Günlük - Haftalık - Aylık - Yılık - Burç Yorumları

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu,
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,2,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31
Pazartesi,Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar,
2010,2011,2012,2013
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Kasabanın Cadıları The Wicthes Of Eastwick

Kasabanın Cadıları Filmi,Kasabanın Cadıları Filmi İzle,Kasabanın Cadıları Filmi Konusu,Kuran,Suki,Uzun,Van Horne,
Orijinal Adı The Wicthes Of Eastwick
Yönetmen George Miller
Oyuncular Jack Nicholson
Cher
Susan Sarandon
Michelle Pfeiffer
Aday,Alex,Bu Adam,Darly,Esrarengiz,Gizemli,Jack Nicholson,Kasabanın Cadıları 13 Aralık Bölüm Özeti,Kasabanın Cadıları 13 Aralık Full İzle,Kasabanın Cadıları 13 Aralık Konusu,Kasabanın Cadıları 13 Aralık Son Bölüm İzle,Kasabanın Cadıları 13 Aralık Tek Parça İzle,Kasabanın Cadıları 13 Aralık Video İzle,
Tüm arzularını tatmin edebilecek bir adamın hayalini kuran Alex, Jane, ve Suki; Darly Van Horne adında gizemli bir adamın kasabaya taşınması ile uzun süren yalnızlıklarından uyanırlar... Bu esrarengiz adam onların aradığı şeytandır... Üç kadına da aynı anda yakınlık gösteren bu adam kadınların içindeki "cadılığı" ortaya çıkarır...
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Kuzgun Jennifer´s Shadow

Jennifer, kendini lanetli bir dünyanın ortasında bulur. Kuzgun filmini izle, Kuzgun filmi izle, Kuzgun filmi konusu, Kuzgun filmi oyuncuları, Güney Amerika'da büyükannesi tarafından lanetlenmiş bir kadın...
Jennifer, kendisine kalmış olan mirası almak için Güney Amerika'ya ikiz kardeşinin evine gider. Burada, aileyi eski bir büyüyle lanetlemiş olan büyükannesi yaşamaktadır. Jennifer, gece olup uykuya daldığında bir kuzgunun iç organlarını parçaladığını görür.
Orijinal Adı Jennifer´s Shadow Kuzgun izle Cnbc-E
Yönetmen Daniel De La Vega
Pablo Parés
Oyuncular Faye Dunaway
Gina Philips
Duilio Marzio
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

İsmini Melek Koydum

İsmini Melek Koydum belgeseli izle, İsmini Melek Koydum filmi izle, İsmini Melek Koydum izle Kanal 24 TV, Türkiye'deki İslam'a farklı bir bakış... Belgeselde 12 yaşındaki Elif'in, Mevleviliğin temellerini, sema etmeyi, Mevlana'nın eserlerini ve düşüncelerini öğrenmesini anlatıyor.

Elif'in gözünden sema, Mevlâna'nın öğretileri, Şeb-i Arus gösterilerinin derinliğinin dile getirildiği, semazenlerin giydikleri tennurelerin ne anlama geldiğini ve İslâm'ın tasavvufi kısmı anlatılıyor. Belgeselde aynı zamanda Türklerin yanında başka ülkelerden insanların Mevlana'nın öğretilerini neden ve nasıl takip ettiklerini de öğreniyoruz. Kısaca bu film küçük bir kızın gözünden İslam'ın pek de bilinmeyen bir yönünü ortaya koyuyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Ölümün Sesi One Missed Call

Betty, arkadaşlarının sesli mesajlar aldıktan sonraki ölümlerini araştırmaya koyulur. Ölümün Sesi filmini izle, Ölümün Sesi filmi izle, Ölümün Sesi izle, Ölümün Sesi oyuncuları kimler, "Bu sesi duyduğunda öleceksin!"
Betty, birkaç gün arayla iki arkadaşının ölümlerine tanık olur. İkisi de, cep telefonlarına gelen ve ölümlerinin ayrıntılarını anlatan sesli mesajlar aldıktan sonra ölmüşlerdir. Beth, dedektif Jack'in yardımıyla bu gizi çözmeye çalışır.
Orijinal Adı One Missed Call Ölümün Sesi filmi Star TV İzle
Yönetmen Eric Valette
Oyuncular Shannyn Sossamon
Edward Burns
Ana Claudia Talancón
Ray Wise
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Kayıp Katil Amber's Story

Gerçek bir olayın sinema uyarlaması... Kayıp Katil filmini izle, Kayıp Katil filmi izle, Kayıp Katil filmi konusu, Kayıp Katil filmi oyuncuları, 1996 yılında yaşanmış gerçek bir olaydan uyarlanan filmde, Texas'ta yaşayan, dokuz yaşındaki Amber Hagerman'ın kaçırılmasından sonra gelişen olaylar anlatılıyor...

Küçük bir kasabada yaşayan Amber'ın kaçırılmasından sonra, Amber'in ailesi, başka ailelerinde aynı şeyi yaşamaması için Amber Alarm Sistemi adında bir güvenlik birimi kurarlar. Kayıp çocukları bulmaya yönelik olan bu sistem sayesinde, kaybettikleri kızlarının acısını hafifletmeye çalışacaklardır...
Orijinal Adı Amber's Story Kayıp Katil izle KanalD
Yönetmen Keoni Waxman
Oyuncular Elisabeth Röhm
Teryl Rothery
Myron Natwick
Sophie Hough
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Şüpheli Cinayet Society Murders

Sıra dışı bir aile davası! Şüpheli Cinayet filmini izle, Yaşlı milyonerler Margaret Wales-King ve kocası Paul King ortadan kaybolunca, polis için hiç alışılmadık bir sorgulama süreci başlar. Çünkü çiftin, birbiriyle hiç anlaşamayan beş yetişkin çocuğu vardır ve yapılan görüşmelerden sonra tüm şüpheler en küçükleri olan Matthew üzerinde yoğunlaşır.
Orijinal Adı Society Murders Şüpheli Cinayet filmi izle ATV
Yönetmen Brendan Maher
Oyuncular Georgie Parker
Nicholas Eadie
Daniela Farinacci
Asher Keddie
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Görevimiz Tehlike 2 Mission: Impossible II

Ajan Hunt dünyayı kurtarabilecek mi? Görevimiz Tehlike 2 filmini izle, IMF Ajanı Ethan Hunt, kendisini uluslararası bir krizin ortasında bulur. Hunt bir başka IMF ajanının çaldığı öldürücü bir virüsü ele geçirmek üzere bilgisayar uzmanı Luther Stickell ile tehlikeli bir görev için İspanya ve Avustralya'yı dolaşır. Amacı, bir suçluyu, planladığı yok edici görevi başarmadan durdurmaktır. Bir yandan da güzel hırsız Nyah Hall'ı düşünmektedir.
Orijinal Adı Mission: Impossible II Görevimiz Tehlike 2 filmi izle
Yönetmen John Woo
Oyuncular Tom Cruise
Wing Rhames
Dougray Scott
Thandie Newton
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? How to Lose a Guy in 10 Days

Yalanlar üzerine kurulmuş bir aşk! Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? filmini izle, Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? oyuncuları, Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? konusu ne, gerçek aşk nedir?
Köşe yazarı olan Andie'nin, kadınların erkeklerle ilişkilerinde yaptığı ve onların kaçmasına sebep olan hataları birinci elden deneyimleyerek yazması gerekmektedir. Önünde ise sadece 10 gün vardır. Bu görev için hedef seçtiği Benjamin Barry adlı reklamcı gencin durumu da başka bir alemdir. O da kendi patronuyla iddiaya girmiştir ve istediği kadını 10 gün içinde kendisine aşık edebileceğini ileri sürmektedir. Herkesin dürüstlük aradığını söylediği bir dünyada tamamen aldatmacaya dayalı bir ilişkinin yürüme şansı var mıdır?
Yayın Tarihi Pazartesi 13 Aralık 2010
Orijinal Adı How to Lose a Guy in 10 Days Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? filmi izle Kanaltürk
Yönetmen Donald Petrie
Oyuncular Kate Hudson
Matthew McConaughey
Kathryn Hahn
09.09_2013 Image Banner 336 x 280