Franklyn Filmi İzle

Dört kişinin hayatı günümüz Londra'sında, inanç ve dini fanatizmin hüküm sürdüğü sıradan bir metropol olan Eşkent'te kesişir.Otuzlu yaşlarında gerçek aşkı arayan Milo, Londra'nın sokaklarında oğlunu arayan Körfez Savaşı gazisi Esser... Ayrıca intihar konulu projeler üreten güzel sanatlar öğrencisi Emilia ve kardeşinin ölümünden sorumlu bir tarikat liderini arayan Preest...
Orijinal Adı Franklyn
Yönetmen Gerald McMorrow
Oyuncular Eva Green
Ryan Phillippe
Sam Riley
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Tesadüf Serendipity

Jonathan ve Sara, kaderle bir oyun oynamaya karar verirler...Romantik bir aşk hikayesi...Noel'den hemen önce New York'ta, Bloomingdale'de kalan son bir çift kaşmir eldiveni, aynı anda satın almak isteyen Sara ve Jonathan, bu vesileyle tanışırlar. Eldivenlerin kimin olacağına karar vermek için Serendipity ismindeki küçük kafeye giderler. Ardından Central Park'ta paten kayarlar. Gece yıldızları seyrederler.
Orijinal Adı Serendipity
Yönetmen Peter Chelsom
Oyuncular John Cusack
Kate Beckinsale
Lilli Lavine
Tesadüf filmi, Tesadüf filmi izle, Tesadüf filmini izle, Tesadüf filmi full izle, Tesadüf filmi oyuncuları, Tesadüf filmi online izle, Tesadüf filmi hangi kanalda, Tesadüf filmi TNT TV izle, Tesadüf filmi indirmeden izle, Tesadüf filmi canlı izle
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Seni Seviyorum Filmi İzle Türkan Şoray Cihan Ünal

Gençlik yıllarında birbirine delicesine âşık olan ve ardından yolları ayrılan bir kadın ve adamın hüzünlü aşk hikâyesi...Kadın, artık bir pavyonda şarkı söyleyerek hayatını kazanmaktadır ve bir gün, bir zamanlar deli gibi sevdiği adamla bu pavyonda karşılaşır.
Yönetmen Atıf Yılmaz
Oyuncular Türkan Şoray
Cihan Ünal
Bülent Bilgiç
Sevda Ferdağ
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Açıl Susam Açıl Kutsi

Ekranların bir numaralı showman’i Mehmet Ali Erbil hafta içi her gün TNT ekranlarında. Açıl Susam Açıl 14 Şubat 2011 Pazartesi İzle, Açıl Susam Açıl içinde hem doyasıya macera hem de çılgınca eğlence olan şimdiye dek benzeri görülmemiş bir program. Hedef : doğru kapıyı açtırıp doğru kadını / erkeği bulmak! Böyle bir şey ne zaman kolay oldu ki? İşin içinde bir melek ama üç şeytan var.Mehmet Ali Erbil'in konuğu romantik şarkıların usta yorumcusu Kutsi
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Arım Balım Peteğim Mahmut Tuncer Işıl Tuncer

Arım Balım Peteğim 14 Şubat 2011 Pazartesi İzle, Sabahların Neşesi Petek Dinçöz'ün sunduğu Arım Balım Peteğim'in 14 Şubat Pazartesi günü konukları Sabahların neşesi “Arım Balım Peteğim”, ünlü konukları Türk Halk Müziği'nin usta yorumcusu Mahmut Tuncer ile eşi Işıl Tuncer , ünlü astrolog Zeynep Turan. Sabahların neşesi “Arım Balım Peteğim”, ünlü konukları, gündem yaratacak konuları ve çok özel röportajları ile hafta içi her gün saat 10.45’te TNT’de.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Ender Saraç'la Sağlıklı Yaşam Hayat Nur Artıran; Mesnevihan

Ender Saraç'la Sağlıklı Yaşam'da bugünün konusu Mevlid Kandili. Ender Saraç'la Sağlıklı Yaşam 14 Şubat 2011 İzle
Günün Konuğu : Hayat Nur Artıran; Mesnevihan Günün Rengi: Beyaz
Günün Taşı: İnci
Günün Yemekleri: Sağlıklı kandil simidi ve gül şerbeti.
Günün Şifalı Bitkisi: Gül
Sağlıklı Kandil Simidi Tarifi
Malzemeler:
1 Yumurta
1 kaşık yoğurt
200 gr tam buğday unu
1 su bardağı sıvı yağ
1 yemek kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı mahlep
Tuz
Susam
Hazırlanışı:

Kuru malzemeleri karıştırın,yumurtanın sarısı ve akını ayırın. Yumurtanın sarısı ve diğer sıvı malzemeleri ekleyerek yumuşak kıvamlı bir hamur yoğurun. Buzdolabında 20 dk. bekletin. Fırınınızı 180 dereceye ısıtın.Tepsinize yağlı kağıt koyun. Simitlerinizi hazırlayın, yumurta akını sürüp susam dökün. Fırında yaklaşık 20 dk. pişirin.
Afiyet olsun.

Gül Şerbeti Tarifi
Malzemeler:
125 gr. reçellik kokulu gül yaprağı
5 su bardağı su
1 çay bardağı toz şeker
1 adet limonun suyu
Hazırlanışı:

Bir kap içeriside gül yaprakları ve şekeri beraberce karıştırın.Gül yaprakları tamamen ufalanıp parçalanıncaya kadar ezip yoğurun. Su ve limon suyunu katıp, şeker eriyinceye dek karıştırın. Daha sonra şerbeti buzdolabında 4-5 saat bekletin. Servis yapmadan önce süzüp servis edin.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280