Karagül 6. Bölüm Fragmanı 3 Mayıs 2013

Ebru ve çocukları Murat’tan kalan arsada zor bir gece geçirirler. Ebru’nun hikâyesinden etkilenen Fırat, ona geçmişinin sır perdesini aralar. Murat’ın dosyasının kapanmadığını öğrenen Kendal Murat’ı boğduğu yere gider ama bir çift göz onu izlemektedir. Kendal’ın Narin’e olan yakınlığından rahatsız olan Özlem, Narin’in sabrını zorlar. İkili arasındaki gerilim Kadriye’ye yansır. Kızlarını bir süreliğine Halfeti’de kalmaları konusunda yatıştırmaya çalışan Ebru’yu, Oğuz’un sürpriz ziyareti beklenmedik bir karara sevk edecektir. 
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Deniz Yıldızı 808. Bölüm 26 Nisan 2013

Fatih Yıldız’a Kaan’ı öldürmesi yönünde baskılarına devam etmektedir. Acaba Yıldız Fatih’in baskılarına dayanamayıp Kaan’ı öldürecek midir?Melih Can’la evlenmek konusunda net olan Banu’yu kaybetmek istemez ve Banu’yu Emre’yle birlikte kaçırır. 

Acaba Banu ve Melih tekrar beraber mi olacaktır?Suna ilacın etkisiyle Emre’yi de yanına alıp Levent’le kaçmaya karar vermiştir. Acaba Suna ve Levent kaçabilecekler midir?Sarp’ın Elif’e olan aşkı bitecek gibi görünmemektedir. Baş başa kaldıkları vakit eskilerden konuşmaya başlarlar. Acaba Sarp bu kez Elif’in kalbini tekrar kazanmayı başarabilecek midir?
09.09_2013 Image Banner 336 x 280