Davetsiz Misafir Niğde İzle

ResimDavetsiz Misafir programı bu hafta binlerce yıllık kültürel mirası ile muhteşem yemekleri ve ilginç gelenekleri ile Niğde’ye konu oluyor. 

Davetsiz Misafir Niğde sokaklarında herkesin ''mutlaka tatmalısın'' dediği Niğde tavayı merak ediyor ve ustasından Niğde tavanın yapım sırlarını öğreniyor. Niğde’nin sevimli ilçesi Bor’a has söğürme kebabını da onu en iyi yapan ustasının ellerinden yiyor.

Davetsiz Misafir Niğdenin meşhur patatesleri ile patates soyma yarışması yapıyor. Niğde’nin bereketli topraklarında yetişen enfes lahanaları toplamaya karar veren Davetsiz Misafir, gündelikçi oluyor, tarlada lahana topluyor. Türkiye’nin hiçbir yerinde yetişmeyen çok lezzetli Niğde elmasının da son ürün toplanmasına yetişiyor. Niğdeli hanımlarla birlikte elma topluyor. 

Davetsiz Misafir Niğde İzle 28 Kasım 2012 Koyun ve keçi postları şişirilerek oynanan tulug oyununu da anlatan Davetsiz Misafir bu oyunun göründüğü kadar kolay olmadığını da tecrübe ederek öğreniyor. Davetsiz Misafir keyifli, türkülerle dopdolu Niğde bölümü ile Çarşamba akşamı Samanyolu’nda. 
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Kendimize Doğru 8. Bölüm İzle 5 Aralık 2012

Sabri’nin yıllar önce lisedeyken görüştüğü kız yıllar sonra karşısına çıkar. İki arada bir derede kalan Sabri, cevap bulamadığı sorular için Emir’in kapısını çalar. Dursun ise, yıllar önce vefat eden babasını çok farklı bir şekilde karşısında bulunca şok olur. 

Kendimize Doğru 8. Bölüm İzle Küre TV, Kendimize Doğru 8. Bölüm Fragmanı İzle 5 Aralık 2012 Kimselere anlatamadığı derdi için gidebileceği tek bir kişi vardır ancak buna da gururu izin vermez. Eskiden kalma hesaplarla yüzleşmek zorunda kalan Sabri ve Dursun’un ise aklı iyice karışır.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280