sohbetleri ilmek ilmek ören Derya Baykal bu haftasonu dayaşamın nabzını tutmaya devam ediyor…
Derya Baykal’ın bugünkü konuğu, sevilen şarkıcı Kemal Doğulu.Derya Baykal’ın stüdyosunda konusunun uzmanı doktorlarla problemlerinize çare bulabilir, hiç bilinmeyen yemeklerin tarifleri ile sofralarınızı renklendirebilir, değişik örgü motifleri ile kendinize yepyeni aksesuarlar yaratabilirsiniz.
Derya Baykal’ın sımsıcak, eğlenceli sunumu ile “Deryalı Günler” 26 Aralık Pazar günü saat 13.30’da Show Tv’de
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Şeffaf Oda Mustafa Ceceli,Elif Şafak

Şeffaf Oda 26 aralık 2010 pazar izle, Şeffaf Oda Elif Şafak İzle, Şeffaf Oda 26.12.2010 izle, Şeffaf Oda Mustafa Ceceli izle, Edebiyatın ve müziğin usta isimleri Şeffaf Oda’da Güneri Cıvaoğlu ile Şeffaf Oda’nın bu haftaki konukları; eserleriyle Türkiye’nin ve dünyanın önemli yazarları arasına giren, romanları 32 dile çevrilen Elif Şafak ile müziğiyle Türk Popunda kendine çok özel bir yer edinen Mustafa Ceceli.
• Elif Şafak son kitabı Firarperest’i anlatıyor… Elif Şafak hangi zamanlar firar etmek istiyor ? Firar etme duygusu nasıl bir duygu ? Neden bir süredir Londra’da yaşıyor ? Londra’da olması aile hayatına nasıl bir katkı sağlıyor ?
• Müzik, Mustafa Ceceli için neyi ifade ediyor ? Ceceli kendisini ve müziğini nasıl anlatıyor ? Genç müzisyen için notalar, firarperestlik mi yoksa sığınak mı ?
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Dizi Tv 34. Bölüm Kızım Nerede Seti

“Dizi Tv” merakla beklenen yeni bölümünde; ATV’nin meraklanan takip edilen yeni dizisi “Kızım Nerede”nin setinde yaşananlar ekrana geliyor.
“Kızım Nerede” dizisinin kamera arkası görüntüleri, set arkasında oyuncularla yapılan çok özel röportajlar “DİZİ TV” farkıyla atv’de!
Ece Uslu, Burak Hakkı, Hüseyin Avni Danyal, Yonca Cevher Yenel, Tolga Savacı, Yağmur Kaşifoğlu, Duygu Şen, Emre Arslan, Erdi Bolat ile dizinin yönetmeni Ersoy Güler ve yapımcı Rezzan Diniz diziyle ilgili çok özel ipuçlarını sadece “Dizi Tv” izleyicileriyle paylaşıyor… “Dizi Tv” 26 Aralık Pazar günü 12.50’de Atv’de!
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

İzzet Yıldızhan Show Vildan Demir,Bedri Ayseli, Recep Kaymak

İzzet Yıldızhan Show 26 aralık 2010 cumartesi izle Kanal 7, İzzet Yıldızhan Şov bu hafta bir döneme damgasını vuran Bedri Ayseli, Recep Kaymak ve genç sanatçı Vildan Demir’i ağırlıyor. Programda bir döneme damgasını vuran iki özel sanatçı söyledikleri en güzel parçalarıyla izleyicilerin anılarını tazeliyor. Programda ayrıca canlı yayınla Zeytinburnu Olivium Alışveriş Merkezi’nin önünden yeteneklerin sergilendiği bölüm ve stüdyoda canlı performansla yeteneklerini sergileyenler de ekrana geliyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280