Mahmut Tuncer Show Seher Dilovan - Murat Kurşun

Mahmut Tuncer Show 4 haziran 2011 Bu hafta Türk Halk Müziği’ne yıllarını vermiş ünlü sanatçı Seher Dilovan yeni çıkan “Gülümse” adlı albümüyle ve Murat Kurşun da yeni çıkan albümüyle programa konuk oluyor. Sanatçılar, söyledikleri parçalar ve hoş sohbetleriyle izleyicilere muhteşem bir eğlence sunuyor. Türkülerin başarılı yorumcusu Seher Dilovan ve arabesk müziğin başarılı sanatçısı Murat Kurşun birbirinden güzel türküleriyle Kanal 7 ekranlarına konuk oluyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Serdem’in Mutfağı 4 Haziran 2011

Çocuklarda orta kulak iltihabı neden sık görülür? Orta kulak iltihabı olanlar havuz ve denize girebilir mi? Kulak çınlaması ve ağrısı neyin belirtisidir? Çocukların bademciğini aldırmak doğru mudur? Burun eti alınmalı mı? Sürekli geniz akıntısı olanlar ne yapmalı? Horlamadan nasıl kurtulunur? Uyku apnesi nedir? Her boğaz kızarıklığında çocuklara antibiyotik verilmeli mi? Ağız kokusu nasıl giderilir? Beta iltihabı nedir? Burun kanamasında ne yapılmalı? Gibi sağlık sorularının yanında, insanın kiminle evleneceği doğarken mi bellidir?

Satranç, tavla ve okey oynamak günah mıdır? Erkek tek başına dini nikah kıyabilir mi? Eşimin bilgisi olmadan ailemi ziyaret edebilir miyim? Güzel rüyayı kimseye anlatmamak mı gerekir? Çocuklarımıza yapılan beddua tutar mı? Üç ayların içine girdik hangi ibadetleri yapmalıyız? Gibi dinle ilgili çok sayıda dini soru da uzmanları tarafından cevaplanıyor. Programın mutfak bölümünde ise Burhan Usta tarafından Serdem’in Mutfağı kuzu etli enginar dolması ve Serdem’in Mutfağı adagülü tatlısı tarifi veriliyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Herşeyin Başı Sağlık Erdal Budak Mehtap Vatansever

Herşeyin Başı Sağlık 4 haziran 2011, TÜP BEBEK, SAÇ EKİMİ VE AMELİYATSIZ LİPOSUCTİON YÖNTEMİ Bugünkü programda Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Erdal Budak tüp bebek tedavisi hakkında, Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İlhan Serdaroğlu saç ekimi hakkında önemli bilgiler veriyor. Programda son olarak Medikal Estetik Ekimi Dr. Mehtap Vatansever ameliyatsız liposuction ve zayıflama konusunda merak edilen soruları yanıtlıyor
09.09_2013 Image Banner 336 x 280