YK Show Sinan Özen İzle

İsmail YK bu akşam, aşk şarkılarının usta yorumcusu Sinan Özen'i konuk ediyor. Her hafta olduğu gibi muhteşem dans grubu eşliğinde İsmail YK, en güzel şarkılarını sizler için söylüyor.

YK Show 14 Eylül 2011 Kanaltürk İzle, YK Show, özel konuklarının yanı sıra, izleyicileri kahkahalara boğacak gösterilere de yer veriyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Öfke Chocolate Filmini İzle

Bu yeteneğini panayırlarda gösteriler yapıp para kazanmak için kullanan Zen'in bilmediği bir gerçek vardır. Annesinin, gençliğinde mafya ile bir bağlantısı olmuştur. Karanlık geçmişleri yeniden karşılarına çıkarken, genç kız kendinden kat kat güçlü düşmanlarla mücadelesine başlar.
Orijinal Adı Chocolate Öfke Filmi İzle Kanaltürk
Yönetmen Prachya Pinkaew
Oyuncular Jeeja Yanin
Hiroshi Abe
Senaryo Chukiat Sakveerakul
Nepalee Sakweerakul
Yapım Baa-Ram-Ewe
Yapım Yılı 2008
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Şen Şakrak Gökhan Akar İzle

“Şen Şakrak” ekranların en ünlü isimlerinden biri olan güzeller güzeli Aysun Kayacı’nın sunumuyla Kanaltürk ekranında… Şen Şakrak’ın 14 Eylül Çarşamba günü konuğu; Genç yetenekli müzisyen GÖKHAN AKAR…

Konusunda uzman konuklar eşliğinde halkın ve kadının gündemi, sağlık, güzellik sırları ve astroloji ŞEN ŞAKRAK’ta işleniyor…
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Gülhan'ın Galaksi Rehberi Tayland Chiang Mai İzle

Dünyayı dolaşan Gülhan Şen, bu kez Uzakdoğu'nun egzotik ülkesi Tayland'ın Chiang Mai şehrini tanıtıyor.

Ülkenin kültürel merkezi olarak kabul edilen Chiang Mai'de; Taylandlı Budistler için Kabe niteliği taşıyan Wat Prathat Tapınağı, tarihi bölge Wiang Kum Kam ve futbol oynayan, mızıka çalan, masaj yapan, resim çizen fillerin şovlar sergilediği MaeTaman Fil Kampı gözler önüne seriliyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Günlük Hayat Selçuk Ural Coşkun Sabah

Günlük Hayat'ın bugünkü konukları müzik dünyasının sevilen isimleri Selçuk Ural ve Coşkun Sabah oluyor. Esra Bayar konuklarıyla keyifli bir sohbet gerçekleştiriyor.

Günlük Hayat 14 Eylül 2011 İzle, Esra Bayar'ın sunduğu Günlük Hayat programı, sağlıktan estetiğe, modadan astrolojiye, sağlıklı beslenmeden leziz yemeklere oldukça geniş bir yelpazeyle ekrana geliyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280