Multiplayer Yiğit Alıcı

Merthan Yalçın, Kerem Hünal ve Duygu Erokan ile Multiplayer'da, korku teması ele alınıyor. Bu hafta Multiplayer'a, Şans Kapıda programının sunucusu Yiğit Alıcı konuk oluyor. Multiplayer 21 Nisan 2013

Multiplayer'de, modern dünyanın tüm yenilikleri konuşuluyor.
Tüm konsollardan (Xbox-Play Station-PC) ünlülerle beraber oyunlar oynanıyor. Herkesin gözlerini kamaştıran oyun fragmanları izleniyor. Yeni nesil tablet ve telefon uygulamaları inceleniyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Çağatay Yolda Belçika Brüksel

Hayatın renkli yüzünü keşfedin!
Ülkemizin ve dünyanın eşsiz güzelliklerini on yedi yıldır rengârenk görüntü ve röportajlarla ekrana getiren sevilen gezi programı Çağatay Yolda izleyenleri bu hafta Belçika'nın başkenti Brüksel'e götürüyor. Şehrin kalbinin attığı Grand Palace, adeta bir efsane haline gelen "Manneken Pis" heykeli, dev bir atom çekirdeği görüntüsündeki Atomium Kulesi, Nostaljik arabaların sergilendiği dünyaca ünlü otomobil müzesi… Ayrıca Petit Sablon'da ki onlarca heykelin ilginç hikâyesi, ülkeyi ziyaret eden turistler ve burada yaşayan gurbetçilerle yapılan çok özel röportajlar geliyor ekranlara.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

ABD'nin Gizli Tarihi 8. Bölüm 21 Nisan 2013 NTV

Reagen, Gorbacov ve 3. Dünya: Sağın yükselişi
Carter ve Brzezinski, Ronald Reagan’ın askeri harcamalar, askeri müdahaleler, ölüm mangalarına ve diktatörlere verilen destekler, sağ kanat düşünce kuruluşlarının ve medya kurumlarının yükselişi ve ülkede ‘New Deal’a saldırıyla özdeşleşen, hem yurt içinde hem de yurt dışında gerçekleşen sağ kanat devriminin yolunu açarlar. Reagan öngörülü Sovyet lideri Mihail Gorbaçov’la nükleer silahsızlanma konusunda neredeyse uzlaşmaya vararak hem dostlarını hem de düşmanlarını şaşırtır.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Mucize Lezzetler 21 Nisan 2013 NTV


Refika Birgül
Ayın tarifleri
Refika Birgül, bu hafta internet sitesinde yapılan ‘Ayın Tarifi Yarışması’nın kazanan tariflerinden bir menü oluşturuyor.

Ana yemek, Anadolu’nun sulu köfte adetini Diyarbakır usulü uygulayan Nedime Arzu Taştekin’in nardanaşı. Yanında Özgül Ayan’ın köpüren kaymağı bulgur pilavıyla birleştirdiği, kaymaklı bulgur pilavı var. Tatlı olarak da Hülya Arabacı’nın Erzincan lokumunu Refika dokunuşlarıyla yorumlayarak Anadolu’da küçük bir tura çıkıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280