Vahşi Gelin Filmi İzle

Bir ağa oğlu olan Temel, üniversite öğrencisi, şımarık ve kaprisli Necmiye ile evlenmek üzeredir. Ailesinin zorlamasıyla evliliğe razı olan Necmiye fırsatını bulup nişan töreni sırasında kaçar ve oteldeki bir odaya sığınır.
Yönetmen Osman F. Seden
Oyuncular Cüneyt Arkın
Gülşen Bubikoğlu
Tanju Gürsu
Kadir Kök
Senaryo Osman F. Seden
Fuat Özlüer
Yapım Yılı 1978
Vahşi Gelin filmi, Vahşi Gelin filmini izle, Vahşi Gelin filmi online izle, Vahşi Gelin filmi full izle, Vahşi Gelin filmi indirmeden izle
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Ezgi ile Şifalı Yemekler 14 Ocak 2011 Cuma İzle

Sempatik sunucu Ezgi Sertel'in sunumuyla ekrana gelen Şifalı Yemekler'de her gün lezzetle sağlık aynı ekranda buluşturuluyor. Uzman konukların stüdyoda ağırlandığı programda hem damak tadına hitap eden hem de vücuda zarar vermeyen yemekler yapılırken uzmanlardan da sağlıklı yaşama dair ipuçları canlı yayında paylaşılıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Mustafa Karataş'la Cuma Sabahı 14 Ocak 2011 İzle

İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Mustafa Karataş Cuma Sabahı'nda her hafta Kur'an ve sünnet ışığında dini hayata ilişkin soru ve sorunları yanıtlıyor. Programda peygamber efendimizin hayatı, eşler arasındaki sorunlar, çocuk terbiyesi, kul hakkı ve dualar konularında merak edilen sorulara cevap bulunabilir. Programda ayrıca konuyla ilişkili izleyicilerden gelen sorulara kaynağından bilgilerle cevaplar veriliyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Bizim Doktorlar Kürşat Bozkurt 14 Ocak 2011 Cuma

Programa Dâhiliye Uzmanı Dr. Mehmet Karaca, Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Serdar Koç ve Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kürşat Bozkurt konuk oluyor. Uzman doktorlar, dahiliye problemleri, tüp bebek ve varis problemlerinin lazerle tedavisi hakkında önemli bilgiler veriyor. Sunuculuğunu Nur Viral'ın ve Beyin ve Sinir Cerrahı Op. Dr. Gökhan Özçınar'ın yaptığı Bizim Doktorlar hafta içi her sabah ekrana geli yor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280