İzzet Yıldızhan Show Faik Öztürk- Safiye Soyman

İzzet Yıldızhan Show 22 mayıs 2011 izle bu hafta renkli kişilikleri ve eğlence dolu sohbetleriyle ayrılmaz ikili Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ü ağırlıyor. Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ün seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarıyla ve eğlence dolu sohbetleriyle Kanal 7 ekranlarına konuk oluyor. Programda ayrıca “Komedi Dans Üçlüsü” ve yetenekli kişiler canlı yayında hem yeteneklerini konuşturuyor hem de sürpriz şovlarıyla izleyicileri eğlendiriyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Serdem’in Mutfağı Semih Akı, Şems Aslan

Serdem’in Mutfağı 22 mayıs 2011, Serdem’in Mutfağı 22,05,2011 izle, Bugünkü programda Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Semih Akı fizik tedavi ve rehabilitasyon konularında merak edilen bütün konuları ve izleyicilerden gelen soruları yanıtlıyor. Programın diğer konuğu Uluslararası Güzellik Uzmanı Şems Aslan cilt lekeleri, sivilceler, güzellik maskeleri için çeşitli kürler veriyor.

Programda, Kemik erimesi nedir? Kemik erimesi neden olur? Kemik erimesinin belirtileri nelerdir? Kemik erimesinin tedavisi var mı? Kemik erimesinde önlem alınmazsa nelere yol açar? Bel ağrılarına hangi hareketler iyi gelir? Bel ağrısı kamburluk yapar mı? Bel fıtığında fizik tedavi şart mıdır? Boyun tutulması neden olur? Bel boyun fıtığında ameliyat kesin çözüm müdür? Çalışma sandalyeleri bel ve boyun ağrısı yapar mı? Çalışma sandalyeleri nasıl olmalı? Kireçlenme neden olur? Fizik tedaviye gidenler sonrasında nelere dikkat etmelidir? Gibi sorular cevap buluyor. Programın mutfak bölümünde, Serdem’in Mutfağı sokak simidi ve Serdem’in Mutfağı fincan kek yapımı ekrana geliyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Başkent Kulisi Gökhan Günaydın,Haluk Özdalga

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu Başkent Kulisi 22 mayıs 2011 pazar izle Kanal 7, gündemdeki gelişmelerin derinlemesine analiz edildiği, güncel tartışmaların yapıldığı birbirinden önemli konuklarıyla ekranlara geliyor. Ak Parti Ankara Milletvekili Haluk Özdalga ve CHP Ankara Milletvekili Adayı Gökhan Günaydın, seçim güvenliğini, kaset savaşlarını, kendilerinin ve partilerinin yürüttüğü seçim çalışmalarını Başkent Kulisi’nde değerlendiriyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Her Şeyin Başı Sağlık Halil Tabur,Esat Başaran,Kadir Uskuay,İbrahim Oskui

Her Şeyin Başı Sağlık 22 Mayıs 2011 izle Kanal 7, Programa bugün Refleksoloji Uzmanları Halil Tabur, Esat Başaran, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kadir Uskuay ve Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İbrahim Oskui konuk oluyor. Programda refleksoloji ve tedavi alanları, hemoroit tedavisi ve tepeden tırnağa estetik cerrahi operasyonlar konuşuluyor.

Programda, refleksoloji nedir? Refleksoloji nasıl yapılır? Refleksoloji hangi sıklıkta yapılmalıdır? Kaç seans uygulanmalıdır? Kimler refleksoloji yapabilir? Refleksoloji yaptıran kişiye ne gibi faydalar sağlar? Hemoroit nedir ve belirtileri nelerdir? Hasta tedavi sırasında ve sonrasında acı veya ağrı hissediyor mu? Tedavi ne kadar sürüyor? Hemoroitten nasıl korunmalıyız? Hemoroit kansere dönüşür mü? Hemoroit tedavisinde kulaktan duyma uygulanan ilaçların ya da metotların zararı var mı? Tepeden tırnağa estetik cerrahi, yüz germe ameliyatları, meme estetiği, lipoplasti ve sarkmalar hakkında bilinmesi gerekenler nelerdir? Gibi çeşitli sorular uzman konuklar tarafından cevaplanıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280