Tarkan'ın yeni klibi Kayıp

Megastar Tarkan, "Adını Kalbime Yaz" albümündeki "Öp" ve "Acımayacak" şarkılarına çektiği kliplerinin ardından, sosyal medyada sevenlerinden en çok istek alan "Kayıp" şarkısına üçüncü klibini çekti. Sözleri Günay Çoban'a, müziği Tarkan'a ve düzenlemesi Ozan Çolakoğlu'na ait olan "Kayıp" klibinin yönetmeni Serdar Dönmez oldu. Çekimleri bir günde tamamlanan klip, Beyoğlu'nda eski İstanbul ruhunu yenilenmiş tasarımlarla bütünleştiren bir evde gerçekleştirildi.
tarkanın yeni klibi kayıp, tarkan kayıp klibi, tarkan kayıp, tarkandan kayıp, tarkan en son klibi, tarkanın yeni klibi kayıp, tarkanın yeni şarkısı kayıp,
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Telegol 02-04-2011 izle

Sivasspor-Beşiktaş ve Trabzonspor-Konyaspor maçlarının değerlendirmesi Telegol'de...

Serhat Ulueren, Ziya Şengül, Gökmen Özdenak ve Murat Çelik'le Telegol, her hafta futbola ilişkin önemli dosyalar açıyor, olay yaratacak konuları tek tek masaya yatırıyor.
Telegol 2 nisan, Telegol 2 nisan 2011, Telegol 2 nisan full izle
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Mağara The Cave Filmi İzle

Jack ve kardeşi Tyler, dünyanın en iyi dalgıçları arasında gösterilen profesyonel araştırmacılardır. İki kardeş, tüm ekipmanlarını alarak Romanya'ya gelir. Yeni icat edilen özel bir dalış tüpüyle 24 saate kadar suyun altında kalabilme şansına sahiptirler. Bulundukları sualtı mağarasının girişinde büyük bir patlama yaşanır ve dalış ekibi mağarada sıkışıp kalır. Araştırmacılar için 24 saatlik zor bir macera başlar.
Orijinal Adı The Cave
Yönetmen Bruce Hunt
Oyuncular Cole Hauser
Moris Chestnut
Eddie Cibrian
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Michel Vaillant Filmi İzle

Bu arada Leader ekibinin menajeri olan Ruth Wong, meşhur bir pilot olan babası Leader'ın intikamından başka bir şeyi düşünmeyen ve cazibesini amacına ulaşmak için sinsice kullanan bir kadındır. Genç kadın, Vaillant ekibini yok etmek için hayal edilebilecek her şeyi denemeye hazırdır.
Orijinal Adı Michel Vaillant
Yönetmen Louis-Pascal Couvelaire
Oyuncular Sagamore Stevenin
Peter Youngblood Hills
Diane Kruger
Jean-Pierre Cassel
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Bir Demet Menekşe Filmini İzle Kartal Tibet Hale Soygazi Lale Belkıs

Bir kenar mahallede yatalak annesi ve teyzesiyle yaşayan Nesrin, terzilik yaparak ailesinin geçimini sağlamaya çalışmaktadır. Genç kız geçmişte yaşadığı aşk acısı yüzünden yaşama sevincini yitirmiştir.
Yönetmen Zeki Ökten
Oyuncular Kartal Tibet
Hale Soygazi
Lale Belkıs
Yeşim Tan
Yapım Yılı 1973
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Bebeğim Yankı Yazgan

Bebeğim 2 Nisan 2011 Cumartesi Kanaltürk izle, Bebeğim'in bu haftaki konuğu Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Çocuk Genç ve Ergen Psikiyatristi Profesör Doktor Yankı Yazgan...

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle, ülkemizde de sayıları her geçen gün artan otizm teşhisli çocukların; bedensel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak, topluma uyumlarını sağlamak, otizmi topluma tanıtmak, çocuklarımıza daha güvenli bir gelecek hazırlamak konusunda önemli bilgiler veriliyor. Programda ayrıca Prof. Dr. Yankı Yazgan, 2 yaş sendromu ile ilgili de ailelere ne yapabilecekleri konusunda önemli tavsiyelerde bulunuyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Şalvar Bank Filmini İzle Sadri Alışık

Ünlü komedi oyuncusu Sadri Alışık'ın başrolünde oynadığı filmde; zengin olmak için geldikleri İstanbul'da banka kuran taşralı bir karı-kocanın öyküsü anlatılıyor.
Yönetmen Hulki Saner
Oyuncular Sadri Alışık
Göksel Kortay
Ergun Köknar
Semra Poyraz
Senaryo Hulki Saner
Yapım Saner Film
Yapım Yılı 1986
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Duffy Duck (Hayal Adası) Çizgi Filmini İzle

Hırçın, başarmakta ısrarcı ve bir o kadar da şaşkın ördek Daffy Duck'ın başından geçen komik maceralar... Kimi zaman çok sakin bir tavır sergilese de bu şaşkın kara ördeğin tüyleri her an diken diken olabilir.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

13. Gün Friday the 13th Filmini İzle

Crystal Lake Kampı'nda bir yaz dönemi... Genç rehberler grubu, kampçıları eğitmeye başlarlar. Maalesef eski kamplarda olmayan bir şekilde, bir kişi kampta olup bitenlerden mutlu değildir ve rehberleri öldürmeye başlar. Kamptaki cesetler çoğaldıkça, artık hiç kimse güvende değildir...

Orijinal Adı Friday the 13th
Yönetmen Sean S. Cunningham
Oyuncular Betsy Palmer
Adrienne King
Kevin Bacon
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Zeynep Tunuslu ile Alamode İzmir Gelinlik Fuarı

Alamode'da bugün İzmir Gelinlik Fuarı ve 2011 yaz gelinlik modasından görüntüler ekranlara geliyor. Tunuslu, İzmirli moda tasarımcısı Ebru Yolver ile tasarımları üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştiriyor. Zeynep Tunuslu restoran dekorasyonuna dair önerilerde bulunuyor.
Zeynep Tunuslu ile Alamode 2 nisan, Zeynep Tunuslu ile Alamode 02.04.2011, Zeynep Tunuslu ile Alamode Ebru Yolver, Zeynep Tunuslu ile Alamode 2011 Yaz gelinlik modası
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Komiklik Zor Zanaat Defne Yalnız Ümit Yesin 2 Nisan

Programa bugün Türk Tiyatrosu'nun ve sinemasının usta isimlerinden Defne Yalnız ve Ümit Yesin konuk oluyor. Günümüz dizilerinden oyuncularına, yönetmenlerden Yeşilçam yıldızlarına kadar keyifli bir sohbet ekrana geliyor.

Televizyon dünyasının ilk yıldızlarından usta tiyatrocu Abdullah Şahin, komedyenlik sanatının anı ve sırlarını izleyiciler ile paylaşıyor. Şahin, Türkiye'yi uzun yıllardır kahkahaya boğan ünlü komedi sanatçılarını TV8 ekranlarında ağırlıyor. Her programda anılar, belgeler, eski klipler, film sahneleri ve espriler yer alıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Gezen Bilir Kapalı Çarşı 2 Nisan Tv8

Gezen Bilir programında bu hafta çarşı pazar geziliyor. Kapalı Çarşı'nın tarihinden çarşı içindeki sahaflara, Kadınlar Pazarı'ndan Çarşamba Pazarı'na, büryan kebabından perde pilavına kadar merak ettikleriniz renkli görüntülerle Gezen Bilir'de…

Programın sunucusu Ekin Tosunor her hafta yaşadığımız çevreyi oluşturan, kentin yapı taşlarından biri olan bir kavram, bir meslek, bir mimari yapı ya da bir simgenin peşine takılıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280