Böyle Bir Şey Var Mı Tamer Kadağlı Caner Cindoruk Duygu Şen İzle

Etiketler: | 0 yorum
Ünlülerin dünyasından en yeni haberler!
Cengiz Semercioğlu bugün Güven Bana adlı yarışma programının sunucusu başarılı oyuncu Tamer Kadağlı, sevilen oyuncular Caner Cindoruk ve Duygu Şen konuk oluyor. 

Böyle Bir Şey Var Mı 30 kasım 2012 İzle Yılların deneyimli gazetecisi Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu "Böyle Bir Şey Var Mı?" programında, günün en çok konuşulan haberleri, en taze magazin dedikoduları, televizyon ve dizi dünyası, ünlülerden en renkli haberler, konserler, albümler, filmler, popüler kültür ve sosyal medyada konuşulanlar, sohbet, eğlence, sağlık ve birbirinden renkli konuklar ekrana geliyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Seda Sultan Yudum İzle

Etiketler: | 0 yorum
Seda Sayan'la hayata dair her şey!
Seda Sayan'a bugün Türk halk müziğinin sevilen ismi Yudum konuk oluyor. 

Seda Sultan 30 Kasım 2012 İzle Gündemin içinden haberler ve ülkenin dört bir köşesinden canlı bağlantılarla ekrana gelen Seda Sultan'da, moda, sağlık ve yaşama dair her şey konuşuluyor. 

Programda ayrıca, Gülay Kamaz her gün bir ünlünün evine misafir oluyor herkesin merak ettiği yaşantılarını ekranlara taşıyor. 
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Horon Show Dinçer Müzeyyen Yıldız Çakır Bülent Yılmaz İzle

Etiketler: | 0 yorum
DURSUN DERELİ VE GİZEM KARA İLE HORON SHOW'DA, KARADENİZİN HIRÇIN DALGASINA KAPILMAYA HAZIR OLUN. HORON, TULUM, KEMENÇE, FIKRA , HAREKET, BEREKET BU PROGRAMDA YERİNİZ DAR GELECEK. 

DURSUN DERELİ VE GİZEM KARA İLE HORON SHOW PROGRAMININ 29 KASIM PERŞEMBE AKŞAMI KONUKLARI DİNÇER, MÜZEYYEN YILDIZ, ÇAKIR MUHAMMED VE BÜLENT YILMAZ, HORON SHOW 29 KASIM PERŞEMBE AKŞAMI 20:05'TE FLASH TV'DE
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Burada Laf Çok Burçin Abdullah, Saba Tümer, Oylum Talu,Mehmet Aslan

Etiketler: | 0 yorum
Burcin Abdullah Kotu Yol Filiz 200x300 Kötü Yol Dizisi Filiz Kimdir? Burçin Abdullah Biyografisi ResimleriÜnlülerle keyifli sohbetler... Burada Laf Çok 29 Kasım 2012 İzle
Mesut Yar, Sunucu Saba Tümer, Sunucu Oylum Talu,
Oyuncu Burçin Abdullah ve Oyuncu Mehmet Aslan'ı konuk ediyor.

Mesut Yar, enerjisi ve ışığıyla günü gecenin ayağına getiriyor. Ekranların güler yüzlü habercisi, hafta içi akşamlarına samimiyet getirmeyi hedefliyor.

Ekranda hiç konuşulmayan konular, gündemde kör noktada kalan meseleler ve günün sonunda memleketin ruh halleri; sıcak bir tebessümle herkesle paylaşılıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Çaylak – The Recruit Türkçe Dublaj HD izle

Etiketler: | 0 yorum
Çaylak - The Recruit Türkçe Dublaj HD izleIMDB Puanı: 6.5/10
Yapım Yılı ** Ülke : 2003 ** ABD
Tür: Aksiyon, Macera
Yönetmen: Roger Donaldson
Oyuncular: Al Pacino, Colin Farrell, Bridget Moynahan, Gabriel Macht, Chris Owens, Kenneth Mitchell, Ron Lea, Angelo Tsarouchas, Eugene Lipinski, Jeanie Calleja, Jenny Levine
Senaryo: Kurt Wimmer, Roger Towne, Mitch Glazer
Yapımcı: Roger Birnbaum, Gary Barber, Jeff Apple
Görüntü Yönetmeni: Stuart Dryburgh
Müzik: Klaus Badelt
Süre : 115 DK
Filmin Özeti : Walter Burke Tecrübeli ajandır. Görevi gizli operasyonlar için ‘Çaylak’ ajanları yetiştirmektir. En iyi öğrencilerinden olan James Douglas Clayton hızla yükselmektedir. Burke,James’e teşkilatta ki gizli köstebeği belirlemesi görevini verir. Bu amaçla yola çıkan James kendisi gibi çaylak ajan Layla Moore’ye aşık olur. Bu olay Burke ile James arasında gerginliğe neden olur…
09.09_2013 Image Banner 336 x 280