8. Gün 14 Nisan 2011 TV8 İzle

Usta gazeteci Gökmen Karadağ'ın yönettiği 8. Gün'de deneyimli Gazeteci Nazlı Ilıcak ve Haluk Şahin Ankara ve İstanbul stüdyosundan konuklarıyla Türkiye'yi ve dünyayı tartışıyor. Programda bu hafta, TBMM'nin yeni dönemi ve yeni yüzleri konuşuluyor. Masaya yatırılacak sorular ise şöyle:

Yeni adaylar için Türkiye'nin öncelikli sorunu ne?
Kürt meselesi, gelir dağılımındaki adaletsizlik ve işsizlik için projeleri var mı?
13 Haziran'da nasıl bir parlamento oluşacak?
Meclis'te ne kadar aktif olabilecekler?
Parti içi demokrasi hakkında ne düşünüyorlar?
Seçmeni nasıl ikna edecekler?
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Silici Eraser Filmini İzle

John Kruger, Tanık Koruma Programı'na katılan insanları korumak için onların kimlik bilgilerini silmekle görevlidir. Bu kez, yeni bir süper silahın yanlış ellere geçmesi için yapılan pazarlıklara tanıklık eden bir kadını koruması gerekmektedir. Bu, bir ölüm kalım meselesidir ve bu yüzden Kruger'in uçaklardan paraşütsüz atlaması, timsahlarla savaşması, teknolojik güvenlik sistemlerini şaşırtması gibi şeyler yapması gerekmektedir...
Orijinal Adı Eraser
Yönetmen Charles Russell
Oyuncular Arnold Schwarzenegger
James Caan
Vanessa Williams
James Coburn
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Seçim Kervanı Denizli

Seçim Kervanı bugün Denizli den yayın yapıyor. Seçim Kervanı 14 Nisan 2011 Denizli İzle, Yeni adaylar seçim sürecini değerlendiriyor.

MHP Denizli Adayları, MHP 12 Haziran Denizli Adayları, Edirne'den Ardahan'a, Sinop'tan Mersin'e, Seçim Kervanı Tayfun Talipoğlu'yla yollara düşüyor. Tayfun Talipoğlu gittiği illerde halkı, partilerin temsilcilerini, sivil toplum kuruluşu sözcülerini dinliyor ve gittiği ilin fotoğrafını çekiyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Ebruli Selçuk Ural

Ebruli 14 Nisan 2011 bugünkü program konukları müzik dünyasının sevilen isimleri Semiha Yankı ve Selçuk Ural... Ebru Şallı konuklarıyla keyifli bir sohbet gerçekleştiriyor.

Ebruli'de, gündemdeki konular, sağlık ve spor alanındaki son gelişmeler, güzellik ve estetikte doğal yöntemler ele alınıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Gündem Demokrasi Hüseyin Çelik

Milletvekili aday listelerinden sürpriz çıktı. Listeye giremeyen adaylar tasfiye mi edildi? Gündem Demokrasi 14 Nisan 2011 Hüseyin Çelik
Adaylar hangi kriterlere göre belirlendi?
AKP'nin seçim stratejisi ne olacak?
Seçimden sonra AKP'nin açılımları sürecek mi?
13 Haziran'da Türkiye'yi neler bekliyor?

Kanaltürk Ankara temsilcisi Sami Dadağlıoğlu, Gazeteciler Rasim Ozan Kütahyalı, Star gazetesi yazarı Mustafa Akyol, CHP Eski PM Üyesi Enver Aysever bir araya geliyor; AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ile 12 Haziran seçimlerini tartışıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Görünmez The Invisible Filmi İzle

Nick, gözlerini açtığında ölmediğini anlar. İki dünya arasında, bir hayalet olarak sıkışmıştır ve kimse onu görememekte ya da işitememektedir. Ölümle hayat arasında sıkıştığı yerden onu kurtarabilecek tek kişinin kendisine saldıran olduğunu keşfeder.
Orijinal Adı The Invisible
Yönetmen David S. Goy
Oyuncular Justin Chatwin
Margarita Levieva
Marcia Gay Harden
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Asker Solider Filmini İzle

Todd, çocukluğundan beri kurallarla yaşayan ve pek çok galaktik savaştan zaferle çıkmış eski bir askerdir. Genetik mühendislerinin yarattığı yeni askerler halkı tehdit etmeye başlayınca, Todd insanlara yardım eder ve böylece onun da insani yanı tekrar ortaya çıkmaya başlar.
Orijinal Adı Soldier
Yönetmen Paul W.S. Anderson
Oyuncular Kurt Russell
Jason Scott Lee
Jason Isaacs
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Vahşi Bir Kız Sevdim Filmi İzle Fatma Girik Murat Soydan

Fatma Girik başrolde oynuyor! Makedonya'da yaşayan bir çete reisinin genç ve güzel kızı Kristina savaş sırasında bir Türk yüzbaşısı ile tanışır. Birbirlerine aşık olan iki gencin birleşmesi zordur. Çünkü yaşadıkları farklı kültür içerisinde bulundukları savaş ve genç kızın babası, bu aşkın önünde engel olacaktır.
Yönetmen Nejat Saydam
Oyuncular Fatma Girik
Murat Soydan
Yıldırım Önal
Tufan Giray
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Hayata Gülerken Sevcan Orhan

Ekranların sempatik ve güzel yüzü Ece Erken ile Karadeniz müziğinin prensi Davut Güloğlu "Hayata Gülerken 15 Nisan 2011 Sevcan Orhan" buluşuyor.

Türkiye'nin en ünlü sanatçıları, ünlü isimler, özel röportajlar ve gündemdeki olaylar her sabah Kanaltürk ekranlarından evlerinize geliyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280