Kurşunlar Arasında / Exit Wounds Filmini İzle

Orin Boyd kuralları kendine pek dert edinmeyen, hep kendi kanununu uygulamayı yeğleyen sert bir polis memurudur. Yine aldığı emirlerin hepsini ihlal ettiği bir operasyonun ardından -üstelik her zaman olduğu gibi başarı da kazanmış olmasına karşın- şehrin en kötü bölgelerinden birine gönderilir. Burada polislerin pek çoğunun mafya ve uyuşturucu satıcılarıyla işbirliği içinde olduğunu görür. Kime güvenebileceği, kimin iyi kimin kötü olduğu hiç belli olmamaktadır. Orin'in bölgenin en güçlü uyuşturucu mafyasına savaş açabilmesi için bir suçlu olan Latrell'la beraber çalışmak zorunda kalması işleri daha da karıştırmaktadır. Ancak Latrell'in da başı derttedir ve Orin'le çalışmaya istemeye istemeye razı olmuştur...
Orijinal AdıExit Wounds
YönetmenAndrzej Bartkowiak
OyuncularSteven Seagal
DMX
Isaiah Washington
Tom Arnold
SenaryoEd Horowitz
YapımNPV Entertainment
Yapım Yılı2001
ÜlkeABD
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Unutma Beni 994. Bölüm İzle 8 Ocak 2013

Asu Erdem’le buluşmaya gider yine. Erdem’i takip eden Çiğdem, Erdem’le Asu’yu görecek midir? İlkay Ali’nin gizlediği kızına kavuşmak için arayış içindedir. Rauf ona yardım eder. Acaba Ali ve Esra bebeği de alıp Almanya’ya gitmiş midir? Zor durumda olan Ceylan’ı ziyarete gelen Kenan, Ceylan’ın sırrını öğrenecek midir? 

Ceylan Belkıs’a daha çok para vereceğini söyleyerek ne yapmasını isteyecektir? Kenan’ın Emine ve Şerif’in bebeğiyle ilgili planı nedir? Şerif ve Emine, Özgür’ü almak için okuluna gider. Onları birlikte gören Özgür çok mutlu olur. Şerif ve Emine tekrar bir araya gelecek midir? Hikmet Şerif ve Emine’yi hangi durumda görüp, çok bozulacaktır?
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

İki Dünya Arasında 132. Bölüm İzle 8 Ocak 2013

İki Dünya Arasında 131. BölümBakalım İki Dünya Arasında'nın 132. bölümünde bu akşam neler olacak?

Sahra, Selim'i Murat ile konuşması için ikna eder. Birlikte hapishaneye giderler. Murat beklendiği gibi gerçekleri söylemez. Sahra'yı zor durumda bırakır. Aslı ve Murat'ın kendisine oyun oynadığını geçte olsa anlar.

Selim, Ahmet hoca ile dertleşir. Sahra'nın kendisine şimdiye kadar yalan söylemediğini, gitmek üzere olan birinin kendisini kötü göstermeyeceğini anlatır.

Öte yandan Sahra, Hacer'e Selim'in kendisine inanmadığı için çok üzüldüğünü ve canının acıdığını söyler. Cabir, Türkiye'ye giremeden yakalanır.


İkilemde kalan duygular, akılları karıştıran gelişmelerle İki Dünya Arasında, 08 Ocak 2013 Salı saat: 18:45'te Samanyolu Tv'de.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280