Söz Sende Sırrı Sakık

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, Balçiçek İlter'le Söz Sende 20 mayıs 2011 konuğu oluyor, bölgedeki son gelişmeleri ve seçim öncesi siyasi görünümü anlatıyor.

Bağımsız adaylar yüzde kaç oy bekliyor?
BDP'li bağımsız adayların kaç tanesi meclise gidebilecek?
Seçim öncesi bölgede tansiyon yükselir mi?
BDP'nin yeni dönemde meclisteki hedefleri neler?
Demokratik açılım başarılı oldu mu?
Sakık'ın seçmene verdiği mesajlar neler?
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Liderler Zirvesi Devlet Bahçeli İzle 20 Mayıs 2011 CNN TÜRK

Liderler Zirvesi'nin ikinci turuna MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ankara'dan katılıyor.

MHP'deki kaset iddiaları...
Bahçeli'ye yönelik istifa çağrısı...
Güneydoğu'daki son durum...
Meydanlarda yükselen tansiyon...
MHP'nin seçim vaatleri...

CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın moderatörlüğünde Ankara MHP Genel Merkezi'nden yapılan Liderler Zirvesi'nde; CNN Türk Haber Koordinatörü Yavuz Oğhan, CNN Türk Haber Müdürü Rıdvan Akar, Ankara'nın nabzını tutan usta gazeteciler Murat Yetkin ve Metehan Demir soruyor; MHP Lideri Devlet Bahçeli yanıtlıyor.

Liderler Zirvesi Devlet Bahçeli izle, Liderler Zirvesi Devlet Bahçeli 20 mayıs 2011, Liderler Zirvesi Devlet Bahçeli açıklamaları
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

HT Gündem Gülenay Börekçi

Gülin Yıldırımkaya ile HT Gündem 20 Mayıs 2011 bugün son dönemin en yaratıcı edebiyat sitelerinden biri olan Egoist Okur'un kurucusu Gülenay Börekçi'yi ağırlıyor.

Kitabın bu kadar az okunduğu Türkiye'de bir edebiyat sitesi popüler olmayı nasıl başardı? Egoist Okur'un ilginç kuruluş hikayesi... Ne zaman böyle bir site kurmaya karar verdi, sitenin içeriğinde neler var? İnternette yazmakla, geleneksel medyada yazmak arasındaki farklar… Teknoloji karşısında geleneksel medyanın durumu ne olacak? Sosyal medya konusunda neler düşünüyor? İletişimin geleceği sosyal medyada mı?
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Bir Şarkısın Sen Esin Afşar

Bir Şarkısın Sen programında bugün unutulmaz sesi ve şarkıları ile hafızalarda yer edinen Esin Afşar'ın öyküsü ekrana geliyor. Sanatçıyı ilk menajeri Erkan Özerman, sanatçı dostu Ayla Algan ve piyanist Aslıgül Ayas anlatıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Kafa Dengi Mehmet Çelik

Kafa Dengi 20 mayıs 2011, Tarık Tufan ve Selahattin Yusuf'un bu haftaki konuğu, Şair - Akademisyen Doç. Dr. Mehmet Çelik oluyor. Güncel, toplumsal ve sosyal olayların da konuşulduğu programda, Mehmet Çelik şiirleri ve yazıları hakkında konuşuyor, toplumsal olaylar hakkındaki görüşlerini paylaşıyor.

Tarık Tufan ve Selahattin Yusuf'un birlikte hazırladığı Kafa Dengi'nde; gündelik yaşama ince bakış var. Genel kültürün ayak izleri ve unutulmuş güzellikler var.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Tıkırtı Gazetesi Mahmut Övür

Tıkırtı Gazetesi 20 mayıs 2011 yine dopdolu bir bölümle ekrana geliyor. Özay Şendir bu hafta dikkat eksikliği ve hiperaktivite ile internet arasındaki ilişkiyi masaya yatırıyor, demokrasi sosyal medya ilişkisini Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür ile konuşuyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280