Hay Hay Buyursun Gelsin Selçuk Yöntem İzle


Hay Hay Buyursun Gelsin
Onları hiç böyle görmediniz!
Hay Hay Buyursun Gelsin 3 Kasım 2012 Dilara Endican'ın konuğu başarılı oyuncu Selçuk Yöntem...

Türkiye’nin konuştuğu isimler, Hay Hay Buyursun Gelsin ile her hafta evlerinize konuk oluyor. Dilara Endican, birbirinden ünlü isimleri ziyaret ediyor ve büyük sürprizlerle, en özel hikâyelerle gününüze renk katıyor. Programda ünlülerin hiç bilinmeyen yönlerine tanıklık ediyorsunuz. Hay Hay Buyursun Gelsin'de kimi zaman bir oyuncuyu şarkı söylerken görebilir; kimi zaman da ünlü bir futbolcunun mutfakta yemek yaptığına şahit olabilirsiniz.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Yarasalar Bats Filmini İzle

Doktor Sheila Casper, son derece sakin bir Teksas kasabası olan Gallup'da yaşamaktadır. Karanlık bir gecede binlerce korkunç yarasa aniden kasaba semalarını doldurarak sakin kasabayı dehşete boğar. Etobur yarasalar önlerine çıkan her canlıyı yok etmektedirler. 

Sheila ve asistanı Jimmy kasabanın şerifi Emmett Kimsey'le işbirliği yapıp yarasaları durdurmanın yolunu aramaya başlarlar. 
Orijinal AdıBats Yarasalar Filmi İzle
YönetmenLouis Morneau
OyuncularLou Diamond Phillips
Dina Meyer
Bob Gunton
Leon
Carlos Jacott
SenaryoJohn Logan
YapımBrent Baum
Bradley Jenkel
Leif Larson
John Logan
Dale Pollock
Yapım Yılı1999
ÜlkeABD
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Bunu Konuşalım Fikret Orman İzle

Herkesin konuştuğunu değil, bunu konuşalım!
Bunu Konuşalım 2 kasım 2012 konuğu Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman...

Sanat, spor, iş ve siyaset dünyasından isimlerin ağırlandığı Bunu Konuşalım'da, keyifli bir sohbet gerçekleştiriliyor. Hayata ve gündeme dair konuların da ele alındığı programda, konuklara çarpıcı ve dolaysız sorular yöneltiliyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

2. Sayfa Pelin Öztekin İzle

Hayatın tüm renkleri, 2. Sayfa'da!
2. Sayfa 2 Kasım 2012 konuğu Pelin Öztekin...

Türkiye ve dünyadan gazetelere yansıyan en yeni, en taze magazin haberleri, hayata dair en renkli konular 2. Sayfa'da ekrana geliyor. Deneyimli magazin gazetecileri Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu programda, ünlü konuklarla tadına doyulmaz sohbetler gerçekleştiriliyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280