Hülya Avşar Show Keremcem, Seranay Sarıkaya, Helin Avşar

Hülya Avşar Show 15 Nisan 2011 izle bu gece, pop müziğinin sevilen ismi Keremcem, ünlü manken ve dizi oyuncusu Seranay Sarıkaya ve Helin Avşar konuk oluyor. Keremcem, yeni albümünden şarkılar seslendiriyor.

Hülya Avşar Show, ünlü konukları, farklı konuları ve çok özel sürprizleri ile ekrana geliyor. Dekoru ve içeriğiyle Hülya Avşar imzası taşıyan program, uykuya dalanları canlandıran yepyeni bir format ile karşınızda!
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

7 Mumya Seven Mummies Filmini İzle

Buraya medeniyet uğramamıştır ve herkes sanki hala Vahşi Batı günlerinde yaşıyormuş gibi giyinmektedir. Kaçaklar bir bara girerler. Amaçları, fahişelerin ve kovboyların dolaştığı bu barda bir şeyler içmek ve gönül eğlendirmektir. Ne var ki, bu kasabada yaşayanlar vampirler ve zombilerdir. Ve cehennemden çıkmışa benzeyen bu yaratıklar onların canlarını almaya ve ruhlarını emmeye niyetlidir...
Orijinal Adı Seven Mummies
Yönetmen Nick Quested
Oyuncular Matt Schulze
Cerina Vincent
Billy Wirth
Billy Drago
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Fantazi The Fall Filmini İzle

Bir Hintli, bir kaçak köle, bir patlayıcı uzmanı, bir maskeli haydut ve Charles Darwin'den oluşan beş kişilik grubun, kötü bir adamdan intikam almak için çıktığı macera dolu yolculuk; Roy'un anlatımı ve Alexandria'nın hayal gücü eşliğinde, düş ile gerçeğin birbirine karıştığı mistik bir masala dönüşür.

Masaldaki olaylar ve gerçek hayat bir noktada birbirine paralel olarak ilerlemeye başlar. Bu sırada Roy'un ağrıları artmaktadır ancak onun gerçek sorunu bu değildir: Roy bir bağımlıdır.
Orijinal Adı The Fall
Yönetmen Tarsem Singh
Oyuncular Catinca Untaru
Justine Waddell
Lee Pace
Kim Uylenbroek
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Arım Balım Peteğim Seda Gülbeyaz,Ayşen Birgör

Sabahların Neşesi Petek Dinçöz'ün sunduğu Arım Balım Peteğim 15 Nisan 2011 bugünkü konukları ; Seda Gülbeyaz, İhsan Güvenç, Nusret Yılmaz, Ayşen Birgör. TRT'nin en genç ve en güzel sesli solistleriyle muhteşem düetler ve müzik ziyafeti.


Sabahların neşesi “Arım Balım Peteğim”, ünlü konukları, gündem yaratacak konuları ve çok özel röportajları ile hafta içi her gün saat 10:30'da TNT’de.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280