Unutma Beni 1044. Bölüm İzle 19 Mart 2013

Fotoğraf: Ceylan, Belkıs’ı neyle tehtid edecek? Unutma Beni yeni bölümleriyle hafta içi her gün FOX’ta!İlkay ve Selim geceyi otelde geçirmişlerdir. Selim İlkay ile aynı yatakta mı uyumuştur? Şeker ve Hikmet İlkay’ın Selim’le evlendiğini bilmeden eve gelirler. Çiğdem durumu saklamaya çalışır. Hikmetler bu durumu öğrenecekler midir? Selim yine heyet önüne çıkacaktır. İlkay ona nasıl bir taktik verecektir? Yeşim, Selim ve İlkay’ın evlendiğini öğrendiğinde ne yapacaktır?

Emine ve Çiğdem, İlkay’ı Selim konusunda neden uyaracaklardır? Selim İlkay’a Emine ve Çiğdem’in önünde ne söyleyip, onu şoke edecektir? Ceylan Belkıs’ı görmeye gelir. Ceylan yine Belkıs’ı neyle tehdit edecektir? Belkıs Ceylan’ı takip edip, ne görecektir? Belkıs neden Şerif’e bir mektup yazacaktır? Kenan neden şirkette kalan Rıfat’ı evine götürecektir, amacı nedir? Güleser ve Rıfat arasındaki buzlar nihayet eriyecek midir?
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Deniz Yıldızı 780. Bölüm İzle 19 Mart 2013

Fotoğraf: Yıldız’ın büyük planı işe yarayacak mı? Deniz Yıldızı yeni bölümleriyle hafta içi her gün FOX’ta!Melih Gizem’i, Can Banu’yu istemeye gidecektir. Birbirlerini bir türlü unutamayan Melih ve Banu bu istemedikleri evlilikten kaçabilmeyi başarabilecekler midir? Ozan, Elif ve Sarp’ın ilişkisinde bir tuhaflık olduğunu fark eder. 

Acaba bu durum her şeyin daha da fazla karışmasına mı neden olacaktır? Yıldız Kaan’ı elde edebilmek için intihar numarası yapmış ve Kaan onu kurtarmıştır. Acaba bu kez Kaan, Yıldız’ın oyununa gelip onunla sevgili olmayı kabul edecek midir? Gizem ve Banu evinde hummalı bir isteme hazırlığı vardır. Acaba hangi kötü sürpriz Melih’i ve Banu’yu perişan edecektir?
09.09_2013 Image Banner 336 x 280