Deniz Yıldızı 834. Bölüm İzle 3 Haziran 2013

Yıldız buralardan gideceğim diye özellikle İkbal’e zarf atmış, İkbal çok üzülmüştür. Ayrıca İkbal Mustafa’ya kendisini Behice’nin aradığını söyler. Acaba Behice İkbal’e tüm gerçekleri anlatmış mıdır?Volkan Levent’i öldürmüştür. Acaba bundan sonra Suna ne yapacaktır?Banu yaşadığı onca buhrandan sonra allak bullak durumdadır.

Kazım Suna’yı, Can annesini affetmek istemekte ve üzgündürler. Onları görünce aklına Melih’i affetmek gelen Suna acaba düşündüğünü yapacak mıdır?Kaan, Elif ve Sarp yeni bir çalışma için yeniden bir araya gelmişlerdir. Ancak Kaan Sarp olursa kendisi olmak istemez. Elif’e ya Sarp ya da ben ver kararını der. acaba Elif kimi seçecektir?
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Unutma Beni 1098. Bölüm İzle 3 Haziran 2013

Ali Esra’nın yüzünü görmemek için gece eve gelmemiştir, Ali geceyi nerde geçirmiştir? Halit Esra’yı görmeye gelir ve Esra’yı Ali konusunda doldurup, polise ihbar etmesini söyler. Esra bunu yapacak mıdır? Ali hangi adamların tuzağına düşüp, onlarla boğuşmak zorunda kalacaktır? Güleser Volkan’a gizli gizli yemek hazırlayıp götürürken Rıfat yakalar. 

Volkan nerde saklanmaktadır? Rıfatların evini esrarengiz bir adam izlemektedir. Özellikle Reyhan’ı izleyen bu adam, Rıfatlardan ne istemektedir? Erdem Asu’yu otele getirip, iyileşmesi için çaba harcar. Asu bebeği doğurma konusunda hâlâ kararlı mıdır? Çiğdem bütün bunlar olurken ne durumdadır? Ceylan Kenan’ı hastaneden kaçırmak için iki adam tutar ve hastaneye gelir. Şerif’le burun buruna gelen Ceylan, Kenan’ı kaçırabilecek midir? 
09.09_2013 Image Banner 336 x 280