Tanrının Zırhı Armour of God

Antika eser hırsızlığı yapan Jackie'nin macera dolu öyküsü...
Jackie, Alan ve Laura üç yakın arkadaştır. Ancak Laura yüzünden Jackie ve Alan'ın arası açılır ve üç arkadaş yolları ayırırlar. Jackie kendine Asya Şahini adını takarak bir tür sosyete hırsızına dönüşür ve antika eserler çalıp satmaya başlar.
Orijinal Adı Armour of God
Oyuncular Jackie Chan
Alan Tam
Lola Forner
Ken Boyle
Tanrının Zırhı filmi, Tanrının Zırhı filmi izle, Tanrının Zırhı filmini izle, Tanrının Zırhı filmi full izle, Tanrının Zırhı filmi oyuncuları, Tanrının Zırhı filmi online izle, Tanrının Zırhı filmi hangi kanalda, Tanrının Zırhı filmi TRT1 izle, Tanrının Zırhı filmi indirmeden izle, Tanrının Zırhı filmi canlı izle
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Halil İbrahim Sofrası 24. Bölüm Fragmanı İzle

Halil İbrahim Sofrası 24. Bölüm özeti,Halil İbrahim Sofrası 24. Bölüm Fragmanı,Halil İbrahim Sofrası 24. Bölüm Fragmanı izle,Halil İbrahim Sofrası 24. Bölüm Fragmanı seyret,Halil İbrahim Sofrası 24. Bölüm 15 şubat fragmanı,Halil İbrahim Sofrası 15 şubat fragmanı,Halil İbrahim Sofrası son bölüm izle

Ceylan'la evlenmeye kararlı olan Asaf amcanın çocukları, Ali ve Nuri'nin karşısına dikilir. Nuri, yine kendini kurtaracak yeni planını uygulamaya koyulur.

Bu arada miras peşinde koşmaktan uzun süredir kuaförlük yapmayan Münir'in beş kuruşu kalmamıştır. Kerem'in okul taksidi de gelince Ali Kayseri'deki tarlayı satmaya karar verir. Tarlanın satılacağına emin olan Ali, Asaf amcanın parasından ödünç almaya karar verir. Ancak Nuri yine ortalığı karıştıracak, Ali Usta zor durumda kalacaktır.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280