Evcilik Oyunu Filmini İzle Tarık Akan Gülşen Bubikoğlu

Adnan’ın babası Nazlı’yı istemeye geldiğinde Nazlı buna şiddetle karşı çıkar ve babasını aşağılayıp hakaret eder. Buna içerleyen Adnan, Nazlı’ya dersini vermek için peşine düşer. Nazlı karşısına çıkan Adnan’a 30 günlük bir evlilik teklif eder. Böylece babasını dize getirecektir. Ancak evcilik oyunu beraberinde büyük bir aşkın filizlenmesine sebep olur.

Yönetmen: Orhan Aksoy
Senaryo: Safa Önal
Tür: Duygusal-Komedi
Yapım Yılı: 1975
Evcilik Oyunu Filmini İzle Kanal 7
Oynayanlar: Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu, Hulusi Kentmen
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Mahmut Tuncer Show Pınar Eliçe

Doyumsuz şarkıların, neşeli sohbetlerin, evlenmek isteyen çiftlerin ve ünlü konukların ağırlandığı Mahmut Tuncer Show 30 Nisan 2011 bu hafta eğlenceli bir programla ekrana geliyor. Bu haftaki programda başarılı şarkıcı Pınar Eliçe söylediği parçalar ve neşeli sohbetiyle izleyicilere muhteşem bir eğlence sunuyor. Kısa dönem önce Lerzan Mutlu ile yaptığı kavgayla magazin dünyasının gündemini işgal eden Pınar Eliçe, birbirinden güzel parçalarıyla Kanal 7 ekranlarına konuk oluyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Serdem’in Mutfağı Ümmü Gülsüm, Tuncay Gürlek, İsa Gürler,

Serdem’in Mutfağı 30 Nisan 2011, Ayetler gelecekten haber verir mi? Kişi kendine sihir yapıldığını nasıl anlar? Yapılan her sihir tutar mı? Evliliğin ilk gecesi namaz kılmak gerekir mi? Dini nikâh resmi nikâhtan ne kadar önce yapılmalıdır? Rüyada görülen her şey mutlaka olacakları mı haber verir?
Gelecekle ilgili konuşurken inşallah kelimesini kullanmalı mıyız? Gibi sorular Eyüp Müftüsü İsa Gürler tarafından cevaplanıyor. Aktar Tuncay Gürlek, şifalı bitkiler kullanarak hazırladığı kürlerle bağışıklık sistemi, bahar yorgunluğu, kemikler ve bağırsaklar için alternatif tedavi yöntemleri sunuyor. Programın mutfak bölümünde Ümmü Gülsüm tarafından, Beykoz kebabı ve muhallebili kadayıf hazırlanıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Ana Ocağı Filmini İzle Fatma Girik Kadir İnanır

Fatma, kocasının ölümünden sonra çocuklarına bakmak için onun işini sürdürür. Yıllar sonra çocuklar büyüdüğünde onlarla başa çıkmakta zorlanacaktır. Babasızlığın ve zor koşulların asi bir genç yaptığı Kadir, çok para ve güç peşindedir. Bu arzu onu suç dünyasının içine iter. Mafya reisi Kamil onu bütün kötü işlerinde kullanır. Genç adamın günün birinde babasının katilini öğrenip intikam almasından korkmaktadır. Bunu engellemek için Kadir’e bir tuzak hazırlar.

Yönetmen: Osman Seden,
Oyuncular: Fatma Girik, Kadir İnanır, Yıldırım Gencer, Betül Aşçıoğlu,
Yapım: 1977
Ana Ocağı Filmini İzle Kanal7
09.09_2013 Image Banner 336 x 280