Petek Dinçöz Ferhat Göçer Seni Sensiz Seveceğim

PETEK Dinçöz, 'Yalan Boşver' adlı albümünü piyasaya çıkarmak için gün sayıyor. Sözü ve müziği sevgilisi Can Tanrıyar'a ait olan 'Seni Sensiz Seveceğim' adlı şarkıyı Ferhat Göçer'le birlikte seslendiren Dinçöz, 'Şarkı, öleceğini öğrenen bir kadının aşkını anlatıyor. Bu şarkıyı söylediğimden beri doktora gitmeye korkuyorum. Sanki doktor sayılı günlerimin kaldığını söyleyecek... Sürekli ölümü düşünür hale geldim' dedi. Mynet'te yayınlanan şarkı bir günde 69 bin 467 kez 'tıklanarak' rekor kırdı. Şarkı, MÜYAP raporlarına göre diğer şarkılarından 15 kat fazla tıklandı.


Petek Dinçöz Ferhat Göçer Seni Sensiz Seveceğim dinle, Petek Dinçöz Ferhat Göçer Seni Sensiz Seveceğim izle, Petek Dinçöz Ferhat Göçer Seni Sensiz Seveceğim izlesene, Petek Dinçöz Ferhat Göçer Seni Sensiz Seveceğim youtube izle, Petek Dinçöz Ferhat Göçer Seni Sensiz Seveceğim Şarkı sözleri, Petek Dinçöz Ferhat Göçer Seni Sensiz Seveceğim klip izle, Petek Dinçöz Ferhat Göçer Seni Sensiz Seveceğim indirmeden dinle, Petek Dinçöz Ferhat Göçer Seni Sensiz Seveceğim mp3 dinle, Petek Dinçöz Ferhat Göçer Seni Sensiz Seveceğim mp3 indir, Petek Dinçöz Ferhat Göçer Seni Sensiz Seveceğim şarkısı full
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Arım Balım Peteğim Mustafa Keser

Arım Balım Peteğim 20 Aralık 2010 Pazartesi İzle, Petek Dinçöz'ün konuğu Mustafa Keser... Her sabah farklı ünlülerin katıldığı programa, Petek Dinçöz hem şovları hem de şarkılarıyla renk katıyor.

Birbirinden farklı hayat hikâyeleri, sokak röportajları, birbirinden ünlü konuk sanatçılarıyla Arım Balım Peteğim, her gün kadınların saatinde, kadınların karşısına çıkıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Melekler Şehri City of Angels

Melekler Şehri filmi, Melekler Şehri izle, Melekler Şehri filmi izle, Melekler Şehri filmini izle, Melekler Şehri filmi oyuncuları, Melekler Şehri filmi konusu ne, Los Angeles semalarında dolanan Seth adlı melek, insanların düşüncelerini dinlemekte, hayatlarını gözlemleyip onları ölümden sonraki hayata hazırlamaktadır. Bir gün, hastanede ölmek üzere olan bir adamın ameliyatına giren özverili kalp cerrahıyla karşılaşır ve ona âşık olur.

Maggie kurtardığını sandığı hastasının ameliyat masasından kalkamadığını görünce yıkılır ve onun bu hali Seth'in yüreğinin derinliklerine işler.

Seth bir süre sonra zorlu bir yol ayrımına gelir. Ya âşık olduğu kadınla birlikte olabilmek uğruna ölümsüzlükten ve meleklikten vazgeçip insan olacak ya da aşkını sonsuza dek unutacaktır.
Program Bilgileri
Yayın Tarihi Pazartesi 20 Aralık 2010
Orijinal Adı City of Angels Melekler Şehri filmi Türkce dublaj izle
Yönetmen Brad Silberling
Oyuncular Nicolas Cage
Meg Ryan
Andre Braugher
Dennis Franz
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Gecenin İki Yüzü We Own The Night

Gecenin İki Yüzü filmi izle, Gecenin İki Yüzü filmini izle, Gecenin İki Yüzü izle, Gecenin İki Yüzü filmi TNT izle, Gecenin İki Yüzü donmadan izle, New York, November 1988: Yeni bir uyuşturucu türü tüm şehre yayılmış ve bugüne kadar görülmemiş vahşette bir suç dalgasına neden olur. Yeni yasalar doğrultusunda, yeterince adam ve silah kullanamayan polis, ayda iki elemanını kaybeder duruma gelir.Hem suçluları hem suçsuzları yutan acımasız bir savaş başlamıştır.

Eva Mendes, Mark Wahlberg, Joaquin Phoenix, Robert Duvall, Maggie Kiley, Oleg Taktarov, Yelena Solovey, Al Linea, Alex Veadov, Antoni Corone, Barbara Ann Davison, Blaise Corrigan, Christopher Stadulis, Claudia Lopez, Coati Mundi,
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Evlere Şenlik Alemci Murat Şeyay

Evlere Şenlik 20 aralık 2010 izle, Evlere Şenlik Alemci Murat İzle, Evlere Şenlik 20.12.2010 izle, Evlere Şenlik Şenay izle, SOLUKSUZ BİR EĞLENCE BİTMEYEN BİR ÇOŞKU OĞUZ YILMAZ VE ANKARALI AYŞE DİNÇER'İN BİRLİKTE HAZIRLAYIP SUNDUKLARI EVLERE ŞENLİK ŞOVLARININ 20 ARALIK PAZARTESİ AKŞAMI KONUKLARI ALEMCİ MURAT VE ŞENAY OĞUZ YILMAZ VE ANKARALI AYŞE DİNÇER İLE EVLERE ŞENLİK 20 ARALIK PAZARTESİ AKŞAMI 20:25'TE FLASH TV'DE.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Korkunç Havuz Swimming Pool-Der Tod feiert mit

Partide eğlenen gençler ardı ardına ortadan kaybolmaya başlar. Korkunç Havuz filmi, Korkunç Havuz fişlmini izle, Korkunç Havuz filmı oyuncuları, Korkunç Havuz filmi konusu, Prag Uluslararası Yüksek Okulu'ndan mezun olan on iki genç, mezuniyetlerini müthiş bir şekilde kutlamayı planlamaktadır. Seçtikleri mekan, Prag'ın en büyük kapalı yüzme havuzudur. Aslında burada parti vermek yasaktır ama bu yasak olayı daha da cazip hale getirmektedir.

Parti çok güzel başlamıştır. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde davetli listesinde ölümün ta kendisinin de olduğunu keşfeden gençler, büyük bir dehşete kapılırlar. Çünkü maskeli bir katil, karanlık ve ıssız koridorlarda onları teker teker avlamaya başlamıştır.
Yayın Tarihi Pazartesi 20 Aralık 2010
Orijinal Adı Swimming Pool-Der Tod feiert mit Korkunç Havuz filmi izle Cnbc-E
Yönetmen Boris Von Sychowski
Oyuncular Kristin Miller
Elena Uhrig
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Sağlık Merkezi Gökhan Hacıibrahimoğlu

Sağlık Merkezi 20 Aralık 2010 Pazartesi İzle Kanal 24 TV, Programa bugün Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Gökhan Hacıibrahimoğlu konuk oluyor. Akciğer kanserinin cerrahi tedavisi ve bronşlara stent uygulamasını anlatan Hacıibrahimoğlu, ayrıca izleyenlerden gelen soruları da canlı yayında yanıtlıyor.

Sağlık Merkezi'nde hastalıkların teşhis ve tedavi yöntemleri, alternatif tıp, beslenme, estetik, tıp dünyasındaki son buluşlar ve sağlık haberleri yer alıyor.

Uzman konuklar, sıkça yaşanan sağlık sorunlarına ilişkin bilgi veriyor. Sağlık gündeminde ön plana çıkan başlıklar, hastalıkların teşhis ve tedavisindeki yenililikler ele alınıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

İkbal'le Hayatın içinden Fatma Kayan, Laz kemençeci Michael

İkbal'le Hayatın içinden 20 Araık 2010 Pazartesi İzle, Programın konukları, Karadeniz müziğinin sevilen ismi Bizum Gönül ve siyahî Laz kemençeci Michael.

Bizum Gönül'ün en güzel parçalarıyla katılacağı programda, siyahî Laz kemençeci Michael'dan müthiş bir kemençe şovu ekrana geliyor. Takılar konusunda uzman isim Meltem Açıkel en farklı takı tasarımlarıyla, El-Ayak Bakım Uzmanı Fatma Kayan da ayak bakımıyla ilgili önemli bilgilerle ekrana geliyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Bizim Doktorlar Özgür Karacan,Mehmet Karaca

Bizim Doktorlar 20 Aralık 2010 Pazartesi izle, Bugünkü programda Op. Dr. Onur Kulaksızoğlu, bel kayması hakkında merak edilen tüm soruları cevaplıyor. Doç. Dr. Özgür Karacan soğuk havalarla birlikte çok sık yaşanan öksürük ve bronşit problemleri, Dr. Mehmet Karaca ise yaşlılarda unutkanlık problemleri üzerine izleyicilerden gelen telefonlara cevap veriyor.

Sağlık konusunda danışacağınız ve size yol gösterecek bir program olmayı hedefleyen Bizim Doktorlar hafta içi her sabah Kanal 7’de izleyenleri ekrana kilitliyor. Bizim Doktorlar hafta içi her sabah 08:00’de Kanal 7’de.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Daima Son Kez Last Time Forever

Daima Son Kez filmi, Daima Son Kez filmi izle, Daima Son Kez filmini izle, Daima Son Kez filmi oyuncuları, Daima Son Kez filmi konusu ne, Daima Son Kez Türkce dublaj izle, Daima Son Kez izle TRT1, Gloria, John adlı avukatla bir gönül macerası yaşamakta ve çok zengin bir adam olan kocası Tom’dan yüklü bir nafaka kopararak boşanma planları yapmaktadır. Bu iş için evlerinde hizmetçi olarak çalışan ve çok güzel bir kadın olan Aurora’dan yararlanma planları yapar. Ancak bu hiç de sandığı kadar kolay olmayacaktır.
Orijinal Adı Last Time Forever
Oyuncular Justine Eyre, Daniel Travis
Yönetmen Adam Bonfanti
Yapım Yılı 2006
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Rus Ruleti Live!

Katy bir TV programcısıdır. Rus Ruleti filmini izle, Rus Ruleti izle, Rus Ruleti filmi oyuncuları, Rus Ruleti filmi konusu, Yeni bir reality şov hazırlığında olan Katy'nin projesi para uğruna her şeyi yapmaya razı olan yapımcıları bile zora sokacaktır. Çünkü Katy, 5 milyon dolar için insanların canlı yayında dolu silahlarla Rus Ruleti oynamasını isteyecektir.
Program Bilgileri
Yayın Tarihi Pazartesi 20 Aralık 2010
Orijinal Adı Live! Rus Ruleti filmi izle Star TV
Yönetmen Bill Guttentag
Oyuncular Eva Mendes
Jeffrey Dean Morgan
50 Cent
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Yemekteyiz 20 Aralık 2010 Pazartesi

Yemekteyiz 20 Aralık 2010 full izle, Yemekteyiz 20 aralık yarışmacıları, Yemekteyiz 20 Aralık 2010 hd izle, Yemekteyiz 20 Aralık 2010 izle, Yemekteyiz 20 Aralık 2010 online izle, Yemekteyiz 20 Aralık 2010 seyret, Yemekteyiz 20 Aralık 2010 son bölüm izle, Yemekteyiz 20 Aralık 2010 tek parça izle
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Görevimiz Tehlike 3 Mission Impossible III

Emekli olan Ethan, düşmanı Owen'ı yakalamak için döner. Görevimiz Tehlike 3 filmini izle, Görevimiz Tehlike 3 film izle, Görevimiz Tehlike 3 filmi oyuncuları, Süper casus Ethan Hunt, yeni ajanlara yer açmak için emekli olmuştur. Ancak karşılaştığı en zeki düşman olan Owen Davian'a karşı görev alması için geri çağrılır.

Davian; güçlü, vicdansız ve pişmanlık duygusundan yoksun uluslararası bir silah ve bilgi kaçakçısıdır. Hunt, bu görev için takımını ayarlar. Eski dostu Luther Stickell, ulaşım uzmanı Declan, arka plan operasyonlardan sorumlu Zhen ve yeni çaylak Lindsey ile birlikte Davian'ı dünya çapında izlemeye başlarlar.
Program Bilgileri
Yayın Tarihi Pazartesi 20 Aralık 2010
Orijinal Adı Mission Impossible III Görevimiz Tehlike 3 Filmi izle ATV
Yönetmen J.J. Abrams
Oyuncular Tom Cruise
Philip Seymour Hoffman
Ving Rhames
Billy Crudup
09.09_2013 Image Banner 336 x 280