Gerçeği Arayış / True Colors

gercegi-arayis-herbert-rossTim Gerrity (James Spader) için hayat toz pembedir. Soylu ve varlıklı bir beyaz Amerikalı, güçlü senatör James Stiles’ın kızı Diana ile (Imogen Stubbs) nişanlıdır. Kendini adaletin tecellisine ve kamu hizmetine adamıştır. Üniversiteden arkadaşı Peter (John Cusack) ise hırslı bir köşe dönücü, ne olursa olsun siyaset merdivenini tırmanmaya kararlıdır. Yıllar önce Tim’le tanışınca ona yapışıp kalmış ve yıllar boyu zayıf iradeli Tim, hep muhalif ruhlu Peter’ın dediğini yapmıştır. Peter, hırs yoksunu bulduğu Tim’i bırakmaya karar veren Diana ile beraber olunca, ipler kopmaya başlar...
Orijinal AdıTrue Colors Gerçeği Arayış Filmini İzle
YönetmenHerbert Ross
OyuncularJohn Cusack
James Spader
Imogen Stubbs
Mandy Patinkin
Richard Widmark
SenaryoKevin Wade
YapımJoseph M. Caracciolo
Laurence Mark
Herbert Ross
Yapım Yılı1991
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Cenkin Ev Hali Elif Güveloğlu Kemal Özer İzle

elif güveloğlu maske tarifleri nde 14:30'da   ile ekmek ve ekmek çeşitlerini konuşuyoruz.    Yalnız yaşasa da ev hayatının zorluklarını ustaca çözümleyen Eren, tüm bildiklerini izleyicilerle paylaşıyor. Müzik, yaşam ve lezzetin bir araya geldiği programda, kadınlar hem eğleniyor, hem de öğreniyor. Bir yandan hızlıca pişirilebilecek pratik yemek tarifleri sunulurken, diğer yandan güncel olaylar tartışılıyor.

Cenkin Ev Hali 24 Ocak 2013 İzle Ev dekorasyonundan sağlığa, hatta hayvan haklarına kadar birçok konunun masa üstüne yatırıldığı Cenk’in Ev Hali’nde, Eren’e müzisyen, oyuncu ve manken birçok ünlü konuk eşlik ediyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280