Acımasız Takip Paris Filmini İzle

Acemi polis Jason Bartok, partneri Leon'u yanlışlıkla öldürünce, arkadaşının çaldığı parayı teslim etmek için Leon'un sevgilisini bulmaya karar verir.

Ne var ki, paranın gerçek sahipleri kötücül insanlar, Linda ve Jason'ı aramakta gecikmeyecektir.
Orijinal Adı Paris
Yönetmen Ramin Niami
Oyuncular Chad Allen
Ling Bai
James Russo
Ron Jeremy
Biff Yeager
Nancye Ferguson
Belinda Waymouth
Senaryo Steven Beschloss
Ramin Niami
Yapım Sideshow Digital
Yapım Yılı 2003
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Devriye Linewatch Filmini İzle

Gizemli bir geçmişi olan ve Meksika çöllerinde sınır devriyesi olarak görev yapan Michael Dixon, eskiden mensup olduğu çetenin lideri tarafından sınırdan uyuşturucu geçirmesi için zorlanır. Michael, bir daha dönmemeye yemin ettiği hayat ve ailesini kurtarmak arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

Orijinal Adı Linewatch
Yönetmen Kevin Bray
Oyuncular Cuba Gooding Jr.
Omari Hardwick
Evan Ross
Senaryo David W. Warfield
Yapım Linewatch Productions
Motion Picture Corporation of America (MPCA)
Yapım Yılı 2008
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı Filmini İzle

Uzayda düzeni sağlamaya çalışan özel askeri birlik, böcek ırkı ile savaşmak için geri döner. Ancak bu kez böcekler onları beklemektedir. İkmal kuvvetlerine erişemeyen ve köşeye sıkışan askerler, şimdiye kadar gördükleri en kurnaz yaratıklarla savaşmak zorunda kalacaklardır. Yaşamak istiyorlarsa, onlardan önce akıllıca bir plan yapmak zorundadırlar.
Orijinal Adı Starship Troopers 2: Hero of the Federation Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı Filmi izle Kanaltürk
Yönetmen Phil Tippett
Oyuncular Billy Brown
Richard Burgi
Kelly Carlson
Senaryo Edward Neumeier
Yapım Jon Davison
Yapım Yılı 2004
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Derya'nın Dünyası Hakan Aysev

Hakan Aysev 18 Mayıs 2011, Derya Baykal'ın bugünkü konuğu, Opera Sanatçısı Hakan Aysev oluyor. Türk kadını, aklın ve becerinin ulaştığı, hünerlerin kapıştığı yerde Derya Baykal'la buluşuyor. Sevilen sanatçı, el işlerinde en ince ipuçlarını, yemek tariflerinde lezzetin sırlarını, dekorasyon ve daha nice konuda bilinmeyenleri Kanaltürk izleyicisiyle paylaşıyor.

Ev hanımlarının ufkunu açmak, boş zamanları değerlendirmek ve tabii ki eğlendirmek, programın parolası... Konuk sanatçılar, işinin piri uzmanlar, Derya Baykal'ın ev sahipliğinde bir araya geliyor, muhabbet ve zanaat, sanatla harmanlanıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Sığıntı Filmini İzle Kartal Tibet Esen Püsküllü

Türk sinemasının önemli oyuncu ve yönetmenlerinden olan Kartal Tibet'in başrolünü oynadığı filmde, bir şehit subayın oğlu ile onun öldüğünü düşünen annesinin öyküsü anlatılıyor.
Yönetmen Ertem Göreç
Oyuncular Kartal Tibet
Esen Püsküllü
Bülent Kayabaş
Nubar Terziyan
Senaryo Nurettin İrişen
Yapım Sezer Film
Yapım Yılı 1974
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Hayata Gülerken Ankaralı Namık

Davut Güloğlu ve Ece Erken'in birlikte sundukları "Hayata Gülerken 18 Mayıs 2011"in bugünkü konuğu, Ankaralı Namık... Türkiye'nin en ünlü sanatçıları, en ünlü isimleri, özel röportajlar ve gündemdeki olaylar bu programda!

Programda ayrıca Ece Erken ve Davut Güloğlu'nun oynadıkları skeçler ve sürprizler yer alıyor. Türkiye'nin sevimli aşçısı Esat Özata, her zaman olduğu gibi birbirinden lezzetli yemek ve tatlı tarifleriyle programa ayrı bir renk katıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Seçim Kervanı Samsun

Seçim Kervanı 18 Mayıs 2011 bugün Samsun'dan ekrana geliyor. Tayfun Talipoğlu moderatörlüğünde, gazeteciler Can Ataklı ve Fikri Akyüz soruyor, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç ve CHP Samsun Milletvekili Adayı Haluk Koç yanıtlıyor.

Edirne'den Ardahan'a, Sinop'tan Mersin'e, Seçim Kervanı Tayfun Talipoğlu'yla yollara düşüyor. Tayfun Talipoğlu gittiği illerde halkı, partilerin temsilcilerini, sivil toplum kuruluşu sözcülerini dinliyor ve gittiği ilin fotoğrafını çekiyor
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Yakın Tehdit Domestic Disturbance Filmini İzle

Zaman geçtikçe Frank'i daha çok rahatsız eden hikayelerdir bunlar. Frank her ne kadar oğlunun problemini anlasa ve ona inanmamaya çalışsa da aklının bir köşesinde, bu garip ve ürkütücü hikayelerin doğru olma olasılığını ve belki de Rick'in aslında kendisini tanıttığı insan olmadığını düşünmeye başlamıştır. Danny babasına Rick'in bir cinayet işlediğini söylediğinde ise Frank, neyin doğru neyin yalan olduğunu araştırmaya karar verir.
Orijinal Adı Domestic Disturbance
Yönetmen Harold Becker
Oyuncular John Travolta
Vince Vaughn
Teri Polo
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Aklımıza Takıldı Seher Dilovan

Aklımıza Takıldı 18 Mayıs 2011 bugünkü program konuğu Türk halk müziğinin sevilen ismi Seher Dilovan… Programda Dilovan seslendirdiği türküleri ile izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor.

Özlem Yıldız'ın sunduğu Aklımıza Takıldı programı, eğlenceyi, sohbeti, birbirinden renkli ünlüleri ve alanında uzman isimleri bir araya getiriyor
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Ebruli Aykut Oğut

Ebruli 18 Mayıs 2011 bugünkü program konuğu Yazar Aykut Oğut… Programda Oğut, kendi adını verdiği yeni kitabını anlatıyor. Ebruli'de, gündemdeki konular, sağlık ve spor alanındaki son gelişmeler, güzellik ve estetikte doğal yöntemler ele alınıyor.

Programda ayrıca, organik yaşamın sırları, kişisel gelişim için yapılması gerekenler, aile kavramı, çocukların dünyası, kadın erkek ilişkileri ve alışveriş dünyası hakkında bilgi veriliyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280