Kiracı Filmini İzle

Kıt kanaat geçinen devlet memuru Kerim, karısı, üç çocuğu ve kayın validesiyle birlikte yaşamaktadır. Geçim mücadelesi veren Kerim, ev sahibinin sürekli zam için kapıya dayanması yüzünden artık çok bunalmıştır. Adamla başa çıkamayan Kerim sonunda çareyi başka bir eve taşınmakta bulur. Ne var ki aynı dertler burada da peşini bırakmaz.
Yönetmen Orhan Aksoy
Oyuncular Kemal Sunal
Özlem Onursal
Nurettin Şen
Tayfun Çorağan
Senaryo Orhan Aksoy
Yapım Uğur Film
Yapım Yılı 1987
Kiracı filmi, Kiracı filmi izle, Kiracı filmini izle, Kiracı filmi full izle, Kiracı filmi oyuncuları, Kiracı filmi online izle, Kiracı filmi hangi kanalda, Kiracı filmi indirmeden izle, Kiracı filmi canlı izle
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Battal Gazi Destanı Filmi İzle

Türklerin Bizans'a yerleşmelerinin ilk dönemlerinde geçen öyküde, babasını kaybettikten sonra Bizans'tan intikam almak için yemin eden kahraman akıncı Battal Gazi'nin öyküsü anlatılıyor.Malatya Serdarı Hüseyin Gazi, ağır yenilgiler tattırıp haraca bağladığı Bizanslıların hazırladığı tuzağa düşer. Babasının mezarı başında intikam yemini eden oğlu Cafer, bir savaşçı olarak yetişir.
Yönetmen Atıf Yılmaz
Oyuncular Cüneyt Arkın
Fikret Hakan
Meral Zeren
Reha Yurdakul
Erden Alkan
Yapım Yılı 1971
Battal Gazi Destanı filmi, Battal Gazi Destanı filmi izle, Battal Gazi Destanı filmini izle, Battal Gazi Destanı filmi full izle, Battal Gazi Destanı filmi oyuncuları, Battal Gazi Destanı filmi online izle, Battal Gazi Destanı filmi hangi kanalda, Battal Gazi Destanı filmi indirmeden izle, Battal Gazi Destanı filmi canlı izle
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Ezgi İle Şifalı Yemekler Emine Şahin

Sempatik sunucu Ezgi Sertel’in sunduğu Ezgi İle Şifalı Yemekler’e Salı günü Beslenme Uzmanı Emine Şahin konuk oluyor. Şahin, besin zehirlenmeleri ve sağlıklı beslenmenin önemi üzerine verdiği bilgilerle ekrana geliyor.. Ezgi İle Şifalı Yemekler 25 ocak 2011 Salı İzle Kanal 7

Lezzetten uzak kalmadan sağlıklı beslenmenin yolu Ezgi İle Şifalı Yemekler’de. Programda şifalı yemekler tanıtılırken aynı zamanda birbirinden özel şifalı bitkiler ve bu bitkilerin nasıl kullanılması gerektiği de uzmanlar tarafından ayrıntılı bir şekilde izleyiciye aktarılıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

İkbal İle Hayatın İçinden Elmira İnal, Aydın Aydın

Sempatik sunucu İkbal Gürpınar’ın performansıyla ekrana gelen İkbal İle Hayatın İçinden programında uzman konuklarla her gün değişik konularda aydınlatıcı bilgiler veriliyor. Sağlıktan yemek kültürüne, eğlenceden bilgiye uzanan bir program… İkbal İle Hayatın İçinden’le her sabah ekranda sevinci, hüznü, mutluluğu ve umudu paylaşmaya hazır olun!
İkbal İle Hayatın İçinden 25 ocak izle, İkbal İle Hayatın İçinden 25 ocak 2011, İkbal İle Hayatın İçinden 25 ocak videosu izle
Bugünkü programda sanatçı Aydın Aydın “Acele giden ecele gider” adlı yeni albümüyle ekrana geliyor. Aydın Aydın toplumsal konularda yaptığı albümlerle tanınmaktadır. Dr. Elmira İnal sağlık ve güzellik için verdiği birbirinden değişik bitkisel formüllerle ekrana geliyor. Programda ayrıca ziraat mühendisinden evde çiçek ve bitki yetiştirme ve bakımı konusunda ayrıntılı bilgiler veriliyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Bizim Doktorlar Mutlu Cihangiroğlu,Osman Uğur Çalpur,Ömer Saltan

Bugünkü programda Girişimsel Radyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mutlu Cihangiroğlu varis problemleri ve tedavi yöntemleri üzerine, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Osman Uğur Çalpur diz ve eklem kireçlenmeleri üzerine bilgiler veriyor. Bizim Doktorlar 25 Ocak 2011 Salı İzle Kanal 7, Programda ayrıca Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Dr. Ömer Saltan bebek gıdaları ve anne sütünün faydaları üzerine merak edilen konuları yanıtlıyor ve konuyla ilgili izleyicilerden gelen telefonları cevaplıyor.

Programda varis nasıl ortaya çıkar? Varisin ilk belirtisi nedir? Kimler risk altındadır? Kadınlarda neden daha sık görülüyor? Varis tedavisinde nasıl bir yol izleniyor? Diz ve eklem kireçlenmesi neden ortaya çıkar? Kireçlenmeden korunmak için neler yapmalıyız? Kireçlenmeler için kullanılan tedavi yöntemleri nelerdir? Anne sütüyle beslenen bebeğin suya gereksinimi var mı? Anne sütünün yararları nelerdir? Bebekte ek gıdalara geçiş ne zaman ve nasıl olmalıdır? Yeni doğan bebeklere tarama testlerini yaptırmalı mıyız? Demir eksikliği anemisi çok sık görülüyor mu? Nedenleri nelerdir? Belirtileri nelerdir? Nasıl önlenir? Gibi sorular cevap buluyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280